STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 12 Mayıs | ŞAMPİYONUZ!

Cevap: STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu | ŞAMPİYONUZ!

kısaca paranın laylayalayay asdashf :)

bu fblileri kutluyorum harbiden 20.45 2-2 sonra bu birde geçen yılki şike olayı bizlerden biri fenere başkan olsa ancak bu kadar kötülük yapardık :D

11 Milyon Süper ligine ayak bastı parası + 15 Milyon şampiyonluk parası + 17 Milyon lira 18. şampiyonluk parası + 20 Milyon Euro Champions League geliri kasamızı doldurduk :)

maşallah Allah bereket versin :) güze transferler yapalımda şl dede bir çeyrek falan görelim. şimdi tam lige ambargo koyma senesi

Takım Florya'ya nasıl girecek merak ediyorum :) İnanılmaz kalabalık gitmeyi düşünüyoduk ama çok kalabalık.

o degilde Sikebahce bizi evinde 12 000( 500 gun*24 saat) saatir yenemiyor bunuda yazin serfsiz basin :)

haha taksimde trabzonlularda var

Floryaya ne zaman varacak otobüs ?

Yarın bir forma alıp üzerine '' Kadıköy Hatırası '' yazdırmayı düşünüyorum. :asd:

Türk telekom arenanin aslinda bu yil ilk yiliydi para gelir anlaminda, yavas yavas zaten farki acacagiz,sampiyonlarligi bunu hizlandiricak en büyük faktör seneye bu kadroyu cok daha güclü yapacagiz.Bu sezonun transfer nöbetide cok güzel gececek belkide en güzel transfer nöbeti bizleri bekliyor büyük yildizlar gelecegini düsünüyorum.

Suan cok güzel bir iskelet kurduk Fatih hoca fazla isketle oynamadan genis bir ekip kuracaktir,seneye oturmus ve gelismis kadromuzla tozu dumana katariz.

Daha detaylı söyleyelim 11 milyon Süper lige ayak bastı parası , 15 milyon bu seneki şampiyonluğumuz için , 17 milyon 18 tane şampiyonluk sayımız olduğu için ve UEFA'dan gelecek 20 milyon Euro ile kasamızı doldurduk 100 milyon liraya yakın bir gelir elde edeceğiz , CL'de aldığımız başarılara göre bu gelir dahada artacak.

Arkadaş takım nerde kaldı..GSTV ne işe yarar acaba?

Şu anda düşündüğüm tek şey UEFA'dan ceza almama haberini almak ve harika bir transfer nöbeti geçirmek.

Geri
Üst Alt