STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 12 Mayıs | ŞAMPİYONUZ!

Cevap: STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe - Galatasaray | 12 Mayıs | 19.00

Allah'ım lütfen şu şerefsizleri 3. kez son maçta ağlat.

Sen istediğin kadar iyi oyna, hakem tüm ikili pozisyonlarda haklarını fenerbahçeden yana kullansın, senin tüm müdahelelerine faul çalıp, topa ilk basmalarda hep fenere versin faulleri bakalım kazanabiliyor musun maçı.

Yok arkadaş, şans, taraftar, pislik, hakem, federasyon bunlara karşı gelmemiz zor. Selçuk'un oradaki son maçta nasıl korner atmak zorunda kaldığını hatırlayın en azından ya. Emre bırakır atmaz ama hakem inatla Selçuk'a at, atacaksın diye zorlar. O da kafasını tutarak sallar vurur topa.

Bunun inanmayla, güvenmeyle alakası yok.

Düşünsenize ya orada şampiyon olduğumuzda çıkacak olayları, 2-2 muhabbetinde stadın belli bölümlerini yakmışlardı, bu sefer stadı yıkarlar, sahaya dalarlar, futbolculara saldırırlar, ne de olsa en fazla 3 5 maç ceza alırız der geçerler.

Hakem de biliyor bunu federasyon da ligtv de.

Bunları da düşünmek gerek, gerçekçi olmak gerek.

Ha hakem izin verir, ince ince kıyma operations olayına girmez, adam gibi yönetirse, üstüne sen de adam gibi oyun oynarsan şampiyonluğu alırsın. Sonra olacaklardan sorumlu olmak istemez kimse bence.

Yemişim şampiyonluğu bu saatten sonra.Resmen tff+fb+ligtv ye karşı tek başınayız kimse hayal kurmasın.

Henry, Vieira, Overmarsli Arsenal'e karsi sahada toplamda 10 oyuncu ve iclerinde 3 sakat ile mucadele etmekten zor olmaz merak etme.

90 dk. oynarsak istedigimizi alabiliriz, ama eger kapanirsak sanmiyorum

Şampiyon olduğumuz ligde tekrar şampiyon olmaya çalışıyruz

Yenmeliyiz.

Galatasaray, son kararlardan sonra, bu maça çıkmamalı...

Bank Asya'da oynamaya razıyım...

Playofflari izledikten sonra, bu macin Samiyen Arena'da oynanmadigina dua etmeliyiz. Deplasmanlarda bilegi bukulmez bir takim olduk. Muthis akilci ve bilincli futbol oynuyoruz. Dusunsenize attigimiz her gole bir fazlasini atmak zorundalar. Mactan sonra her yer GALATASARAY sikenin yandaslarina dersini verdi dedirtecegiz. Az biraz keyiflenin, destani bir galibiyet olacak.

Klasik olarak her yerde kalan fenerliye faul vermesin de.Bakın geçen sene 1-2 yenildiğimiz ve bu sene 3-1 yendiğimiz maçlara.İlk maçta fenerliler ne zamn, düşse alex sendelese fırat faul çalıyordu.O şekilde yenmene imkan yok. Sen uğraş et topa bas atağa çık efor sarfet bir düdükle top onlara geçsin ve savunmanı kurmak için geri çekil.Mesela geçen sene yenildiğimiz maçta barosun TERTEMİZ bir şekilde topu gökhandan çalıp kaleci ile başbaşa kaladığında hakemin nasıl can havliyle düdük çaldığını gördük.AMa 3-1 lik maçta topu elmander aldığında haklı olarak ama bizim alışık olmadığımız bir şekil de doğru karar verdi.Düşünün orda faul verse belki o maçı alamıcaktık o kadar iyi oynamamıza rağmen.Hakemin ne niyetle çıkacağı çok önemli.Maçı idare etmemeli, yönetmeli.Selçuk şahinin 30 metreden attığı maçada bir bakın dos santosa yapılan 2-3 penaltı pozisyonu var hakem birini çalmadı çalamadı.

Allah yardimcimiz olsun.

[video=youtube;5wDsGi12CIg]https://www.youtube.com/watch?v=5wDsGi12CIg[/video]

düsünsenize, son 10 dkya girdigimizde hala beraberlik var, vala ben harbiden izlemicam bu maci sanirim, bunu düsündügümde simiden kalbim kafayi yiyor cunku

Yuh gözümün önüne getirince bile kalbim cikicak gibi oldu :D

Kaybedersek Türkiye yikilir resmen, Federasyon cöker.

Ama Sampiyon olursak gercekten'de 100 Yilin kapagi olur.

hic umrumda degil bu mac, sike yapan takimlar cezasini cekmeli, bu cok daha önemli.

kimle final maci oynuyoruz ki ?

su an bu ligde olmayi hak etmeyen ve olmamasi gereken bir takimla.

yani kurallar yerine getirilmis olsa bunlar zaten 2 ligdeydi. resmiyeti 0 olan bir bir mac olacak bu.

benim cumartesi oynancak mac icin hic heycanim yok.

bu play off zaten bosa oynandi, sampiyon GSdir gecen senenin sampiyonu trabzon gerisi yalan.

Bende disariya cikacagim, telefonu kapatacagim, cekecegim ormana, alacagim birayi, 2 saat takilacagim

Kendi evimizde yenildiğimiz futbolu oynayalım yeter, sadece biraz bitiricilik ve şans olmalı..O futbol ve biraz şansla fark bile atarız hiç şüphem yok..

Bende disariya cikacagim, telefonu kapatacagim, cekecegim ormana, alacagim birayi, 2 saat takilacagim

Ben uyumayı düşünüyorum ama maç ortasında kalkarım yine. En iyisi seniin yaptığını yapmak. :)

Edit: Dün geceki sinirle maçı önemsemiyorum diyordum ama şimdi baktığımız zaman şu maçı kazanarak 100 yılın kapağını basmış oluruz. Eğer kaybedersek Türkiye Ligini izlemeyi tamamen kesiyorum ben.

Geri
Üst Alt