STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 12 Mayıs | ŞAMPİYONUZ!

Cevap: STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe - Galatasaray | 12 Mayıs | 19.00

Yok adamlar çirkeflik yapacak, senaryo bunlar, hakem dahil herkes baskı kuracak üzerimizde vs vs vs... Arkadaş bırakın şunları da biraz inanın güvenin takımınıza. Sen çıkıp topunu oynadıktan sonra hakem, seyirci, rakip ne kadar etkileyecek? Biz bu adamlarla daha birkaç ay önce aynı yerde maç yapmadık mı, 70dk top göstermeden oynayıp tüm seyirciyi sus pus etmedik mi? Daha neyin peşindesiniz kafanızdan saçma sapan senaryolar üretiyorsunuz.

Sen 3 maçtaki oyunu daha 1.dakikadan itibaren oyna ve 10.dakikada çak bir tane bakalım seyirci baskısı mı kalıyor, hakem baskısı mı ondan sonra.

Sen 3 maçtaki oyunu daha 1.dakikadan itibaren oyna ve 10.dakikada çak bir tane bakalım seyirci baskısı mı kalıyor, hakem baskısı mı ondan sonra.

Yani daha geçenlerde olabilecek en kötü senaryo oldu, 15 dakikada 2 gol yedik ona rağmen galibiyeti kaçırdık son saniyede. Nedir bu güvensizlik anlamış değilim.

İlk 20 dakika çok önemli.Kadıköy'deki hemen her maçta gol yiyoruz bu zaman diliminde.Orayı atlatırsak kazanırız

burnuma pis kokular geliyor. eğer biz şampiyon olacaksak orada nasıl kupayı kaldıracaz.? bu imkansız. resmen şampiyon fener diyorlar. rezillik bunu yaparlarsa.

Neden kaldırmayalım?Şikeci şerefsizler kudursun dursun bize ne yahu?

Benim tek sıkıntım golcümüzün olmaması. Hem hız hem bitircilik olacak bu tip maçlarda ortalığı dağıtacak bir adam olsa yıkar geçeriz.

biz bu mactan puan a-la-ca-gız!!

inanın,güvenin

hoca idmanı taraftara acar umarım,gidip moral vermemiz gerek

mac günü zaten floryadayız,sadece güvenin,bu takım sezonda fenere 9,diger rakiplerine 20 ser puan fark attı,raad olun

Arkadaşlar, bir haftaliğına herşeyi kenara koyun, bu günler, bu maçlar bize yakışır ve aklınızdan hic çıkarmayın..gerçekleri tarih yazar!!

Kolay olmayacak ama bir kere daha tum FB'lilere tesadüfü yaşatacağız.

Inanin, bu sezonun engelleri son noktasını bizim.

sunların oyununu bozarız inş.

Ortam gerilirse onların işine yarar.Cristian gibi Emre gibi çirkef oyuncularını ortamı germek için kullanacaklardır ne olursa olsun sakinliğimizi korumamız lazım.

Yok adamlar çirkeflik yapacak, senaryo bunlar, hakem dahil herkes baskı kuracak üzerimizde vs vs vs... Arkadaş bırakın şunları da biraz inanın güvenin takımınıza. Sen çıkıp topunu oynadıktan sonra hakem, seyirci, rakip ne kadar etkileyecek? Biz bu adamlarla daha birkaç ay önce aynı yerde maç yapmadık mı, 70dk top göstermeden oynayıp tüm seyirciyi sus pus etmedik mi? Daha neyin peşindesiniz kafanızdan saçma sapan senaryolar üretiyorsunuz.

yahu öyle bir konuşuyorsun ki, sanki o stadda o çirkeflikleri biz yaşamadık.

yıllardır topumuzu oynuyoruz da noluyo.

