STSF 11/12 H:5 | Galatasaray 2-2 Beşiktaş | Maç Sonucu

Cevap: STSF 11/12 H:5 | Galatasaray 2-2 Beşiktaş | Maç Sonucu

Bazıları dinden kaçmak için bahane mi arıyor? Ne alakası var yani

o kadar kendimize deplasman fatihi diyoruz, bu iş haftaya çözülecek kaçarı yok

Nontv sitesine girmeyin. Bir bakayım dedim of of rezalet. Utanmasalar masum ilan edecekler şikecileri bu kadar olur ayıptır !

Size ne adamın inaçlarından ? Yobazlar toplanmış, adamın dinini mi sorguluyorsunuz ?

Yenilmiş, Allaha isyan ediyor, ne var bunda ? Dinle GS nin ne alakası var ? İllaki birleştirmek istiyorsunuz.

sen kime yobaz diyorsun be...düzgün konuşursan iyi olacak.

bi ara tüm stad sen şampiyon olacaksın tezahüratını yapıyordu gözlerim doldu ben dahil herkes bugün trabzon puan alır diye şartlandırmış kendini üzüntü stres bu yüzden inşallah şampiyon olacağız iyiler mutlaka kazanır.

o kadar kendimize deplasman fatihi diyoruz, bu iş haftaya çözülecek kaçarı yok

Dün beri söylüyorum. Eziklerden orada puan(lar) almadan bize-bana rahat yok. Net söylüyorum şampiyon olacağız ancak o maçı oynayarak. Yoksa tadı tuzu olmazdı.

su trabzon takim acayip birsey, ulan gecen sene sana hile yaparak sampiyonlugunu aliyorlar, cikiyorsun GS macinda sonuna kadar asiliyorsun sonra

kendi sahahinda kayip ediyorsun ve o takima yine kural disi sampiyon olma izini veriyorsun.

anlamadim bunlardan birsey, tabiki oynamalari da normal bizim macta ama bazen insan diyorki madem okadar haksizlik yapan bir camia var ozaman orayada

dur deme hakkin var.

Normalde kolay kolay ceza almayan ben, gecen hafta sinirden ceza aldim mesela.

Bazi arkadaslarin mantiksiz yorumlarini da anlamak lazim.

Sinirli olmalari cok dogal. Sonucta bütün oyunlara ragmen biz hata yaptik cok.

Evimizde 7 puan biraktik. Bu olmamaliydi

Şu inanç/yobaz/dinsiz muhabbetini de kapayın arkadaşlar lütfen kimse kimsenin inancını sorgulayamaz istediğine isyan eder istediğine etmez Allah ile kul arasındadır ...

deplasmanda 2-3 pozisyon vermeden bitiriyoruz maclari

ttarenada rakibin hemen hemen her atagi buyuk tehlike oluyor

bu ttarenada olayi gelecegimiz icin cok kötü, hic iyi olmiyor orda puan kybetmemiz.

seneye ilk önce teknik heyetimiz, sonrada taraftarimiz neyi yanlis yapiyoruz diye sormali kendine.

Normalde kolay kolay ceza almayan ben, gecen hafta sinirden ceza aldim mesela.

Bazi arkadaslarin mantiksiz yorumlarini da anlamak lazim.

Sinirli olmalari cok dogal. Sonucta bütün oyunlara ragmen biz hata yaptik cok.

Evimizde 7 puan biraktik. Bu olmamaliydi

tek trabzon maci derim, sampiyonluk giderse o mactan.

fener maci ne yapcan adamlarin her zamanki bali.

trabzon maçının böyle geçeceği ve kendi kendilerini yakacakları belliydi, fb sakin oynadı stresli trabzonu rahat yendi..trabzon baştan sona hiçbir şey yapamadı ki zaten ne puan bekleyelim onlardan..

trabzon maçının böyle geçeceği ve kendi kendilerini yakacakları belliydi, fb sakin oynadı stresli trabzonu rahat yendi..trabzon baştan sona hiçbir şey yapamadı ki zaten ne puan bekleyelim onlardan..

yapmadi evet bari bize karsida dursalardi.

Leyla cok sinirliyiz, 3 haftada kendi kendimizi zora soktuk, milletin ekmegine kendimiz yag sürüyoruz.

Hepimiz farkındayız. Yaptığımız basit kayıplar, nazarlık olsun diye güldüğümüz maçlar 3,5 atmamıza sebep oldu şuan doğrudur. Ama bize yakışan şuanda şampiyonluğa inanıp takımımızı buna inandırmak.

-Bizde insanız,üzüntümüzü dile getirmeyecek miyiz vs vs

-Evet getireceğimiz ama kol kırılsada kemik içinde kalmalı işte. Bize düşen şuanda bu.

Bizler inandık sizde inanın" tezahuratını söylerken kalbimiz rahat etmeli, biz Galatasaray taraftarıyız. Şampiyonluk için sevmedik takımımızı, biz destekleyelim onlar bize şampiyonluğu hediye etsin. İkisinin arasında ki farkı anlayabilirsek, yaşadık.

şu fener maçında allah aşkına baros oynasın.necati yine kaçırıcak kaçırıcak önünü alamıycaz.

haftaya biz sakin olursak bitiririz işi eminim angutlar stres yapacak

O sahaya attıkları meşeleler neydi öyle bizim embesil ua'nın..Sebebi neydi orayı anlamadım.

şu fener maçında allah aşkına baros oynasın.necati yine kaçırıcak kaçırıcak önünü alamıycaz.

ahahha

baros oynasin oynamasinada

baros en az necati kadar, belkide daha iyi bu konuda, yani gol kacirma konusunda.

bugun ofsayt pozisyonunda bos kaleye aticagina diregi gördü gene.

Geri
Üst Alt