STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 12 Mayıs | ŞAMPİYONUZ!

Cevap: STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe - Galatasaray | 12 Mayıs | 19.00

abi rüyamda fener 5-0 yeniodu sora kız arkadaşımı gördm gs yendı felan artık gelsınde bıtsın su mac nolcaksa olsun be :D

Deniz, pis kokular aliyorum kardesim.

[video=youtube;U5ronuXejko]https://www.youtube.com/watch?v=U5ronuXejko[/video]

Feci gaza geldim.

KİMİM BEN?

-BEN BİR ŞAMPİYONUM!

Cok pis gaza geldim vallahi, sahaya ben ciksam 20 km kosarim o derece.

bu ''tamam'' cevabı da yeni mi çıktı burada kimsenin yorumları ciddiye alınmıyor galiba ? Kaliteyi düşürmeyin...

offf offf renkdaşlar hiç ama hiç rahat değilim nasıl bu kadar rahat ve emin olabiliyorsunuz ne zaman bu kadar kendimize güvenerk gittik hep hüsranla döndük gidip parçalayacaz 5 atacaz dediğimz zamanlarda hep yenildik ama ne zaman umutsuz olduk o zaman hep başarılı oldu takım bırakın favori onlar olsun maç bitinceye kadar şöyle yapacağız böyle çakıp gelecez demeyin gözünüzü seveyim..
tamam

FB nin bize karşı bitmez tükenmez şansı olmasa, korkulacak hiç bir şey yok. Dar ederiz sahayı, kaçacak delik ararlar. Ama malesef o şansları var. O nedenle çok dikkatli olup, kontrataklara karşı defansı sağlam tutmalıyız...

Takımın üstünden DUALARINIZI eksik etmeyin.Biz manevi olarak aslanlara desteğimizi verelim.Gerisi olanlara kalmış.

Inanmak basarmanin yarisi. Ilk önce inanacagiz. Sonra hedef icin sonuna kadar savasacagiz.

Necati Ates'in dedigi gibi: "Artik kafamizi tekmeye mi sokacagiz, sakatlanma pahasina topa mi atlayacagiz bilmem, ama bu maci kazanacagiz"

dua edicek daha önemli şeyler varken şu hayatta , böyle pasttimelar için boşa kotanızı doldurmayın .

5-0 olsun bizim olsun:D saka maka biz bunlari 5-1 yenecez gibi geliyor bana türkiye kupasi finalindeki gibi.

terim akıllı oynatmalı,1-2'lik maç gibi hurra saldırtmamalı yoksa kontra atak yeriz. Bir de 13 yıldır orada yenemiyoruz diye illa galibiyet aranmamalı. Terim "Kadıköy'e gider biz de yeneriz" demişti geçen FB maçından sonra..

0-0 olsun bizim olsun :)

ama sanmıyorum golsüz biteceğini,bu kadrolardan illa bol gol çıkar,umarım en çok golü biz atarız :)

dua edicek daha önemli şeyler varken şu hayatta , böyle pasttimelar için boşa kotanızı doldurmayın .

Dua bu her zaman iyidir, insanı manevi olarak güçlendirir.Dua'nın gücüne de çok inanırım.2005-2006 şampiyonluğunda bence bunun örneği.Bu benim için şu an pasttime bir durum değil.Şampiyonluğun gitmesi 2 ay benim moralmen çöküşüm demek.Şu an bu işin eğlencesi mi kaldı.Ben dahil birçok kişi maçı izlememeyi düşünüyor.

Dua bu her zaman iyidir, insanı manevi olarak güçlendirir.Dua'nın gücüne de çok inanırım.2005-2006 şampiyonluğunda bence bunun örneği.Bu benim için şu an pasttime bir durum değil.Şampiyonluğun gitmesi 2 ay benim moralmen çöküşüm demek.Şu an bu işin eğlencesi mi kaldı.Ben dahil birçok kişi maçı izlememeyi düşünüyor.

futbol öyle bir durum .dua edicek kıvamda olana ben acırım . o denizli durumu duayla falan degil , futbolla geldi .. bu oyun alt tarafı . sen dua ediyorsan adamların tarafıda ediyor. senin allahın mı onun allahını yeniyor oluyor-sümme haşa- . yeani kuran dersi degil amacımızı ama gidipte maç için dua etmek saçmha

futbol öyle bir durum .dua edicek kıvamda olana ben acırım . o denizli durumu duayla falan degil , futbolla geldi .. bu oyun alt tarafı . sen dua ediyorsan adamların tarafıda ediyor. senin allahın mı onun allahını yeniyor oluyor-sümme haşa- . yeani kuran dersi degil amacımızı ama gidipte maç için dua etmek saçmha

Euro 2008'de futbolla falan gelmedik bence, eminim bu tüm milletimizin dualari bi ise yaramistir :D

Geri
Üst Alt