STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 12 Mayıs | ŞAMPİYONUZ!

Cevap: STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe - Galatasaray | 12 Mayıs | 19.00

seviyorum ulan armanı,ateş kırmızısı forma rengini,cesur teknik direktörünü,şerefli taraftarını cimbomum!

yensen de yenilsen de taraftarın aslanısın!

ama gidip geçen 2-2'lik maçta Hakan Balta'nın tribünleri bu hale getirdiği gibi yapsan,şikeci takımı devirip kupayı o sahada kaldırsan,değil 13 senedir kadınköyde yenmemek 13 asra bedel olur bu galibiyet!

Allah her türlü haksızlığa,pisliğe karşın yardımcınız olsun!

fb lilerde de inanılmaz stres var..bu maç çok kişinin hayatına mal olmaz inşallah.gerçekten inanılmaz stresli maç olacak.

valla kalbi saglam olmayan izlemeisn bu maci

benim simdiye kadar hic sorunum olmadi ama yinede bu maci izlemem ben

90 dk kendimi dunyaya kapaticam

bunu ts maci öncesi yapmistim, dayanamadim dk 40. olunca actim maci, 0-2 olmustu :)

fb lilerde de inanılmaz stres var..bu maç çok kişinin hayatına mal olmaz inşallah.gerçekten inanılmaz stresli maç olacak.

neden stres olsun ki ? gayet rahatız zaten alacaz o kupayı ama alamazsakta aykut hoca yeni kulup baksın kendine ki eminim alacağımızdan

hucum oynarsak fenerin isine gelir

Kardeş bir Fenerli olarak yazmayayım diyorum ama bu kadar yorumu okudukca bazen anlamıyorum sizi... GS'nin hucum oyunu nasıl olurda Fenerbahçe'nin işine gelir... Sanırım bizim en büyük avantajımız sizi sizden daha iyi biliyor oluşumuz... Bana söylermisin defansif oynadığınız bir maç var mı bu sezon... Varsa sonuçları ne oldu... Kadıköy'de Fenerbahçe'ye karşı defansif oynamak nasıl bir düşünce ürünüdür. Selçuk size en büyük katkıyı defans yaparak mı verdi yada veriyor... Forvetleriniz 80 metre alandamı etkili oluyor yoksa baskılı oyunda mı ? 3 Maç oynadınız forumda olduğunuz ilk maç 3-1 , kaybetmiyeyim diyerek çıktığınız ikinci maç 2-2 (3 golü Fenerbahçe bulsa (pozisyonda vardır ) maçı orada kaybetmişdiniz ama sonra aklınıza hucum yapmak gelince işin rengi değişmedi mi ?) Son maç 2-1 kaybettiğiniz maç... Pozisyon zenginliğini defans yaparak yaptığınızı düşünmüyorsunuz sanırım...

Gerisini siz doldurursunuz...

Takımınız hakkında +/- olayına yorumlarla katkıda bulunuruz..

neden stres olsun ki ? gayet rahatız zaten alacaz o kupayı ama alamazsakta aykut hoca yeni kulup baksın kendine ki eminim alacağımızdan

Tarlalar ekildi ekinler boy boy oldu ayarlandi hersey diyorsun yani.serefsizlerr siziii.

Hücum yapmamiz lazim.

Fenerbahce'nin üzerimize gelmesine izin mi verecegiz?

Hücum yapip korkutmamiz lazim, cünkü onlarda biliyor bi gol attigimiz takdirde sampiyon bile olabiliriz.

f5'e ceza gelmezse ve f5 yenerse

uefa Türk takımlarını zaten avrupaya almayacak , ve f5in şike yaptığı tescillenmiş olduğu ve işin ucunda avrupa olmadığı için 1.lik 2.lik farketmeyecek bu pis ligde benim için .

f5e ceza gelir ve f5 yenerse

f5in puanları silineceği için gene şampiyon biz olacağız .

ilk defa bir f5 maçında heycan duymuyorum .

ama 3-2 yeneceğiz buraya da yazayım .

