STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 12 Mayıs | ŞAMPİYONUZ!

Cevap: STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe - Galatasaray | 12 Mayıs | 19.00

bence kadro şöyle olmalı

muslera

eboe semih ujfalusi h.balta

melo

selçuk engin

aydın elmander

baroş

Bakti istedigi gibi gitmiyor cüneytin Melo Ujfa kirmizi kart,yine olmadi Eboue Engine olmadik faulleri calar.

Bugün baslar zaten ezik medyasinda bol kirmizi kartli mac olacak diye.

İnşallah şöyle bi 5-6 tane yeriz. Yönetime de taraftara da unutmayacakları güzel bir ders olur. Tüm dualarım şikecilerin takımına. İlk 20 dakikada koparmalarını diliyorum oyunu. 2 gram umut dahi bırakmasınlar 3 tane yollasınlar ilk yarı. Amen.

Yuhh bee siz böle yaparsanız geçmiş olsun...

Biz final Takımıyız Kopenhag dediler Koyduk Geldik Monaco dediler Koyduk Geldik Hepsinde İMPARATOR vardı febe denizli ve trabzon maçlarıda şampiyonluk maçıydı elleri ayaklarına dolaştı bol pas ve sakin oalrak bu maçı alıcaz herks rahat olsunnn Şansal Kupasını Biz alıcazzzzzzzz......

Fatih Terim kendini göstermeli bu maçta. Playofflarda yaptığı hataları affettirmeli. Madem tecrübeli, Türkiye nin en iyi teknik direktörü, bu maçta yenilmemenin bir yolunu bulmalı. Dangalak Aykut a dersini vermeli.

Aşırı motivasyon hep ters tepmiştir. Buna dikkat edilmesi lazım. Gol atmaktan daha çok, kontraatak yememeyi düşünmeliyiz. Ne olursa olsun biz avantajlıyız. Lucescu nun CL maçlarına çıktığı gibi olmalı sistem. FB maç başlar başlamaz, saldıracaktır. Bunu avantaj haline getirmeliyiz.

Çünkü eğer yenilirsek çok acı olur.

559457_325602890846758_163423847064664_810801_589900216_n.jpg

vallah yeterrrrrrrrrrrrrrrr.

ulen kendi takımından başka herşeyi ile uğraşıyorsunuz. birazz başka konulara kafa yorucağınıza takıma destek olmak yerine. herşey bitmiş gözü ile yaşıyorsunuz.

böyle düşünenlere 39 hafta boşuna oynamış takım, fatih terim gibi teknik adamın burda durmasına gerek yok- futbolcuların mücadele etmesinede...

eee ne de olsa herşey ayarlanmış değilmi? uleenn herşey ayarlanmışşa ayarlanmış- tüm medya onalrdan yana olmuş 3 senedir aynı durum. bu şerefsizlere inat herşey bizim elimizde alırız maçı-şampiyon oluruz asıl haklı kimmiş-namuslu güzel futbolla başarı nasılmış gösteririz.

siz devam edin maç dışında tüm olumsuzlukları yansıtmaya. olmuş bitmiş artık son maça girmişiz bundan sonra ne önemi var ki?

bugune kadar bişey değişmedi evet, bu saatten sonrada olumsuzlukları konuşamaya gerek yok.

biz futbolumuzla-onurumuzla övünelim ve susalım.

Totem falan yapmıyorum. Aksine şampiyon olacağımızı da düşünüyorum. Ama bi 5-6 tane yiyip evimize dönersek çok hayırlı sonuçlar olacağını düşünüyorum gelecek adına. Galatasaray'lıyım kimsenin haddine değil nasıl Galatasaray'lı olduğumu sorgulamak. Geçelim böyle şeyleri.

ulenn transfer haberi çıkar o buraya gelirmi

ulenn biz orda iyi olsakta bala-mal yeniyorlar

ulenn tff-lig tv- para babaları bu ligi ayarlamış artık ne bekliyosunuz umudum yok.

ulennn bende diyorum ki bu bozuk sistemde futbolu ile var olan- ezilmemiş onurunu satmadan 39 haftayı hataları-sevapları ile tamamlamış takıma destek verin.

saha dışını bırakın- saha içine önem verinnn. saha dışını değiştiremezsin aynı kanı bozuklar var olacak adalet-hukuk ceza veremediği için ama saha içinde hak eden-güvenini-şerefini koruyan takım son noktaya gelmiş. yensekde yenilsekte desteğe devam edelim. biz kaybetmeye değil oraya hakkımızı almaya gidiyoruz. saha içinde buna kimse engel olamaz, istiyorsak güveniyorsak o sahaya çıkarız- orda hakkımızı alırız.

köpekler üstümüze saldırsada onlara istedikleri teneke parçasını orda bırakır onurumuzla ordan çıkar, mabedimizde onurumuzu kutlarız.

