STSF 11/12 H:5 | Galatasaray 2-2 Beşiktaş | Maç Sonucu

Cevap: STSF 11/12 H:5 | Galatasaray 2-2 Beşiktaş | Maç Sonucu

Fener trabzonu yendikten sonra bize 1 puan yetiyordu çok şükür aldık.

İmparator lafım sana.

1.Takım hiç bir zaman forvetsiz bırakılmaz.

2.Sabri kim oluyor da bu takımın kurtarıcısıymış gibi oyuna girebiliyor.FT anla Sabri'den bir b.k olmaz,olmaz,olmaz!!!

Not:Haftaya galeyana gelmeden ayağa pas yapıp ,Baroş Elmander ikilisiyle gol yada goller bulacağız.Bugün gerçekten Baroş'u beğendim,daha doğrusu FT ve sabri hariç hepsi iyiydi.

Terim cezalı değilmiydi

duran toptan haric gol atamiyoruz

pozisyon bulsakta, bulamasakta ...

....

ya bizim berabere kalmamız yada yenmemiz aynı kapıya çıkıyo bu kadar giydirmeye gerek yok sabri 11 oynucak bi adam değil onun muhasebesini yapmayalım yani haftaya kadro nasıl olur bilmiyorum ama kim oynarsa oynasın maçı koparırıız yeterki dikkatli pas yapalım bizim takım zaten çok teknik futbolcularla dolu

Arkadaşlar örgütlenelim bi şeyler yapalım seneye Sabri'yi bu takımda görmek istemiyorum. Bi şeyler yapalım.

Yapılacak tek şey stadda sağlam bir protestodur. Adam gibi yuhla, bak görüyorum ortada sabri kalıyor mu? Yıllardır camia evladı muhabbetine Galatasarayın yılları heba oldu, sabri kim be?

Yarın şampiyonuz nokta.

Başkada bişi yazmıyorum.İçime doğdu.

rıdvan az önce dediki "eğer bugün Galatasaray şampiyon olsaydı son maç asla asla oynamazdı" yani rıdvanda biliyorki eksi puan cezası gelecekti. ama şimdi cezalar gelecek sezona ertelenecek. pfdk da şimdi açıklamayı gelecek haftaya bırakacak malesef.

Eğer böyle bir durum varsa bu gerçekten hiç de etik değil. Herşeye rağmen ister bizim ekip olsun isterse rakip takım olsun ne kadar iyi niyetli olsa da -rakibin olacağını zannetmiyorum ya, varsayım sonuçta-, hakem tarafsız olsa da maçın gidişatına göre bu kararı almak ya da ertelemek lige ayrı bir şaibe getirir. Eğer böyle bir duyum ciddi ciddi varsa Galatasaray yönetimi takımı son maçta geri çekmeli taki karar açıklanana kadar ya da Türk futbolu için mantıklı akil bir karar alınana kadar.

Korktuğum şey Fenerbahçe maçından sonra takımda yaşanması muhtemel özgüven, motivasyon ve inanç kaybıydı. Oyuncularımız psikolojik olarak nasıl bir durumdaysa artık o maçtan sonra çöktüler adeta. Son hafta bir şeyler olur mu diyorum ama çok çok zor. Keşke orada şampiyon olacağına inanan futbolcularımız olsa. Ancak muhtemelen şu maçtan sonra böyle bir inanç kalmadı.

takim biraz fazla gevsiyor 2 yada 3 farki bulunca ve bu sikintiya yol aciyor, bügün de öyle 2 den sonra bir kac gol kacirdik ondan sonra oyundan baya düstük.

Fener trabzonu yendikten sonra bize 1 puan yetiyordu çok şükür aldık.

İmparator lafım sana.

1.Takım hiç bir zaman forvetsiz bırakılmaz.

2.Sabri kim oluyor da bu takımın kurtarıcısıymış gibi oyuna girebiliyor.FT anla Sabri'den bir b.k olmaz,olmaz,olmaz!!!

Not:Haftaya galeyana gelmeden ayağa pas yapıp ,Baroş Elmander ikilisiyle gol yada goller bulacağız.Bugün gerçekten Baroş'u beğendim,daha doğrusu FT ve sabri hariç hepsi iyiydi.

baroşa herkes sallıyor gerci ben izlemedim ama. sen iyi diyon abi:)

eğer bu köpekler şampiyon olursa allahada inanmayacağım bu ne lan hep stres stres

Havutçu: "Galatasaray gibi bir takım karşısında 2-0 dan 2-2 ye getirmek kolay değil."

Doğru onlar zoru başardı, bizse kolayı zorlaştırdık.

Bravo

Neden her maçta volkan ayısı konuşur ? Takımın sözcüsü gibi.

Geri
Üst Alt