STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 12 Mayıs | ŞAMPİYONUZ!

Cevap: STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe - Galatasaray | 12 Mayıs | 19.00

Dün Trabzonsporlu oyuncular beraberliğe ne kadar sevindiler dikkat ettinizmi biliyorlar 3. şamp ligine gidecek :D

Bence de Riera oynamalı. Emre ne pres yapmasını biliyor ne pas atmasını becerebiliyor. Riera gayet cool bir adam sakin sakin paslaşabilir. Zaten Melo-Selçuk-Engin gibi 3 tane pres yapan adamımız var.

Aynen oyle. Bende Riera'nin oynamasini istiyorum. Emre zaten son haftalar hic bir katki vermiyor takim'a. Riera su an Emre'den daha faydali olur. Hayirlisi

Kalbim yerinden cikmak uzere. Simdi bile bukadar heyecanlaniyorsam mac saat'ini hic dusunmek istemiyorum :(

Benim adıma günün kazananı Winston Light

Ben yazdiklarimin arkasindayim. Stoch hangi büyük macta cok etkili oldu ki? Tehlikeli bir futbolcu oldugunda hemfikiriz. Ancak kontrollü oynayan takimlara karsi cok tehlikeli olamiyor. Bu bir gercek. Psikolojik bi rahatliginizin olduguna katiliyorum. Bu da normal Kadiköy istatistiklerine göre. Ancak.birgün bitecek sonucta. Ayrica bu sene 3 macta da sizden kat kat iyi oldugumuzu kabul etmiyormusun? Madem centilmen bir Fb taraftarisin.

Bugün Kadiköy avantajindan baska avantajiniz yok bize karsi. Yeter mi? Yetebilir tabi. Bircok macta kötü oynadiginiz halde kazandiniz

Hem bize karsi hemde bu sene digerlerine karsi. Kadiköy'de iyi oynadiginiz en fazla 2 mac hatirliyorum bu sene. Titreye titreye kazandiniz cogu maclari

Valla sen önceki yorumumda belirttim... Bizden iyi olduğunuzu hiç bir zaman inkar eden yazımız olmadı... Alex hangi büyük maçta varki yorumuna benzemiş bu yorumun... Kontrollü oyunu oynayan bir yapınız yok... Bir önceki arkadaş var dedi ama bana göre 90 dakika kontrollü oyun oynamanız zor... Kötü oynamak bu kadroı ile genelde normal önemli olan bitiriciliğin iyi olması sanırım oda bizde varki bugün bu maçı oynayabiliyoruz... Ama arkdaşım takımınızda çok ciddi bir düşüş var bu bu maçla kapatılacak bir durum bulursanız olur yoksa bugün şartlar çok zor görünüyor sizin için... Selçuk onca maç iyi oynadığı gibi bugün de iyi oynar büyük ihtimal ama dileğimiz inşallah bizim için kötü bir performans gösterir..

Bugün size karşı çok fazla avantajımız var ama bunlar karşı forumda yanlış anlaşılmalara yol acacağından yazma gereği duymuyorum... Gereksiz yere bir tartışma yapmak istemem... 2-2 lik maçtaki ilk 35 dakika gibi başlarsak sanırım bu sefer 2-2 yi yakalamanız çok daha zor olur.

sariiiiiiiii

Ne olursa olsun bu maçı izleyeceğim. Biz bu kadar heyecanlanıyoruz, umarım futbolcularımız sakin ve rahat olurlar maç sırasında...

kırmııııızııııııııııııııı

is yerindeyim

5e dogru hastalanacagum

aniden :D:D

sampionnn

cimboooooooooooom

Allah'ın izniyle bugün 2. kere şampiyon olacağız. Ben olsam Aydın'ı ilk 11'de oynatırdım. Hızına ihtiyacımız olabilir.

Üzülme der Mevlana.Bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için, ya da gerçekten olmaması gerektiği içindir...

Diyerek her iki sonuca da kendimizi hazırlamalıyız.

benim bjkli bi arkadışm var benden daha emin ve rahat Galatasarayın kazanacağına

Valla sen önceki yorumumda belirttim... Bizden iyi olduğunuzu hiç bir zaman inkar eden yazımız olmadı... Alex hangi büyük maçta varki yorumuna benzemiş bu yorumun... Kontrollü oyunu oynayan bir yapınız yok... Bir önceki arkadaş var dedi ama bana göre 90 dakika kontrollü oyun oynamanız zor... Kötü oynamak bu kadroı ile genelde normal önemli olan bitiriciliğin iyi olması sanırım oda bizde varki bugün bu maçı oynayabiliyoruz... Ama arkdaşım takımınızda çok ciddi bir düşüş var bu bu maçla kapatılacak bir durum bulursanız olur yoksa bugün şartlar çok zor görünüyor sizin için... Selçuk onca maç iyi oynadığı gibi bugün de iyi oynar büyük ihtimal ama dileğimiz inşallah bizim için kötü bir performans gösterir..

Bugün size karşı çok fazla avantajımız var ama bunlar karşı forumda yanlış anlaşılmalara yol acacağından yazma gereği duymuyorum... Gereksiz yere bir tartışma yapmak istemem... 2-2 lik maçtaki ilk 35 dakika gibi başlarsak sanırım bu sefer 2-2 yi yakalamanız çok daha zor olur.

Düşüşte olduğumuzu sana hissettiren evimizde aldığımız 2 beraberlikse hayal kırıklığına uğrayabilirsin.

Yetenekleri kısıtlı mücadeleci oyuncularla oynayarak 2-0 yapamazsınız, yapsanız bile o 90 dk bitmez sizin için, korktuğunuz bir geri dönüş yine olabilir.

Haydi size kolay gelsin...

Az kaldı koymaya.

Geri
Üst Alt