STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 12 Mayıs | ŞAMPİYONUZ!

Çok özel bir gündü. Hayatım boyunca unutamayacağım çok farklı bir anısı vardı bende. Maçı izleyememek, sahilde tam yakamozun altında, bir turist teknesinden gelen sesle şampiyonluğu öğrenmek. Hayatımın en mutlu günlerinden biriydi kesinlikle...

Bu maçı kahvede izlemiştim.Maç sonu eziklere koyduk mu diye bağırıșımız unutulmazdı.Boyunlarını büküp kahveden çıkıyorlardı.:asd::asd:

sarhos izlemistim oglen flndi hos ve nezih gunlerdi dogrusu

gectı gıttı tum guzel gunler gıbı onumuze bakalım maziyi desmekte fayda yok

4q4as8bh.png
bu resmi yüksek çözünürlüklü bulabilirmiyiz Vasfi Reyiz

Kuşadasında iken kuşlara koymak çok güzel olmuştu. İzlediğim Cafede tam önümüzde kibirbahçeliler oturuyordu, herifleri az kalsın eziyorduk sevinirken.

Şunu kimse unutmasın;

Karıköy şampiyonluğumuzda başkanımız Ünal Aysal olmasaydı diğer bir deyişle maymun Dursun, fosil Duygun, Aziz'in kankası Adnan Polat vs. olsaydı biz o kupayı nah kaldırırdık orda. Tıpış tıpış gider Arena'da kutlardı sümsükler. O yüzden Aysal adamın dibidir, heykelini diksek beton yetmez Ünal reyiiizzzzzz. Seni beğenmeyen pezolara Dursun müstahak.

Kadıköy'de şampiyon Galatasaray!

20120512.220530_IST585_1819113_6DRS8.jpg

12-mayis-2012-galatasaray-in-18-sampiyonlugu_343885.jpg

Şunu kimse unutmasın;

Karıköy şampiyonluğumuzda başkanımız Ünal Aysal olmasaydı diğer bir deyişle maymun Dursun, fosil Duygun, Aziz'in kankası Adnan Polat vs. olsaydı biz o kupayı nah kaldırırdık orda. Tıpış tıpış gider Arena'da kutlardı sümsükler. O yüzden Aysal adamın dibidir, heykelini diksek beton yetmez Ünal reyiiizzzzzz. Seni beğenmeyen pezolara Dursun müstahak.

Aysal naptı ki?Kupayı Albayrak sayesinde aldık orada.Hiçkimse bir şey yapamadı,Albayrak aradı Başbakan'ı Demirören öyle yola geldi mecbur.

Geri
Üst Alt