STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 12 Mayıs | ŞAMPİYONUZ!

Cevap: STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe - Galatasaray | 12 Mayıs | 19.00

Pino bu takımda olsa bence kesin fark yaratırdı. Elmander'in yanında Pino olsaydı mesela.

Bu maçı alalım gerekirse bir 10 sene daha yenilelim Kadıköy'de. Böyle bir teklif sunsalar pek çok kişi kabul eder heralde..

Neco oynasin. Acikcasi Sabriyi de gormek isterim sahada. illa ilk baslasin demiyorum. oyunun ilerleyen dakikalarinda girse iyi olur. cok katki saglar bence

Arkadaşlar şu maçı bir izleyin geçen yıl o kadroyla bu sistemi nasıl uygulayabilmişiz, bu seneki kadroyla aynı sistemi uygulayalım haşat ederiz...

[video=youtube;PGrE-CjAdKI]https://www.youtube.com/watch?v=PGrE-CjAdKI&feature=player_embedded[/video]

Bu video'yu izledikten sonra tek üzüldüğüm nokta pino'nun olmayışı. O kadro'da bile fark yaratmış pino. Bu yıl olsaydı çok güzel olurdu.

ilk 20 dakika çok önemli. onlar gol atmak için çok baskılı başlayacaklardır. ilk 20 dakikayı atlatırsak onlar strese girmeye başlarlar. bu da onları daha şuursuz atak yapmaya iter. ben hala ısrarla aydının ilk 11 başlaması gerektiğini düşünüyorum. bizde topu ileri hızlı taşıyan 1-2 oyuncudan biri. ve Baros başlamamalı bu maça çünkü o atakları yavaşlatıyor. neco ile başlayıp sonradan oyuna sokar fatih hoca. ha içimden geçen 11 şu ama mümkün değil;

----------Muslera-----------

Eboue-Urfa---Kaya-Balta

Engin-Melo---Selçuk-Riera

Aydın--Elmander

pino kesin dönmeli bu kadar diyorum...

Adalet kime tecelli eder bilemeyiz. kendi forumlarında Fenerbahçe-6alatasaray diye alaylı bir uslupla açmışlar konuyu bizde takımların adı olduğu gibi. bizlere uefa kupası süper kupa ve bir çok avrupa devini devirme nasip oldu.doğrudur 13 yıldır fenerbahçeyi yenemiyoruz orda belki bu senede yenemeyiz kim bilir elbette futbol tarihinde bir takımın diğerini çok senelerdir yenememesi vardır muhakkak.şimdi iş öyle bir noktaya geldiki bu yıl bizi bu maçta şampiyonluk maçında yenerlerse şike dediniz alın size şike diyecekler ve bu adamlara kimsenin bişey yapamadığı bu ülkede artık kimse önlerinde duramaz olacak.ne pislikler dönüyor farkediyoruz ama bilmiyoruz tutturmuşlar bir cemaat diye sanki ülker bizim sponsorumuz.içimden İnşallah onların istediği olmayacak demek geliyor ama hayırlısı neyse Allah onu versin.

Umutlu olmak istiyorum ama nedense olamıyorum bir türlü.Yine çok erken gol yiyeceğiz,toparlanmaya çalışacağız,fırsatları değerlendiremeyip,iyice panik yapacağız gibi geliyor.

Fenerbahçe Maçı İçin Totem

Evet arkadaşlar, biliyorum bu aralar çok konu açıldı FB maçıyla ilgili. Benimde aklıma böyle bir konu geldi.

Herkes uğur getireceğine inandığı kendisine göre anlamlı söz, resim, vs. paylaşımı yapabilir bu konuda.

Cevap: Fenerbahçe Maçı İçin Totem

Ben maçı izlemeyi düşünmüyorum,maç sonu skora bakmayı deneyeceğim.Tabi bunu yapabilirmiyim bilmiyorum.

7-0 kazaniriz diyenin agzini burnunu kirarim ...

ben fenerin macını 3-4 kere izlemedim hicbirinde galibiyeti olmadı. en son beşiktaş macını izlememiştim fenerin playofta yenildi. bende macın sonuna kadar film izlicem.

başlık kapatılacatır. şimdiden mod kardeşlere başarılar

Evet arkadaşlar, biliyorum bu aralar çok konu açıldı FB maçıyla ilgili. Benimde aklıma böyle bir konu geldi.

Herkes uğur getireceğine inandığı kendisine göre anlamlı söz, resim, vs. paylaşımı yapabilir bu konuda.

Keske hic acmasaydin bu basligi, gecen angut gillerdede vardi böyle bir baslik son sayfaya kadar komediydi ona dönmez insallah.

Piyasanin nabzini borsa, futbolun nabzini da iddaa tutar. Eger bir takima 100 TL ye karsilik 45 , digerine 100 TL ye karsi 85 lira oran verdiler ise ,iddaa calisanlari klubumuzu sampiyonluk yolunda yaklasik iki kat favori goruyorlar demektir.

Bunun 2 adet onemli sebebi var ,birincisi oyun olarak 3 macta da fenere karsi olaganustu olcude baskin bir futbol oynamamiz ve pozisyon zenginligimizin olmasi, bunun sihirli degnek deyip degismesi mumkun degil, ikincisi icerisinde fb fobisi olan cok az oyuncunun takimda kalmasi (bu seneki galibiyet , 2 senedir kadikoyde yenilmemek filan da bunun sonucu) .. Ayrica fenerin diger aldigi galibiyetlerde de asla goz doyuran bir oyun oynamamasi.

Diger sebep ise her ne kadar GS bu sene kisa surelerde pespese goller de yese (ligdeki fb maci , play off taki besiktas maci) suan 1 golluk avantajla maca baslayacak. Bir macta yenilmeyerek sonuca ulasabilmek bu maci bir kupa maci havasina soktu.

Nasil ki rovansa giderken 3-2 ile 4-2 kazanip gitmek arasinda onemli bir fark varsa (aslinda o sadece 1 golluk fark bile olsa) .. Suanda da maca biz sampiyon cikacagiz cunku ciktigimiz gibi bitse bile biz bitiriyoruz isi , bu yuzden besiktas macinda dagilmisken 2-2 den sonra top cevirmek son derece akillicaydi. 3-2 yapsak bize hic bir faydasi olmayacakti ,ama terse 2-3 olsaydi deplasmanda kazanma zorunlulugu olacakti.

Bu bilgiler rakamlastirildigi zaman ortaya 1,45 ve 1,85 gibi iki oran cikti ..

Yalniz bir de negatif anektot , fenerin son hafta sampiyonlugu kaybettigi iki senede de oranlar 1.20 ye 4.00 civariydi.

Geri
Üst Alt