şu sen çık topunu oyna gerisi kolay mantığından bir türlü kurtulamadık arkadaş ya.

milyar dolarların döndüğü futbol ekonomisinde futbol sadece futbol değildir anlayalım artık.

r.carlos keitayı çıldırtmadı mı, yapıştı oda yumruğu çaktı. hem saha içi uyun esnasında hem de ısınma esnasında çirkefliklere karşı sakin olmamız lazım.

biz,m çocuklar da hemen parlayan tipler.

bir kırmızı gördük mü tahrik sonrası ondan sonra görürüm ben böyle çık topunu oyna yorumları yapanları

Merhaba beyler, yeni üyeyim. Hakemle ilgili senaryo yazmak için önce hakemi görmeliyiz bence. Kendi işimize bakalım önce eğer alex oynarsa 25-30 dakika meloyla kilitleyip gol yemezsek o dakikadan sonra oyundan düşer zaten stoch un karşısında eboue var stoch orta yapan bi adam değil yani bjk maçındaki gibi yan top zaafımız olacağını düşünmüyorum yeter ki stoch a kaleyi göstermesin eboue. Defansif anlamda bunları yaparsak bence gol yemeyiz tabi fener balı tutmaz kornerden falan gol yemezsek. Gelelim bizim hücuma diğer maçların aksine siz de fark etmişsinizdir fener maçlarında daha çok pozisyona giriyoruz bu maçta farklı olmaz bence yeter ki girdiğimizi atalım umarım istediğimizi alırız.

Aklınızdan hiç çıkarmayın, gerçekleri tarih yazar...

Bu günler bize yakışır ve tum sezonun engellerine son noktası bizim.

Inanın.

O cristianın ben yedi sülalesini şimdi tövbeeeee

''Fener de Gökhan Gönül şoku" haberleri hala çıkmamış?

Melo'ya 1 mac ceza verdi

scaled.php

Bakalım baroni'ye ceza verecek mı ?

scaled.php

bizimkiler sakin prim filan koymasin

para soran topcular kadro dis

Ortam gerilirse onların işine yarar.Cristian gibi Emre gibi çirkef oyuncularını ortamı germek için kullanacaklardır ne olursa olsun sakinliğimizi korumamız lazım.

ben de bunu anlamiyorum arkadas.. trabzon'da ortam geriliyor bunlara yariyor, kadikoy'de geriliyor yine bunlara yariyor.. isin ilginci bir cogumuz boyle dusunuyoruz..

nasil bir camia bunlar yahu? deplasmanda da, kendi seyircisi onunde de ortam gerildi mi hep bunlara yariyor?

ben de bunu anlamiyorum arkadas.. trabzon'da ortam geriliyor bunlara yariyor, kadikoy'de geriliyor yine bunlara yariyor.. isin ilginci bir cogumuz boyle dusunuyoruz..

nasil bir camia bunlar yahu? deplasmanda da, kendi seyircisi onunde de ortam gerildi mi hep bunlara yariyor?

Çirkeflik bunların özünde var.Bu yüzden yapılarına uygun futbolcuları transfer edip,oynatıyorlar.

Çok güzel gazlamışsın kendini de sade gazla olmuyor maalesef o işler.Biz ne zaman ki takır takır oynamaya başlarız o oyun en fazla 30 saniye sürer.Çünkü karşında bir futbol takımı yok.Paralı askerler var.Ne yapıp ederler faul yaparlar,kart görürler,ortamı gererler ama bizi oynatmazlar.Seyirciyle zaten hakemi etki altına alıyorlar,faul olmayan pozisyondan kart çıkıyor o stadda.Ortada onurlu bir mücadele yok yani.Karşındakinin onuru yok,spor etiği yok,rakibine saygısı hiç yok...

Yorumum şu durumda futbolcularımızın paraya tamâh etmeyeceği yönündeydi lakin yanlış anlamışsın.Motive olmaktan kastım ise maçı kesinlikle kazanacağımız yönünde değildi.Konu ile ilgili geçmiş yorumlara şöyle bir göz atarsan bu maç hakkındaki beyanlarımı görürsün.Ayrıca kendimi de,oyuncularımızı da gazlama gibi beyhude bir çaba içinde değilim.Çünkü akl-ı selim olan herkes dönen senaryonun farkındadır.Sanırım oyuncularımızda bunun bilincindedir.Bu da maç konsantrasyonu için onlara yeter diye düşünüyorum.

Geri
Üst Alt