STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 12 Mayıs | ŞAMPİYONUZ!

Cevap: STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe - Galatasaray | 12 Mayıs | 19.00

beyler

korkacak , çıldıracak , yıpranacak birşey yok.

Sonuçta iki takım çıkıp oynayacak.

biz değil miyiz? takımımızın fenerden daha iyi olduğunu söyleyen?

bizim futbolcularımız değilmi onlardan iyi olan?

peki

biz değil miyiz gerçek şampiyonun biz olduğunu söyleyen.

bakın dostlar

bu bir kader

eğer biz ligi şampiyon bitirseydik bu kuşlar 10 yıl konuçacak yok başkanımız hapiste , yok futbolcularımız kaçtı , yok öyle oldu, yok moralimiz bozuktu yok sizin sahanızda k.yduk size diye defalarca kafa s.keceklerdi.

eeee

Allah...

büyükk....

dediki

Galatasaray takımı

alın size fırsat

öyle bir k.yun ki yer gök inlesin

o 55.000 i.ne titresin

sahadaki zafer çığlıklarınız 55.000 kişiyi sustursun...

e dostlar...

biliyorsunuz Allah'ın dediği olur...

e bizde bunu yapmazsak bize de yuh olsun!

Hiç umudum yok insAllah yanılırım

beyler

peki

bakın dostlar

bu bir kader

eğer biz ligi şampiyon bitirseydik bu kuşlar 10 yıl konuçacak yok başkanımız hapiste , yok futbolcularımız kaçtı , yok öyle oldu, yok moralimiz bozuktu yok sizin sahanızda k.yduk size diye defalarca kafa s.keceklerdi.

eeee

Allah...

büyükk....

dediki

Galatasaray takımı

alın size fırsat

o 55.000 i.ne titresin

e dostlar...

Gerekli oyunu sergiliyoruz zaten, ama bulduğumuz pozisyonları atamıyoruz. Sorun burada.

beyler

peki

bakın dostlar

bu bir kader

eeee

Allah...

büyükk....

dediki

Galatasaray takımı

alın size fırsat

o 55.000 i.ne titresin

e dostlar...

Dediklerinde Hakkin Hukukun oldugu bir Ülkede sonuna kadar haklisin,ama 10 aydir yapilan yüzsüzlükler arsizliklar yasandigi bir yerde sen inaniyormusun sadece Futbolunla kaza bilceni?Ilk pislikleri Hakem atamasiyla olacak bekliyelim görelim kimi atiyacaklar.

Dediklerinde Hakkin Hukukun oldugu bir Ülkede sonuna kadar haklisin,ama 10 aydir yapilan yüzsüzlükler arsizliklar yasandigi bir yerde sen inaniyormusun sadece Futbolunla kaza bilceni?Ilk pislikleri Hakem atamasiyla olacak bekliyelim görelim kimi atiyacaklar.

Ayrıca bu da var.

arkadaslar bizim suan düstügümüz aslinda tuzak,t.f.f suan ceza vermiyerek bizi abandone etti,krose yemis gibi olduk,futbola odaklanamiyoruz,odaklanmakta istemiyoruz cünkü adaletsizlik ve haksizligi görüyoru ve cani cehenneme bu türk futbolunun diyoruz,insallah futbolcularimiz motive olurlar su ortamda ve su seref yoksunlarini o stadta sevindirmek nasip olmaz,sapina kadar milyon kez hakettigimiz sampiyonluguda aliriz.

Ben bu yapilan türlü dolaplardan sonra inaniyorumki sampiyonlugu vermeyecegiz,cocuklara yürekten inaniyorum,hasan hocaya tafarele ümit hocaya teknik ekibe hepsine,aslanlar gibi oynayacagiz,futbol topu o gün umarim bizi biraz sever,cünkü biz futbol oynayacagiz buna eminim,buda mac bitimine kadar son mesajim,bir sonraki mesajimda insallah sampiyonuzzzzzzzzz yazarim!!!

Maç başında gelecek Fener baskısını bertaraf edip denge kurarsak işler bizim istediğimiz şekilde ilerleyecektir.

Ama herşeye rağmen gol bulamazsak işimiz zor. 0-0'ı korumaya çalışmak çok riskli olur.

Otursun fener düşünsün bizi nasıl yeneceğini. Avantaj hala bizde.

off sıktı artık ha, herkes yok futbolu boyle oynuyoz onlar oynamıyo

abi orda sadece futbolla kazanacağını mı sanıyosun?

off sıktı artık ha, herkes yok futbolu boyle oynuyoz onlar oynamıyo

abi orda sadece futbolla kazanacağını mı sanıyosun?

