STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 12 Mayıs | ŞAMPİYONUZ!

Cevap: STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe - Galatasaray | 12 Mayıs | 19.00

3 ay önce o barosun topu girmemesi

2 hafta önce bos kaleye o 4-5 topun girmemesi

bunlarin bir aciklamasi olmali, bu macta olmali.

futbol olarak biz kazaniriz,fakat ortada bin türlü is döndü,fatih hoca cezali,sike yapanlar ödüllendirildi,bu futbolcular teknik heyet uzaylimi nlarda bizim gibi insan futbolcularimiz bu olaylardan etkileniyor,rakip sahada seyirci ve saha avantaji var,inanilmaz bir ugultu kopacak topu her ayagimiza aldigimiz cok dikkatli ve sakin oynamaliyiz,kendi futbolumuzu oynamaliyiz ve fatih hoca olmasada futbolcularimiz o varmis gibi onun sözlerini unutmadan oynamalilar,kesinlikle beraberlik yetiyor diye maca baslamamaliyiz önde basip golü aramaliyiz,kazanmak icin cikmaliyiz!

Fakat ortada öyle bir senaryo varki tezgahi öyle bir kurmuslarki kadiköyde feneri sampiyon yapmak icin sezon basinda hersey planlanmis,yani bir hakem katliyaminida neden ayarlamis olmasinlar,macin basinda 2 kirmiziyla isi bitirirler kim nediyebilir nasolsa ez galatasarayliyi ezebildigin kadar bizde bakariz burdan yazi yazariz....

Bu sezon bu sampiyonluk resmen elimizden caliniyor baska tarifi yok,sampiyon olsakta allah bu t.f.f bin türlü cezasini versin,futboldan türk futbolundan soguttular,kendi takimimi bile izlemez oldum!

fenerbahce-bali_317700.jpg

Son bi figüranlik daha yapip kapatiriz bu serefsiz sezonu. Ülkemiz ve ligimiz böyle karanlik ve kirliyken kazanilan sampiyonlugun cok da anlami kaliyor ya sanki. Adamlar dokunulmazliklarini ilan etti. Bundan sonra da mok dokunurlar Fenerbahce´ye. Ülkeyi karistirdilar ama ceza aldirmadilar takimlarina. Demek ki ülke sistemini komple ele gecirmisler.

Bugün ilahi adaletle belki kaybederler, yarin yine sikeyle sampiyonluklar kazanirlar. Bu düzen böyle gider.

Kim ne diye izlesin artik bu ülkede futbolu? Analiz manaliz, taktik maktik hikaye, bosuna konusmayin yani.

Sistem bizim almamizi uygun görmüsse oluruz, uygun görmemisse mok oluruz. Bu kadar basit.

işte bu maç herşeyin cevabı olacak. biz urda şike karalarına-başka olaylara ne yrum yaparsak yapalım lig bitmeden hiçbirşey değişmeyecektir.

onun için tek ve en acımasız cevabı sahada vericez. o şampiyonluğu alıp gerekeni yapıcaz.

bırakın onu bunu yeter artık. biz kendi takımımız kendi oyuncumuzu konuşalım. ne varsa galatasaraydan fayda var...

O MAÇA KADAR KENDİ ADIMA ŞİKE-SAHA DIŞI OLAYLARI KONUŞMUYORUM. hakkımızı hakkımızla alalım..

Ilk golü atmamiz lazim.

[video=youtube;5yDRAr1Beus]https://www.youtube.com/watch?v=5yDRAr1Beus[/video]

sira MELO da :D, yarim kalan sunnet isini bitirsin

Ilk golü atmamiz lazim.

ama ben biliyorum ki bizimkiler yine daha maçın başında gol yiyicek şunlardan her maç aynı şey oysaki ilk golü biz atsak hiçbişey yapamıyacaklar..

Cevap: Gelİyoruz!!!

Beraberlik avantaji önemli bir avantaj bunuda gözardi etmiyelim,mac beraberede bitebilir,0-0 iyi oyniyan bir ekibiz fener mutlak kazanmak durumunda bu yüzden her gecen dakika skor icin üzerimize yüklenecekler,bizim muhakak önde basip golü önce bulmaliyiz 0-1 yakalarsak zaten o telasla suursuzca bastiracaklar,farki arttirmak icin bizim rahat mac cikarmamiz bile mümkün,sakin ve akli selim oyniyalim yeter,bu macta gol atacak dogru düzgün forvet oyunculari dahi yok,fenerle bu sezon daha iyi kadrosu varken 3 mac yaptik 3 mactada sahada ezdik,gene ezecegiz oyun olarak ama futbol bu kaybedebilirsinde,arenada bunun örnegini yasadik,bizim bu maci oynamamiz lazimdi,koca sezonu tek 90 dakikaya baglamamaliydik,ama olan biten oldu artik önümüze bakacagiz her ne kadar 5 puanimiz calinsada eksiltilsede,artik önümüze bakip bu son 90 dakikayi almaliyiz bunu sonuna kadar hakettik!!!!

maça kontrollü başlamak gerekli bence. baskı yaapcaklar ilk maç gibi. golü bulamazlarsa ilk dakikalarda maç bizimdir. biz gol atıp geri yaslanırsak olmaz. maçı kora kor baskı yemeden baskılı oynamalıyız.

bu maç çok şeyler olacak ama son gülen iyi güler sarı-kırmızı aşkına şampiyonluk..

umrumda değil bu maç,benim fenerbahçe diye bir rakibim yok artık..

ama ben biliyorum ki bizimkiler yine daha maçın başında gol yiyicek şunlardan her maç aynı şey oysaki ilk golü biz atsak hiçbişey yapamıyacaklar..

Ilk gol yemin ederim turun yüzde sekseni, ama nerde bizde o bal.

Yazik hala taktik analiz yapan kardeslerimiz var :)

Uygun görmüslerse biz oluruz, Fb´ye söz verdilerse .ok oluruz.

Bu kadar basit Türk futbolu. Kasmaya gerek yok

hakemlere güvenmiyorum ama unutmayın

biz dünya devlerini kritik maçlarda yendik eledik..fenerbahçe gibi 2.sınıf avrupa takımı bile olmayan bir asya takımını çirkef yuvasında ilkel ortamdada yenebiliriz..

Yazik hala taktik analiz yapan kardeslerimiz var :)

Uygun görmüslerse biz oluruz, Fb´ye söz verdilerse .ok oluruz.

Bu kadar basit Türk futbolu. Kasmaya gerek yok

ne yapmamızı bekliyorsun renkdaş. bu maç ne yapılırsa yapılsın 11-11 devam ederse bizim elimizde herşey.

onun bunun uygun görmesi saha dışı için mantıklı ama o saha içinde ilk düdükten itibaren söz futbolcularda. maç başlar hayat durur.

Geri
Üst Alt