STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 12 Mayıs | ŞAMPİYONUZ!

Cevap: STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe - Galatasaray | 12 Mayıs | 19.00

İnşallah şöyle bi 5-6 tane yeriz. Yönetime de taraftara da unutmayacakları güzel bir ders olur. Tüm dualarım şikecilerin takımına. İlk 20 dakikada koparmalarını diliyorum oyunu. 2 gram umut dahi bırakmasınlar 3 tane yollasınlar ilk yarı. Amen.

hayırdır

Aydin kesinlikle 11'de oynamamali

Hayat Duracak Galatasaray Konuşacak!!!

İnşallah şöyle bi 5-6 tane yeriz. Yönetime de taraftara da unutmayacakları güzel bir ders olur. Tüm dualarım şikecilerin takımına. İlk 20 dakikada koparmalarını diliyorum oyunu. 2 gram umut dahi bırakmasınlar 3 tane yollasınlar ilk yarı. Amen.

?

Vaaay ters psikoloji ha.Güzel...

images

Maçın hakemi cüneyt çakır olmuş.Herkese şimdiden geçmiş olsun,azıcık ümidim vardı tamamen gitti oda.Maçın sonucu artık çok belli.

Bu mesajımı maçtan sonra alıntılayabilirsiniz.Maç hakkında konuşacak tek bişey kalmadı.

Provokasyonu rakip yapacak diye birşey yok. Gördüğün gibi aklı başında sandığımız Galatasaray 'lılar bile yapıyor.

Görüşlerine saygı duyuyorum, lakin katılmıyorum. Şimdi de senin katılmayacağın ancak saygı duymanı istediğim bir yorumum var benim de.

Senin gibi Galatasaray 'lı olmaz olsun.

Provokasyonu rakip yapacak diye birşey yok. Gördüğün gibi aklı başında sandığımız Galatasaray 'lılar bile yapıyor.

Görüşlerine saygı duyuyorum, lakin katılmıyorum. Şimdi de senin katılmayacağın ancak saygı duymanı istediğim bir yorumum var benim de.

Senin gibi Galatasaray 'lı olmaz olsun.

bence totem yapıyor

totem yapıcam diye kuş olmayın

Maçın hakemi cüneyt çakır olmuş.Herkese şimdiden geçmiş olsun,azıcık ümidim vardı tamamen gitti oda.Maçın sonucu artık çok belli.

Bu mesajımı maçtan sonra alıntılayabilirsiniz.Maç hakkında konuşacak tek bişey kalmadı.

Cüneyt Çakır'ın olacağı 1 aydır belliydi zaten Süper Finalde maç almadı hiç

GELİN ŞU SON 90 DAKİKA İÇİN SADECE DESTEK OLALIM. HERKESİN İÇİNDE FARKLI YORUMLAR VAR. İNSANLARIN-TAKIMA DESTEK VERENLERİN İÇİNİ KARARTACAK AŞIRI YORUMLARDAN UZAK DURALIM..

Bir adım ötesine de varım. Kaybetsek bile bu takımı şampiyon olarak bağrımıza basmak.

güzel tespit yapılmış..

bizim yönetim ve taraftara ders olur evet.

yok şu - yok bu diye diye. başka konuları sürekli şu konuya yazıyorsunuz. eleştiri yapın ama bu baştan böyle idi- yok bu duruma geleceğimiz belliydi- ayarlandı-masa oyunları gerçekleşiyor. bunu bilmeyen yok zaten şu maç konusuna daha destek olacak- maçla ilgili yorumlar yazmak varken.

fatih terimin dediğine geliyoruz saha dışındaki olaylar futbolcuların-taraftarın konsantreasyonunu bozuyor.

biz o oyunlara alet olmayalım. arkadaşın yazdığı gibi bir durum olursa kimin hoşuna gidecek.

biz birlik beraberlik için- olumlu bakarak takıma olan desteğimizi her ortamda göstererek bunu maç başlayıncaya kadar 90 dakika desteğimizi yapalım. zaten olumlu veya olumsuz sonuç ne olursa olsun.

HAYIR ŞİMDİ TFF-LİG TV-ŞU OYUN BU OYUN DEMEK NEYİ DEĞİŞTİRCEK. ONLARIN EKMEĞİNE YAĞ SÜRMEYE NE GEREK VAR. ONLARIN İSTEDİĞİ MORALSİZ ORTAMA NİYE BİZ KENDİMİZİ ATIYORUZ. BIRAKIN ONU BUNU BU KONU MAÇ KONUSU İSE DESTEK VERELİM. TAKTİK TÜTTİK KADRO SEÇİMLERİNİ KONUŞALIM. ŞAMPİYONLUK ŞARKISI DÜŞÜRMEYELİM DİLLERDEN

BİRİLİK BERABERLİK GÜNÜ.

Açıkçası haftalardır her yerde söylüyordum en büyük korkum cüneyt çakır diye. Korktuğum başıma geldi. Bu adam öyle bir adam ki ince ince doğrayacaktır gene bizi. Zeki bir adamdır. Maçın başlarında yenilmeyeceğimizi anlarsa hemen bizi eksik bırakacaktır . Bütün ümitlerimi bu hakem atamasıyla kaybettim. Keşke şu maça kalmasaydı ve bu adamlara bu fırsatı vermeseydik. Hala arena da bu adamlarla nasıl berabere bile kalamadığımıza inanamıyorum. Şimdi rahat rahat şampiyonluğumuzu kutluyorduk. Şu çektiğimiz eziyete bak iş artık futbol dışına çıkarıldı. Ne yazık ki bu fırsatı onlara biz kendi ellerimizle verdik.

Gol yemezsek şampiyonuz ama inşallah hoca böyle düşünmez .

Cüneyt Çakır'ın olacağı 1 aydır belliydi zaten Süper Finalde maç almadı hiç

Yurt dışında iyi bi hakem olabilir ama bu ülke sınırları içindeki en iyi hakem Fırat Aydınus'tur.Türkiye'deki maçlarda çaldığı tüm düdüklerden eyyam kokan ve fbli olduğu leş gibi bilinen bi hakemi alıp bu maça atamak rezilliktir.Ben maçı izlemicem.

AsdYFWNCAAEGcLU.jpg

Eyvah Cüneyt galatasaraylıymıs.

böyle totemi ben... :mad:

nİye kiziyosunkİ. Bazi taraftarlarimiz hakemİ-tff-lİg tv-medya-Şİkecİlerİ bahane ederek umudum yok dİyor. Bu maÇin lİgİn anlami kalmadi dİyor.

Bazilari İronİ yapiyor

bazilari maÇ bİtmİŞ etmİŞ gÖzÜ İle 39 haftanin emeklerİnİ baŞkalarinin yaptiklari ÇÖpe atiyor.

Lafim sana deĞİl yalniŞ anlama.

Ulennnnnn 39 haftanin-kaybettİĞİmİz taraftarlarin-Şİkecİlerİn İnadina, harcanan emekler İÇİn ÖlÜmÜne galatasaray..

bir yandan RTE Fener'i kurtarsin oteki yandan forumun en altinda reklami olsun ; simdi Abdullah Abi diyecek sen mi veriyorsun forumun parasini ama adami gorunce tepem atiyor bu yorumumdan dolayi da foruma ceza gelmez cunku ben tuzel kisi degilim :o

Geri
Üst Alt