Daha once de demistim, deplasmanlardaki soguk kanli, bilincli, akilci futbolumuz en buyuk avantajimiz. Iceride olsa zora sokardik, en fazla berabere biterdi. Hala Ali Sami Yen'le bir degil yeni stad. O havayi daha yakalayamadik.

ünal aysal ve yönetimdeki herkezi sevmeme rağmen bu sene sike sürecinde müthiş ezik kalmıştır.meydana boş bıraktık millet at koşturuyor.fenerbahce öldürmeyen güçlendirir misali daha da iyi duruma geldi. allah cumartesi gününkü maçta yardımcımız olsun.

Daha once de demistim, deplasmanlardaki soguk kanli, bilincli, akilci futbolumuz en buyuk avantajimiz. Iceride olsa zora sokardik, en fazla berabere biterdi. Hala Ali Sami Yen'le bir degil yeni stad. O havayi daha yakalayamadik.

Bu maçtan ötürü bir şeyler yapabileceğimize dair en büyük ümidi sen taşıyorsun.İnşAllah sen haklı çıkarsın.Çok istiyorum bunu. :)

acaba Sow yetişecek mi maça? haberlerde düz koşulara başladığı geçiyor..

beyler

peki

bakın dostlar

bu bir kader

eğer biz ligi şampiyon bitirseydik bu kuşlar 10 yıl konuçacak yok başkanımız hapiste , yok futbolcularımız kaçtı , yok öyle oldu, yok moralimiz bozuktu yok sizin sahanızda k.yduk size diye

eeee

Allah...

büyükk....

dediki

Galatasaray takımı

alın size fırsat

o 55.000 titresin

e dostlar...

e bizde bunu yapmazsak bize de yuh olsun

Birde tersini düşün bu olaylar üstüne bizi iki maçta da yenip şampiyon olurlarsa hayat boyu bunları dinleyeceksin. Her zaman temcit pilavı gibi söyledikleri o 6-0 bile bunun yanında önemsiz kalacak onlar için. Çünkü hayatlarının en önemli şampiyonluğunu almış olacaklar ve kafamıza da yıllarca kakacakları bir koz olacak. İnşallah aksilik olmaz da kadıköyde şampiyon olup tarihe geçme fırsatını biz yakalarız. İnanın böyle bir dönemde abuk sabuk bir sistemde böyle bir son maçla belli olacak şampiyonluk uzun yıllar unutulmayacaktır.

Uzun bir Süredir Semih formsuz,Emre Colak zaten 3-4 mac iyi oyundan sonra asiri düstü,Elmander sadece önde defansif görevinde iyi gol yollarinda oda haftalardir düsüste,Necatiyi zaten hali belli.

Hep ayni kadroyla cikiyoruz bu düsüsteki oyunculara daha erken önlem alinmaliydi,umudum bu haftaici deisik motivasyon konzentrasyon calismasi yaparlar.

tam kadro çıkarlar alex, gg, sow. korkudan sakat adamlarıda oynatırlar

hakem belli olduktan sonra konuşmak en mantıklısı diye düşünüyorum...

Bu maçtan ötürü bir şeyler yapabileceğimize dair en büyük ümidi sen taşıyorsun.İnşAllah sen haklı çıkarsın.Çok istiyorum bunu. :)

Inanmak basarmanin yarisidir. Futbolun iblisi olaya gelip el almadigi surece, ki bu gecmiste cok olmustur, bu sefer ellerimizden kurtuluslari yok.

En garibide, fener forumuna bi goz attim hepsi tedirgin ama delikanliliga b*k surdurmuyolar. Bizimkiler ise tedirginler ve acik acik belli ediyolar. Bu digerinden daha iyi aslinda, en azindan sorunu bilip gaza getirebiliriyoruz.

Fenerli futbolcular cok daha tedirgin olacaklardir. Son 5-6 sezonda son maclarda cektiklerini baska hic bir takim cekmemistir eminim. Onun stresini her saniye daha fazla hissedeceklerdir. Ani bir gol atarlarsa macin basinda, vay hallerine. 2-2 biten mactada bu erken gol olayini yazmistim ve haklida ciktigimi dusunuyorum. Tek fark, ben erken gol yersek 5'leriz diyordum ama olmadi.

olay futbol değil bence orada onları ezsek bile hakem(cüneyt çakır veya halis özkahya olursa) öyle kararlar vereck ki öyle yerlerde oyunu durdurup onlara avantaj sağlayacak ki hepimiz göreceğiz o yüzden hakem ataması çok önemli bu maçı kesinlikle fırat aydınusun yönetmesi lazım diğer hakemlerle şansımız yok bu çok açık

Geri
Üst Alt