STSF 11/12 H:5 | Galatasaray 2-2 Beşiktaş | Maç Sonucu

Cevap: STSF 11/12 H:5 | Galatasaray 2-2 Beşiktaş | Maç Sonucu

Sallayanlara bir sorum var..

Bu takım deplasmanda kaç puan toplamış. Ne sonuçlar almış bir göz atsın..

Aklı Fener maçındayken bu maça konsantre olmak zor.Haftaya Galatasarayın düşüneceği başka maç yok tümüyle o maçta olacak.

Yenmemiz gerekseydi işimiz zordu fener yatardı maçın üstüne.Beraberlik çok zor olmaz bence.

574736_405149812858421_231754276864643_1278442_1962679503_n.jpg

üstüne zeka atın şunun

Akillar Trabzon.macindaydi ve 85'den sonra oynamayi biraktik..Hepsi bu. Oyunla kaliteyle alakasi yok bu macin.

Fb kazandiktan sonra yemisim galibiyeti. Ben sonuca bakiyorum. Sonuc ayni.

Kadiköy'de yenilmeyeceksin. Olur mu? Bilmem.

Ama favori dogal olarak onlar Kadiköy istatistiklerine göre.

Ümitsiz olun da sampiyon olalim. Benim icime dogmustu.

Hep beraber istedigimiz zaman, ne zaman istedigimiz oldu ki?

Ben takımıma sonuna kadar güveniyorum. Olayın bence özü budur. Gerisi hikaye... Sahadaki oyuncular orada ellerinden geleni yapacaklar ve en iyi sonucu alarak bizi başarıya ulaştıracaklar. Futbolun adaleti varsa bu senenin en iyi oynayan ekibi Galatasaray oradan şampiyon olarak dönecektir. Güvenim tamdır, nokta.

Gideceğiz Kadıköy'den en kötü 1 puanı alıp şampiyon olacağız hala avantajlı olan biziz , tek yapmamız gereken stres yapmayalım , sakin ve rahat oynayalım.

Allah aşkına daha fazla baros demeyin kafayı yiycem bitti bu adam bitti kabullenin artık yerden kalkamıyo her topu aldığında yerde.

bu Sabrinin bize verdigi zararlar : 5 tane sampiyonluk kupasi , 240 milyon Euro , 4 tane kaleci , 4 tane Antrenör , 20 tane yardimci antrenör , 3 tane saglik doktoru ,

7 sene SL müsabakasindan uzak , 1 Milyon taraftar kaybi , Reklam gelirleri , say say bitmiyor

simdi göreyim Sabri bizim evladimiz diyenleri

Oha abi ya o kadar da değil her şeyi sabriye yüklemeyin sabri bu gün 3 tane gol atsa nolacak yine aynı şey fb yendikten sonra.

elmandere sürekli boş alan hazırlayan baros a yine sövemeye başlamış nankör gs taraftarı

söymeleri iyi degil ama Barosun görevi bos alan yaratmak degil gol atmak, taraftarin sinirlendigi yön hem gol atamamasi hemde cok zayif olmasi, en ufak hamlede yere düsüyor

yapacak hiçbirşey kalmadı haftaya fene-v gibi geride bekleyeceğiz ama defans anlayışımız berbat son haftalarda hele bugünki maçta yürüyerek kanattan 80 kere geldi bjk bugün beni üzen futbolumuz oldu yoksa yensekte berabere kalsakta aynı şey farkeden birşey yok

Arkadaşlar örgütlenelim bi şeyler yapalım seneye Sabri'yi bu takımda görmek istemiyorum. Bi şeyler yapalım.

elmandere sürekli boş alan hazırlayan baros a yine sövemeye başlamış nankör gs taraftarı

:o

bu baros fanları baros'un yaptığı iyi bir şeyi bulmak için maçı didik didik izliyor :o öyle ki artık şu duruma gelecekler :

"baros bugün harikaydı 55.dakikada bir taç atışı kullandı"

ya akıllı oynarsak şampiyonuz ama hiç iyi olmadı trabzon bizi bitirdi tam tersi olması gerekirken fenere kucak açtı işimiz zor ama yinede dikkatli oynarsak beraberlik bile yetiyo fenerbahçe hiç iyi oynamıyo bu maçıda beleşe aldı biz topumuzu oynarsak alırız maçı

12-13 iyi oyuncumuz var gidip sacma sapan adamlarla kontenjan harciyoruz. riera-baros-sabri bunlarin bizde isi yok. yedekten girecek bir tane adam akilli oyuncu yok, aydinla baslarsan emre colak var bir. oda kozmu simdi..

Arkadaşlar birşeyi unutuyorsunuz. Kadıköyde herşey eşit olsa tamam ben de sizin gibi olumlu bakardım ama maalesef öyle değil. Herşey iyi gitse bir hakem faktörü çıkar ve herşeyi berbat eder. Hatırlayın biz iyi giderken her zaman tökezleticek birileri çıkardı. Ayrıca bu takım ve teknik heyetin böyle bir kadıköyü kaldıracağını zannetmiyorum. Ayrıca bundan sonra inşallah başkanımız devre arası olduğu gibi bu takım bu lige yeter demez.

rıdvan az önce dediki "eğer bugün Galatasaray şampiyon olsaydı son maç asla asla oynamazdı" yani rıdvanda biliyorki eksi puan cezası gelecekti. ama şimdi cezalar gelecek sezona ertelenecek. pfdk da şimdi açıklamayı gelecek haftaya bırakacak malesef.

Fener trabzonu yendikten sonra bize 1 puan yetiyordu çok şükür aldık.

İmparator lafım sana.

1.Takım hiç bir zaman forvetsiz bırakılmaz.

2.Sabri kim oluyor da bu takımın kurtarıcısıymış gibi oyuna girebiliyor.FT anla Sabri'den bir b.k olmaz,olmaz,olmaz!!!

Not:Haftaya galeyana gelmeden ayağa pas yapıp ,Baroş Elmander ikilisiyle gol yada goller bulacağız.Bugün gerçekten Baroş'u beğendim,daha doğrusu FT ve sabri hariç hepsi iyiydi.

oyuncu değişiklikleriyle maçı verdik resmen

yapacak hiçbirşey kalmadı haftaya fene-v gibi geride bekleyeceğiz ama defans anlayışımız berbat son haftalarda hele bugünki maçta yürüyerek kanattan 80 kere geldi bjk bugün beni üzen futbolumuz oldu yoksa yensekte berabere kalsakta aynı şey farkeden birşey yok

ben kötü oynadigimiza katilmiyorum hele ebouenin bir pozisyonu var topu cikaramiyor arkadasina.

orda gol olsa 3 0.

mac sonlarinda bir acayiplik oluyor nedense, trabzon macindada oldu bu 3:0 öndeyken zorlandik sonra.

bu ne demek oluyor fazla degislige gidilmemesi lazim heleki son macta birak adamlar 90 dakika oynasin ayni

kadroyla cok yorulan olursa cikarsinlar ama sirf is olsun diye degisklige gitmesinler !

Geri
Üst Alt