STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 12 Mayıs | ŞAMPİYONUZ!

Cevap: STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe - Galatasaray | 12 Mayıs | 19.00

İnşallah bu maçı kazanırız ama benim istediğim esas şey ayrı inşallah şampiyon olup bu takımı ligden çekeriz birilerinin artık bu kirli düzenin hareketlerine tepki koyması gerekiyor rezil herifler takımımızı ligden çekelim şerefli lig olan bank asyada oynayalım.

Verilecek en iyi cevap; oraya bir bayrak daha dikip gelmektir.

aynen. oraya galatasaray ve türk bayrağını dikmek gerekir. sabri takımın kapatanısın. şampiyon olun ve o bayrağı oraya dikinnnnn.......

yeterrrrr.

futbol dışında herşeyden konuşuyorsak, futbolu kirleten pisliklere inat. o bayrak oraya dikilcekkkkkkk.....

Totem olarak maçı izlemeyeceğim, zaten son maçta kalbim fena ağrımaya başladı. Kalpten gideceğim bende sonunda...

İnşallah bu maçı kazanırız ama benim istediğim esas şey ayrı inşallah şampiyon olup bu takımı ligden çekeriz birilerinin artık bu kirli düzenin hareketlerine tepki koyması gerekiyor rezil herifler takımımızı ligden çekelim şerefli lig olan bank asyada oynayalım.

cumartesinden sonra. bneim için türkiye süper ligi diye bir lig yoktur. türkiye şike liginde mücadele etmek istemiyorum.

bank asya ya gitmek istiyoruz. bazıları çıkıp diyorki avrupaya gidipte ne oluyor 3-4 turda elenip geliyoruz. ulan o konu ile bu konun ne lalakası.

sen kendi içinden adaleti sağlayamıyorsan. elin uefası iç işlerine katıyosan yazıklar olsun.....

beylerrr farkındamısınız. ülkenin futbolu-en çok takip edilen insanların günlük hayatlarını etkileyen olay artık yabancıların elinde.

futbol işgal altındaaaaa. başkasına buyruk oldukk

Maci bende izlemeyecegim.

Hayatimda ilk defa bir derbiyi izlemiyecegim oda bu mac olucak cunku kalp krizinden gitmek istemiyorum mazallah...

Gercekten cok stress yapiyorum ve hic gerek yok buna. Totem'de denebilir.

Parka gidip salinacam 2 saat boyunca. Blackberry telefonumdan livescore a giricem.

Parmaklarimla Fenerbahce - Galatasaray ismini kapayip ilk fenerbahcenin gollerine sonra bizimkisine bakicam

InsAllah bizimkiler daha fazla cikar

şikeci şerefsizlerin mabedinde bize şampiyonluğu yedirmezler bakın görün. zaten bize karşı psikolojik olarak üstünlükleri var, bide inanılmaz balları devreye girecek, 90 dk. tek kale oynamamıza rağmen saçma sapan 1 golle şampiyonluk uçup gidecek ellerimizden. ne de olsa karıköyde alıştığımız senaryo dimi? bu arada dün akşamki maçta skoru 2-0 dan 2-2 ye getiren sevgili oyuncularımıza ve özellikle de teknik yönetimimize selamlarımı gönderiyorum. bu şekilde mi kadıköyden puan alacaksınız?

Şampiyon olacagız. Normal sezonda orda olduk play off'ta da orda olacagız şampiyon.

maçta 2-0 öne geçicez

fener 2-2yi yakalarken sakin olun beyler

kalbiniz durmasın

maç 2-2 bitecek

Maca icimden bir ses gol atarak basliyacagimizi soyliyor

0-1 gibi felan baslariz sonra ne olur bilemiyorum.

[video=youtube;F4dk5_UlQ7I]https://www.youtube.com/watch?v=F4dk5_UlQ7I[/video]

Haftaya kadikoyde...

renkdaşlar bu maşın anlamı çok büyük elbette hislerimizi bir kenara bırakalım kendi evimizdeki hiç bir maçı kazanamadık fener maçını geçtim trabzon ve bjk maçlarını alsak şampiyonduk şimdi kim ne derse desin fenere kendi stadlarında şansımız tutmuyor adamlar trabzonuda yendikten sonra o gazla söylemeye dilim bile varmıyor. yanarım yanarımda herşey digitürkün medyanın ve fenerin istediği gibi oldu ya ona yanarım

39 haftadır mağdur edebiyatı yapan ve bununla beslenen Fenerbahçe 'nin oyuncağını PFDK elinden aldı.

Şikecileri tertemiz ilan ederek, Fenerbahçe 'nin rakiplere hırslanma aracı olarak kullandığı bu durumu sona erdirdi.

Bakalım bundan sonra nasıl olacak?

Benim hiçbir umudum yok hayatımda ilk defa bir derbi maçını izlemeyeceğim kalbim dayanmaz aşırı derecede heycan yapıyorum gerek yok..

aynen. oraya galatasaray ve türk bayrağını dikmek gerekir. sabri takımın kapatanısın. şampiyon olun ve o bayrağı oraya dikinnnnn.......

yeterrrrr.

futbol dışında herşeyden konuşuyorsak, futbolu kirleten pisliklere inat. o bayrak oraya dikilcekkkkkkk.....

Sabri oynarsa bayrağı bize dikerler.

Taffarel diksin bayrağı. :p

SaraÇoĞlunu yakin,,, ge-lİ-yo-ruz !

Emre Çolak oynamamalı , başka da bir şey düşünemiyorum.

Emre Çolak oynamamalı , başka da bir şey düşünemiyorum.

Bende diyorum ki oynamalı...

Selçuk-engin-emre-melo pas trafiğini deplasmanlarda iyi yapıyor..

İlk maçı ve deplasmanlardaki bjk-ts-fb maçlarını hatırlayın..

Hepsinde ezdik geçtik..

simdiye kadar hic umutsuz konusmadim ama artik icimde bi umutsuzluk var, zaten oldum olasi bu fener maclarina umutsuz bakarim olmuyor cunku iyide oynasan kotude oynasan olmuyor.

tek iyi tarafi mecburen yenmek zorunda olmalari atamadiklari zaman stres baslayacak ve o stres inanin mac boyunca basiretlerini baglar, Allahtan beraberlik yetiyor.

Geri
Üst Alt