5-6 yersek belki taraftar akıllanır,bir aydınlanma yaşar temennisinde bulunuyorsun ama yok öyle dünya.Kimse durup düşünmez ne oldu da böyle oldu diye.Şampiyonluğu kaybettiğimizle kalırız.

Totem falan yapmıyorum. Aksine şampiyon olacağımızı da düşünüyorum. Ama bi 5-6 tane yiyip evimize dönersek çok hayırlı sonuçlar olacağını düşünüyorum gelecek adına. Galatasaray'lıyım kimsenin haddine değil nasıl Galatasaray'lı olduğumu sorgulamak. Geçelim böyle şeyleri.
:Z3:

Maçı izleyemeyeceğim. Şu Süper Final denen saçma şey olmasaydı hiç uğraşmayacaktık.

Başarılar Fatih'in Aslanları'na..

5-6 yersek 100 yıl susmaz bunlar. Bizim taraftarda veya bizim tüm cephede de zerre değişikik olmaz böyle bir durumda. 5-6 yersek eğer "hani şike yapıyorduk","böyle bir sezonda GS'a 5-6 atarak şampiyon olduk" gibi tahrik edici cümleler kurulacak. Hiç bir şeye de yaramayacak.

3 sorum var??

1-uefa kupasını alma yolunda kaç gazeteci- kaç yorumcu -kaç insan başlarda, bu yabancılar bunlar bize bırakırmı bu yolda bizi bir şekilde çıkarırlar dedilerde ne oldu?

2-çoğumuz maçlara gittik-gördük izledik? bu lig-medya-tff satılmış biliyordukda niye gittik??

3-son maça geldik-günler azaldı- geçmişte 16 dakika bekledik emeğimizi alırmıyız diye umut etmedikmi?

benim cevabım : emek harcıyorsak- ezilerek değil başa baş oynuyorsak- saha dışında değil saha içinde cevap veriyorsak- şansımız tutsada tutmasada biz sarı kırmızı formayı taşıyan kulbuumuzun ismini türkiyenin ismini tüm dünyaya tanıtan GALATASARAYA İNANDIK-GURURLANDIK. BİZ İNANDIK SİZDE İNANIN. KAYBETSEDE-KAZANSADA DESTEK

5-6 yersek 100 yıl susmaz bunlar. Bizim taraftarda veya bizim tüm cephede de zerre değişikik olmaz böyle bir durumda. 5-6 yersek eğer "hani şike yapıyorduk","böyle bir sezonda GS'a 5-6 atarak şampiyon olduk" gibi tahrik edici cümleler kurulacak. Hiç bir şeye de yaramayacak.

Sevgili Talha susmasınlar. 500 yıl yetecek malzememiz oldu bu yıl. :) Bizim cephede baya bi değişiklik olur gibime geliyor.Baksana 1 mesajıma 2 sayfa provake olan arkadaşlar kendi hakları olan kupaları bir de üstüne avrupa hakları çalınınca daha sert davranışlar sergileyebilirler. Bana kızana kızmıyorum haliyle.Hırsız bizden de çalsın bişeyler. Belki Şenol Hoca'yı daha iyi anlarız. Umudum o yönde.

Neyse sinerjinizi bozmayayım daha fazla yazıp. Düşüncelerim böyle kabaca. Yenilirsek haklı olduğum yanları görürüz belki bi umut.:/

[video=youtube;dfnyw5ZTpxo]https://www.youtube.com/watch?v=dfnyw5ZTpxo[/video]

[video=youtube;UfyXTHwY0X4]https://www.youtube.com/watch?v=UfyXTHwY0X4&feature=related[/video]

TEK BİR İHTAMALİ OLANLARIN HİKAYESİDİR.

Farklı düşünenleri bilmiyorum ama bu maçı alıp o kupayın kadıköyde şikecilerin bir taraflarına sokacağız. Buna inanın sadece. Herkes buna inansın ve bir sinerji oluştursun. Allah' ım sen hak yiyenlerin cezasını Galatasaray' ımızla ver.

Bu sezon oynadığımız 11 derbide yalnızca 1 kez yenildik.. Onda da fenerin ne denli ballı olduğu ortadaydı.. Büyük maçların takımıyız.. Gidip alıp geleceğiz.. Allah yardımcımız olsun..

Geri
Üst Alt