STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 12 Mayıs | ŞAMPİYONUZ!

Cevap: STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe - Galatasaray | 12 Mayıs | 19.00

Yani acikcasi devlet ve TFF´nin bütün kurullari sizi bu kadar korurken, birakin da yöneticilerimiz isyanini dile getirsin degil mi? Herseyin sizin istediginiz gibi olmasini istiyorsunuz.Kendi sucumuz da olsa, son macin Kadiköy´e verilmesi tesadüf degildi. Bu son mac Ligtv´nin olmazsa olmaziydi. Istedikleri de oldu.

Ligde bu kadar haksizlik ve adaletsizlik yapilirken, bu ligi de fazla ciddiye almamiz beklenemez bundan sonra. Iste klasik derbi heyecani falan filan. Baska birsey degil.

Konulan kurallarin uygulanmadigi, raporda sike yapmaktan ceza alan insanlarin kendi kendine sike yaptigi ve bunun insanlara yutturuldugu bir ülkede, sampiyon olsan ne yazar olmasan ne yazar? Ha sampiyon olan sevinir iste. Ama uluslararasi bir önemi yok bu sampiyonlugun. Zira Türkiye artik alay edilen, istenmeyen ve hicbirzaman hos karsilanmayacak bir ülke konumuna geldi.

Son olarak. Biz zaten sampiyon olduk. Bugün kazanirsaniz da Ligtv kupasi size hayirli olsun. Baska diyecek birsey yok.

Kendi suçunuzda olsa... daha yorum yapılmaz aslında...

Sezon başı olayları yazmam sonucunuda yazmam zamanla öğreneceğiz gerçeği... Ama ligler ertelendiğinde LİG TV para vermem dediğinde siz dahil herkez play off olsun dedi... bence iyi takip etmelisiniz olayları... Play Off TFF'nin değil Lig tvnin ligi... Nasılki Play off lar devam etsin mi diyte sorulduğunda Lig Tv fazladan para vermem dediğinde oynanmasın dedikleri gibi. (İnanıyorum bizimkiler dağil Lig TV Play Offlar için fazladan para versin hepsi birden kabul eder.)

Şu fikstür yorumu içinde BJK maçı FB ile içerde sonra 2 TS maçı sonra BJK ve en son FB maçlarını görünce bizim içinde GS fisktür avantajı ile bizim maça Şampiyon olarak gelir diyorduk ama yorumda dediğin gibi kendi hatalarınız son maçı bu konuma getirdi... Sonuçta 6 pas içinden Röveteşa denemesini biz yapmadık... Yada girdiğiniz 100lerce pozisyonu bizler yada TFF yada Lig tv önelemdi sizin takım değerlendiremedi... Forsuzsunuz dediğimizdede yanılıyorsunuz sonucu çıkarmak size kalmış.

En büyük hatanız bulmuşken Shakiri'yi almamak oldu... Bak Melo uyum yakalamışken gidip almazlar parası fazla gelir gene , ama onun yeri için 3 senede 25-30 Milyon harcarlar... Şu lig bitsin transfer için bekletileriniz yazacaksınız bakalım orada nasıl bir düşüncesedesiniz göreceğiz yorum yapacağız... (2000 de liseden mezun oldum. Çevremdeki GS'li arkadaşlar bazı şeylere inanmazken ben biliyordum bazı şeyleri ve söylüyordum... Onların inanmadıklarından sadece gülüyordu... )

baris kösem sen içmeden , haycandan kafayı bulmuşun. çarpılcan harbi :)

Fener bu maci alir, hersey planli...

tövbe estağfirullah namaz normaldede kılın ama maç öncesi extra kılın demekki az dua etmişsin yada senden daha çok isteyen varmış Allahın takdiri

Allahım sen affet Yarabbim

sen yolunda bulun her dua kabul olacak diye birşey yok hayırlısı olsun içki bütün kötülüklerin anası

HAKana like verdim. hakkınızı helal edin.

[video=youtube;TZn1QPA6eI0]https://www.youtube.com/watch?v=TZn1QPA6eI0[/video]

inşallahhhhhhhhhhhhhhh

Cevap: fb-GALATASARAY maç Totemlerini Alalım

Bu konuyu kilitlemek gibi bir totemim var.

Şaka bir yana, bu tip konuları maç başlığında tartışabilirsiniz.

Konuyu şimdi kilitliyorum, 3 dakika içinde maç başlığı ile birleştirilecek. :)

Yavaş yavaş gaz emareleri başladı ne diyoruz o zaman

Yeter ki inanın çocuklar

Zafer inananlarındır

Çıkın sahaya ve hepiniz Metin gibi oynayın

Allah (c.c) yar ve yardımcımız olsun İnşaAllah kazanacağız...

sistemi değiştirmek intihar olur fb baskı kurarsa mutlaka atar baskı kurmamaları için ileride elmander necatinin ısırması lazım FT böyle bir hata yapmaz

bjk maçını hatırlar en azından

Bence 4-4-2 den vazgecmemeli ama Emre bu macın stresini kaldirabilirmi suphelerim var. uluslararası tecrübesi ve bu tarz maclari oynadı diyede rieraya güvenmek kumar olur. En doğrusunu hoca bilir elbet gorucez aksam

Bu aralar bi dünya derdim sıkıntım var zaten

Ulan olun şampiyonda bi nefes alalım be

HAKana like verdim. hakkınızı helal edin.

ne zaman kötü bişi söledim renktaş ayıp ediyorsun hepimzin amacı GSnin başarısını temenni etmek sadece zaman zaman hırs yapıyoruz

yıllarca petre bratu lukunku stancudan sıkıldım bana da hakverin

baskın basanındır. ilk atagı biz yapıcaz onlara izin vermicez. hicbirşey anlamdan ilk golü atıcaksın. ondan sonra mac zaten bize döner. öyle geri yaslanıp kurbanlık koyun gibi gol yemeyi beklemiceksin. deplasmanda helede ilk golü attıkmı. bizim takımda cok rahat ve güzel oynuyor. yeterki o ilk golü biz bulalım.

Bence 4-4-2 den vazgecmemeli ama Emre bu macın stresini kaldirabilirmi suphelerim var. uluslararası tecrübesi ve bu tarz maclari oynadı diyede rieraya güvenmek kumar olur. En doğrusunu hoca bilir elbet gorucez aksam

kadıköy de kaldıramadı sağa sola tekme atar oldu bekledim riera girsin diye ama girmedi ozaman

bu sfer riera başında başlasın en azından büyük maçları kaldırabiliyor

[video=youtube;WlqFU0u2c44]https://www.youtube.com/watch?v=WlqFU0u2c44&feature=endscreen&NR=1[/video]

riera oynasın en azından kale vuruşlarında topu ona doğru atar boyundan faydalanıp ilerde top tutarız :D

Geri
Üst Alt