Kardeş bir Fenerli olarak yazmayayım diyorum ama bu kadar yorumu okudukca bazen anlamıyorum sizi... GS'nin hucum oyunu nasıl olurda Fenerbahçe'nin işine gelir... Sanırım bizim en büyük avantajımız sizi sizden daha iyi biliyor oluşumuz... Bana söylermisin defansif oynadığınız bir maç var mı bu sezon... Varsa sonuçları ne oldu... Kadıköy'de Fenerbahçe'ye karşı defansif oynamak nasıl bir düşünce ürünüdür. Selçuk size en büyük katkıyı defans yaparak mı verdi yada veriyor... Forvetleriniz 80 metre alandamı etkili oluyor yoksa baskılı oyunda mı ? 3 Maç oynadınız forumda olduğunuz ilk maç 3-1 , kaybetmiyeyim diyerek çıktığınız ikinci maç 2-2 (3 golü Fenerbahçe bulsa (pozisyonda vardır ) maçı orada kaybetmişdiniz ama sonra aklınıza hucum yapmak gelince işin rengi değişmedi mi ?) Son maç 2-1 kaybettiğiniz maç... Pozisyon zenginliğini defans yaparak yaptığınızı düşünmüyorsunuz sanırım...

Gerisini siz doldurursunuz...

Takımınız hakkında +/- olayına yorumlarla katkıda bulunuruz..

2-2 biten macta biz defansif oynamadik bir kere. fenerin cok istekli ve beaskili oyunu vardi ilk 20 dk, selcuk ve melo acayip yalniz kaldi

üstüne 2 tane sifir dan gol geldi, pozisyonun p si yokken.

hücüm yapmak fenerin isine gelir derken, geri cekilip, top yapmadan feneri bekliyleim demiyorum ki.

kontrollu oyniyalim diyorum, bekler ileriye cikmasin diyorum cok, emre ve engin kanatlari kapatsin diyorum, beklere destek olsunlar diyorum.

elmander de orta sahaya yadimci olsun.

selcuk, melo ve necatiden biri ya duran toplardan yada normal pozisyonlardan birinde golu atar :)

Terim'in kendi ağzından güzel bir sözü vardır: EN İYİ DEFANS YAPMAK TOP OYNAMAKTIR!

Cimbom defans yapmaz,defansa önem verir ama hücum ağırlıklı oynar. 90 dakika kapanan takımlar zor beraberlik alır..

Terim'in kendi ağzından güzel bir sözü vardır: EN İYİ DEFANS YAPMAK TOP OYNAMAKTIR!

Cimbom defans yapmaz,defansa önem verir ama hücum ağırlıklı oynar. 90 dakika kapanan takımlar zor beraberlik alır..

En iyi savunma,Hücum Etmektir.

dogrud efans yaparsan neler yapabilecegini son 10 yilda en az 4-5 kere görmüs olmaliydin dunya futbolunda.

inter-yunanistan .........

arkaya kapaninca neler oldugunu görüyoruz...

saldiracaksin 90 dk. boyunca... durmak yok pres pres pres.

2-2 biten macdaki gibi.

1 gol atarsak, cok büyük avantaj

2 gol atarsak, fenerin sampiyon olmasi cok ama coook zorlasir

3 gol atarsak, fenerin sampiyon olmasi hayal.

demek istedigim bir tane golcumuz olsa, yada skorer kanat topcusu olsa, cumartesi aksami fenerin sampiyon olmasi mumkun olmazdi.

gekas?:)

2-2 biten macta biz defansif oynamadik bir kere. fenerin cok istekli ve beaskili oyunu vardi ilk 20 dk, selcuk ve melo acayip yalniz kaldi

üstüne 2 tane sifir dan gol geldi, pozisyonun p si yokken.

hücüm yapmak fenerin isine gelir derken, geri cekilip, top yapmadan feneri bekliyleim demiyorum ki.

kontrollu oyniyalim diyorum, bekler ileriye cikmasin diyorum cok, emre ve engin kanatlari kapatsin diyorum, beklere destek olsunlar diyorum.

elmander de orta sahaya yadimci olsun.

selcuk, melo ve necatiden biri ya duran toplardan yada normal pozisyonlardan birinde golu atar :)

Kontrollü oyun ve GS sanırım başka bir zamanda koşuruz bu konuyu...

Fenerbahçe 2-2'lik maçın öncesi maç anı ve gelişimini iyi okumak lazım... Yeriden çıkmayan defans ile 2-0 dan sonra kaybedecek yok eskiye dönek diyen bir defans anlayışınız... Fatih Terim kontrollü oyunu hiç yaptırmadı takip ettiğim karadı ile (1996-2012)

Sanırım en büyük sıkıntı bireysel oyuncu performanslarının düşmesi , son vuruşu beklediğiniz oyuncuların çok kötü performansı ve hucum oyununda arkaya kaçırdığınız oyuncuları kontrol edememe sorunu...

Geri
Üst Alt