STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 12 Mayıs | ŞAMPİYONUZ!

Cevap: STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe - Galatasaray | 12 Mayıs | 19.00

Sevgili Talha susmasınlar. 500 yıl yetecek malzememiz oldu bu yıl. :) Bizim cephede baya bi değişiklik olur gibime geliyor.Baksana 1 mesajıma 2 sayfa provake olan arkadaşlar kendi hakları olan kupaları bir de üstüne avrupa hakları çalınınca daha sert davranışlar sergileyebilirler. Bana kızana kızmıyorum haliyle.Hırsız bizden de çalsın bişeyler. Belki Şenol Hoca'yı daha iyi anlarız. Umudum o yönde.

500 yıl yetecek malzememiz olmadı abi. :o Şike yaptığına inanmıyor bunlar, aklandıklarını sanıyorlar. Çünkü o kadar yüzsüzler. Ama bizim taraftar bunlar kadar yüzsüz değil. Hatta saf. Hakkımız 1 gün aranır, 1ay aranır, 1 yıl aranır ama sonra unutulur o hak bize verilmeden. "Son maç her şey sizin elinizdeydi. Play Off'ta 5 puan önde başladınız" derler, sustururlar. Kimse de bi süre sonra baş kaldırmaz.

ben Fenerbahçenin 2 1 kazanacağını tahmin ediyorum , ama herşeye rağmen 2 takımıda tebrik etmek lazım , kazananın kaybedeni alkışlayacağı maç olsun

[video=youtube;PtlyoF9flhI]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=PtlyoF9flhI[/video]

ben Fenerbahçenin 2 1 kazanacağını tahmin ediyorum , ama herşeye rağmen 2 takımıda tebrik etmek lazım , kazananın kaybedeni alkışlayacağı maç olsun

Bu maç sonunda alkışlanacak tek takım var o da GALATASARAY. feneri niye alkışlayalım? şike yapıp yanlarına federasyonu da alıp bu duruma geldikleri için mi? :)

Yüreğime su serptin. Benim gördüğüm bütün Fenerbahçe maçlarında sonucu yanlış tahmin ederek %100'lük bir istatistiğe sahipsin. Bu maçta da aynı performansı bekliyorum. :ka19:

not: arkadaş şikeci kulübün taraftarı olmakla imtihan ediliyor şu fani dünyamızda

Yüreğime su serptin. Benim gördüğüm bütün Fenerbahçe maçlarında sonucu yanlış tahmin ederek %100'lük bir istatistiğe sahipsin. Bu maçta da aynı performansı bekliyorum. :ka19:

not: arkadaş şikeci kulübün taraftarı olmakla imtihan ediliyor şu fani dünyamızda

bende fenerın alacagını düsünüyorum maaalesef

[video=youtube;YvfFVK6O_4M]https://www.youtube.com/watch?v=YvfFVK6O_4M[/video]

fenerbahçe haketti diyolar ya hani. saçmalıyolar.

Orası belli zaten merak etme her kelimesinden anlaşılıyor :)

$ike isindeki basarilarindami alkisliyalim yoksa yüzsüzlük arsizliklarinimi alkisliyalim??

Yakalandilar hickimse bidaha $ike yapmaz dedimiz su sezonda bile bu eziklerin tüm maclarini bir hatirla,en az 10 macta nasil 3 puan aldiklarini herkez gördü.Bizden bunumu alkislamamizi istiyorsun???

$ike isindeki basarilarindami alkisliyalim yoksa yüzsüzlük arsizliklarinimi alkisliyalim??

Yakalandilar hickimse bidaha $ike yapmaz dedimiz su sezonda bile bu eziklerin tüm maclarini bir hatirla,en az 10 macta nasil 3 puan aldiklarini herkez gördü.Bizden bunumu alkislamamizi istiyorsun???

Sen alkışla da neyi alkışlarsan onu alkışla :D

500 yıl yetecek malzememiz olmadı abi. :o Şike yaptığına inanmıyor bunlar, aklandıklarını sanıyorlar. Çünkü o kadar yüzsüzler. Ama bizim taraftar bunlar kadar yüzsüz değil. Hatta saf. Hakkımız 1 gün aranır, 1ay aranır, 1 yıl aranır ama sonra unutulur o hak bize verilmeden. "Son maç her şey sizin elinizdeydi. Play Off'ta 5 puan önde başladınız" derler, sustururlar. Kimse de bi süre sonra baş kaldırmaz.

Hapishaneler de suçsuz olduğunu söyleyen insanlarla dolu. :) Herkes herşeyin ne olduğunu biliyor. Gerizekalı olmayan herkes hem de. :) Galatasaray taraftari hiç travma yaşamadı sevgili Talha. Bu travmayı yaşadıktan sonra bile tepkisiz kalmaya devam edecekse zaten ha şampiyon olmuşsun ha olmamışsın bundan sonra. Adamlar hayallerinde kurdukları 2006'ya, H.U'a tutuna tutuna birbirlerine tutunmaya karar verdiler. Sen Trabzon maçını 20 000 kişiye oynuyorsun. Travma iyi gelir belki. Neyse haftasonu olsun bakalım neler olacak. :)

Totem motem ise yaramaz. Yemisim totemi.

bu saaten bı fenerlı ıle futbolu konusmak abes olur adamlar herseye yaraabbı sükür dıyor

Defansından hücum hattına her mevkisinde sert adamlarla çıkmamız gerekiyor maça. Emre Ç. gibi ayağı yere sağlam basmayan oyuncularla başlarsak şimdiden geçmiş olsun.Bence ilk 11 şöyle olmalı;

Muslera

Eboue

Semih

Ujfa

H. Balta

Melo

Selçuk

Engin

Riera

Necati

Elmander

Geri