STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 12 Mayıs | ŞAMPİYONUZ!

Cevap: STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe - Galatasaray | 12 Mayıs | 19.00

Oguzhanin ne isi var burda? Twitter'dan bir sey mi yazdi?

HAYDI GALATASARAY, BU MAC BIZIM OLSUN

Ben itirafta bulunacağım. Benim umudum yok. Bu maçı şikecilere verecekler. 2 saat dünyadan kopacağım. Sonuç kötü olursa da inzivaya çekilirim :sad007:

Dia ve Stoch beraber tehlike, bize ters gelen oyuncu tipleri...Aykut cabuk bitirmek istiyor isi görünen..

Ben itirafta bulunacağım. Benim umudum yok. Bu maçı şikecilere verecekler. 2 saat dünyadan kopacağım. Sonuç kötü olursa da inzivaya çekilirim :sad007:

Bu macta hersey olabilir sikeci sampiyonda olabilir :)

kontra oynayacaklar. ilk 15-20 baskı ile gol arayacaklar. sonra geriye yaslanıp gibi yapıp konrta oynacaklar.

riera iyi oldu. özellikle kanat akınları için defansif olarak daha iyi. orhan üzerine oyunu kurmalıyız. hadi hayırlısı.

maç sert geçecek beyler. emre-selçuk-dia-zigler-bekir bunlar direk fiziksel olarak müdaheleciler.

fenerden sürpriz bir kadro geldi. Aykut maçı berabere götürüp sonradan koparırım düşüncesinde olabilir. bu kadronun bizim için iyi tarafı maçın başında dağılmayız bence. maç ortada geçer. fenerde 2.yarıda caner,topuz ve alex girer.

Maçı radyodan ve forumdan takip etme kararı aldım.Derbi heyecanını taşıyacak durumda değilim.Bakalım forumda nasıl olacak derbi keyfi .

Rieranın pasları çok iyi. + sakinliğiyle beraber aslında rierayla oyun daha kontrollü oluyor bence.

fenerden sürpriz bir kadro geldi. Aykut maçı berabere götürüp sonradan koparırım düşüncesinde olabilir. bu kadronun bizim için iyi tarafı maçın başında dağılmayız bence. maç ortada geçer. fenerde 2.yarıda caner,topuz ve alex girer.

Bienvenu girer bence

Bu maç kesin beraberlik cikmaz...

Maçın başında gol bulmak için başlayacaklar, bastıracaklar tabi ki. İlk 20 dakika gol yemezsek döner maç.

Heyecanlıyım hemde cok ama adım gibi eminim o kupa bizim.

Bu maç kesin beraberlik cikmaz...

aynen. aykut tempolu başalyıp kenarldan içeri inecek 15-20 dikkat etmek gerek. özellikle sol taraftan etkili olacak gibiyiz.

geriden çıkan adamlara dikkat edelim.

nasıl 3-1 maçta eboue ile golü bulduk

nasıl kaybettiğimiz oyunda zigler araya koşu ile çıktı?

beklerrr çok önemli hem stoch-dia süratli oyuncularr dikkat etmek gerek. ne yapacakalrı belli olmaz..

sakin oyunlaaa baskıyı geçersek bu iş biter ilk yarıda

578164907.jpg

Geri
Üst Alt