STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 12 Mayıs | ŞAMPİYONUZ!

bu maci o dönem sonuna kadar izleyebilen bir kisi hayatinda baska hicbir yerde strese yenik düsmez

urfali atildiktan sonra benim bünye pes etmisti ve kapatmistim maci

hayatimda gecirdigim en stresli anlar bu macta olabilir

denizlideki 16dklik bekleyis dahil buna

Unutma unutturma
aaf2080366dcd715ad99dc5d7218c40d.jpg

bu maci o dönem sonuna kadar izleyebilen bir kisi hayatinda baska hicbir yerde strese yenik düsmez

urfali atildiktan sonra benim bünye pes etmisti ve kapatmistim maci

hayatimda gecirdigim en stresli anlar bu macta olabilir

denizlideki 16dklik bekleyis dahil buna
Ben çok emindim bu maçtan ya. Sezon boyunca olan 3 maçta da iyi oynayan taraftık, en kötü berabere kalacağımızdan bayağı emindim. Fenerli arkadaşların bizi yeneceğini sanması falan garip geliyordu hatta. Maç başlayınca Elmander’in sakatlığı nedeniyle biraz heyecanlansam da genel anlamda bir derbi heyacanından farksızdı.

Denizli maçı için aynı şeyi söyleyemem ama izlediğim en stresli maç olabilir.

1. Arsenal kupa finali
2. Bu mac
3.fener -Denizli maçı 15 dklik uzatma

Aslında bu sıralama 40 yaş üstü için daha doğru olur..Ben 14 yaşındaydım Arsenal maçında yaşın gibi stresin de çok büyük olmuyor..
fener maçını unutamam asla ..Malum kadıköy laneti- üstüne o sezon kadıköy'de 2-2yken son dakika barosun direkten dönen topu- süper finalde evimizde 5 atacağımız maçı 1-2 kaybetmemiz .. Çok büyük bir sinir harbiydi çok şükür evlerinde kupa kaldırarak alnimizin akıyla tamamladık.. Arkadaşın apandisi patlayınca stresten geceyi hastanede geçirmemiz de işin cilvesi :)

Aklıma gelmişken o dönemle bu dönem taraftar profili çok farklıymış..2006 denizli-fener maçı universitedeydim 1 gün sonra anatomi sınavı vardı kol gibiydi biz 2 arkadaş kafede fener maçını izledik .Şimdiki simariklara baksan maçın skoruna bile bakmazlardi muhtemelen biz yine umudumuzu kaybetmedik o tarihi anlara tanıklık ettik..O sevinç cigliklarimizi Hasan Sasin ve fenerlilerin gozyaslarini : ) hala unutamam ..

Cevap: STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | 2.Y | 12 Mayıs

kalbim dayanmıyor teklemeye başladı bunu burdan belirtiyim...... 🇸🇸
Cevap: STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | 1.Y | 12 Mayıs

ben bugün ölmezsem önümüzdeki 200 sene hic ölmem
Cevap: STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | 2.Y | 12 Mayıs

Allah'ım sen bana mukayet ol.Vallahi dayanamıyorum.Takip etmek bi dert,etmemek ayrı bi dert.

aman hocam

Kafede 40 tane FB’li arasında izlemiştim.

O zamanlar Saraçoğlu maçlarında 10 Gs’li varsa 40 tane FB’li gelirdi.

Şu maçın stresi ve heyecanını şu an kaldıramam herhalde.

Muslera çizgiden çıkardığı bir top vardı karambol gibi olmuştu izlerken herhalde o anı yaşarken herhalde ruhu teslim ediyoruz dedim.

Hey gidin 13 sene geçmiş. Dün gibi aklımda. Tarihimizin UEFA kupası sonrası en büyük kırılma anıdır bana göre.

Denizli şampiyonluğunda savunduğumuz cepheyi kazandıysak bu kazandığımız direkt psikolojik üstünlüktü.

Ondan sonra ne Kadıköy aynı Kadıköy olsu. Ne de Fenerbahçe aynı rakip. Biz hep büktük. Biz iyiysek sonu belli oldu.

Yani sike sezonunun ardindan boyle bir sey ayarlamislar, puanlarimizin yarisini calmislar, son maci kadikoye koymuslar, hala daha yapi diyorlar utanmadan. Buralari okuyorsaniz abv

GS tarihinin en önemli 3 maci arasina girer

2003-2011 arasi yasadigimiz karanlik dönemden cikip ligi yine agir sekilde domine etmeye basladigimiz gün bu macin oldugu gündür

Bu macin yasattigi stresi baska hic bir mac yasatmadi

Galatasaraylılar için resmi tatil ilan edilebilecek kadar önemli ve anlamlı birgün.

Sahasında kupa kaldırdığımızın çocuklarıyla olan psikolojik savaşta yıkıp geçtiğimiz tarihi maç.

Geri
Üst Alt