STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 12 Mayıs | ŞAMPİYONUZ!

Cevap: STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe - Galatasaray | 12 Mayıs | 19.00

baros mu oynar neco mu aceba

İç sahada Baros,dıs sahada Necati oynamalı.

İç sahada agresif oynamamız gerektiği için Baros daha yararlı olur fakat dıs sahada Necati sakinliğiyle ve ilerde top tutusuyla takımı rahatlatır. Zaten normal sezondaki mactada Necati cok iyi oynamıstı Kadıköyde.

Full ofansa devam. Zaten Fatih hocanın defans yaptırdığını görmedim şimdiye kadar.

biz son vuruşlardan dem vuruyoruz ama hala baros yerine necatinin oynaması yönünde görüş bildirenler var çok enteresan

ben de bunu anlamiyorum arkadas.. trabzon'da ortam geriliyor bunlara yariyor, kadikoy'de geriliyor yine bunlara yariyor.. isin ilginci bir cogumuz boyle dusunuyoruz..

nasil bir camia bunlar yahu? deplasmanda da, kendi seyircisi onunde de ortam gerildi mi hep bunlara yariyor?

Öfkeyle besleniyorlar...

necati başlamalı kesinlikle

Forumda ki ilk msgım.Herkese merhabalar öncelikle.

Umarım beklediğimiz ve sonuna kadar hakettiğimiz şampiyonluğu alacağız.

Fatih Hocamız olmasa bile psikolojik olarak takımı çok iyi hazırlaması gerekiyor.Futbol kısmında bir sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum.

bence de necati elmander başlamalıyız..ilk golü biz atarsak şampiyonuz

Bunlar Terim 'in Arena 'da 1-2 yenildiğimiz maçın arkasında söyledikleri;

[video=youtube;CFTIoeiggt8]https://www.youtube.com/watch?v=CFTIoeiggt8[/video]

Dakika 1 'e gidin. Maçı neden kazanacağımızı göreceksiniz.

onlar hemen baskı yapıp gol atmak isteyeceklerdir. baskın basanındır kuralını uygulayıp biz hemen basmalıyız onlardan önce.

Bunlar Terim 'in Arena 'da 1-2 yenildiğimiz maçın arkasında söyledikleri;

[video=youtube;CFTIoeiggt8]https://www.youtube.com/watch?v=CFTIoeiggt8[/video]

Dakika 1 'e gidin. Maçı neden kazanacağımızı göreceksiniz.

adamsın hocam!

inşaallah tahkim 3 maçı 1' indirir :( bizim 12. adamımız fatih hoca!!!!!!!

fatih terim ayarı hani

Ne yalan söyleyeyim Beşiktaş maçında artık Baros'la başlayalım dedim durdum ama Necati'nin saha içinde daha faydalı olduğunu düşünüyorum. Umarım Necati'yle başlarız.

Her kadıköy maçında baskılo başlıyorlar bize karşı,, 15 dakikaı iyi atlatmamız gerekiyor,, 15 dakka sonra istediğimiz oyunu sergileyebiliriz, Bence kontra atak bu maçta çok etkili olacaktır,, Aydın'nın ilk 11 de çıkması işimize yarar diye düşünüyorum,, Baros mu Necati mi sorusuna cevap dahi bulamıyorum kendimce,, Selçuk ve Melo'nun gününde olması lazım,, ve bizim en iyi oynayacak oyuncumuz Muslera olmalı,,Selçuk'un saçma şutlarından biri gene onu kahraman yapar,, Eboue nin Stoch'a çalışması lazım kim ne derse desin Stoch her türlü her defansı zorluyor,, Hızlı adam,,

Ne olursa olsun kazanarak şampiyon olmak çok daha güzel olur ama,, yine civciv mantığı ile düşünürsek sonuç değil isim yazılacağı için politik davranmak gerek,, Beraberliğe şampiyon biziz ona göre mantıklı ve akıllı oynamamız gerekli,,

Hasan Şaş'tan Bayrak dikmesini ve bir kadıköy fethi daha bekliyorum,, Orta sahada sarı kırmızı dalgalansın artık,,

Arkadaş bizlerde izlerken Allah aşkına sakin olalım her hafta biri kalpten gidiyor,, Böyle maçlar kalbe de sinirede sitresede çok açık,, ben nasıl izlerim nasıl yaparım bilmiyorum ama sakin olmak lazım,, Can başka canan başka..

Allah yardımcımız olsun.. Hayırlısı ile Şampiyonuz.

aslinda 4141 de olur.

fener cogu zaman kanatlar'dan gelior, hele Alex oynamiorsa, daha da ordan gelecekler. Bakdinda, Forvetleri de hep kanatlar dogru gidior.

--------------------Ceyhun-----------------------

-Aydin------Melo----------Selcuk--------Engin--

-------------------Elmander-----------------------

öylece, Aydin ve Engin tamamen kanatdaki defans islerini yapar'lar, Melo veya Selcuk yardima da gelebilir. Ve Ceyhun ortadaki acigi kapatir.

Ya böyle, veya 442'ye devam eder F. Terim

Bu sefer mac farkli olur. Simdiye kadar, hep biz oynadik, fener gerice cekilip kontra'ya oynadi. Bu sefer adamla fena hucum yapacaklar, ona göre Terim Taktik ve Dizilisini yapar.

böyle bir maçta kadroyu epey değiştirmek saçmalıktır.

Gökhan Gönül'ün durumu hakkında bilgi var mı?

Geri
Üst Alt