STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 12 Mayıs | ŞAMPİYONUZ!

Cevap: STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe - Galatasaray | 12 Mayıs | 19.00

Isin ucunda kupa varsa, ve bir tarafta KUPA BEYI diger tarafta kupa kizi varsa sonuc daha baslamadan bellidir.

Sayin ziyaretcilerimiz, dizlerinizin tir tir titredigini cok iyi biliyor. Size tavsiyem, özünüze geri dönün ve dogru kulube gönül verin. Fenerliligin yani i*bneligin sonu yok benden size tavsiye.

Saygilarimla, Mete

Vurduğumuz gol olsun

Maç 3-1 fb alır veya 2-2 biter diye tahmin ediyorum.

Not : fenerbahçeliyim, buraya her takım taraftarı üye olabilir dendiği için üye oldum...

şimdi 14 mayıs 2006 nın rövanşını alma vakti. Ha olmadı mı seneye yine şampiyonluğa adayız‚ ne mutlu ki her sene şampiyonluğa oynayan takımın taraftarıyım.

Bu ne lahana bu ne turşu :haha:

Maç 3-1 fb alır veya 2-2 biter diye tahmin ediyorum.

Not : fenerbahçeliyim, buraya her takım taraftarı üye olabilir dendiği için üye oldum...

Bende 2-2 biteceğini düşünüyorum. Bizi tahrik edici, kışkırtıcı mesajlar atmadığın sürece dilediğin gibi takılabilrsin. Hoşgeldin.

Ortam çok sakin uzun zaman sonra kadıköy'de bir derbiye herkesin pozitif yaklaştığı bir ortamda gireceğiz ortamı germeyen tüm yöneticilere(gs,fb fark etmez)ve futbolculara teşekkürler. bu arada bu tip gerilimden uzak ortamlar her zaman bize yaramıştır tarihte kazasız belasız güzel bir maç olur İnşallah ve kazanan taraf tabii ki biz oluruz:)

Bir de fenerlilerde sanki "buraya kadar gelmek bile başarıdır biz bazı şeyleri böylece ispatladık" havası var bu da bizim lehimize bence.

baroniden gol yersek futbol izlemeyi bırakacağım :asd:

umarım necatiyle çıkarız bu maçta ve kesinlikle netacici ya da baroscu değilim maç maç düşünerek bunu yazıyorum geçen hafta baros oynasın demiştim fakat bu maç farklı iki forvetimizin kanatlara yayılıp fenerbahçe beklerini sıkıştırması lazım yoksa futbolumuzu oynayamayız eğer necati elmander çıkarsak maç enginin maçı olabilir ve beklerimiz rahatlar zaten göbekten sorunumuz yok ...

Her mac Engin'in maci diyorsunuz ama adamin bisey yaptigi yok.

Ilk zamanlar cok iyi pres yapiyordu, cok hizli hücuma cikiyordu ama simdi takimi yavaslatiyor neredeyse.

alex i yedek bırakacakmıs sanırım iyi mi kotu mu karar veremedim :s

Her mac Engin'in maci diyorsunuz ama adamin bisey yaptigi yok.

Ilk zamanlar cok iyi pres yapiyordu, cok hizli hücuma cikiyordu ama simdi takimi yavaslatiyor neredeyse.

şahsen ben hermaç demiyorum ve rakibe göre yaptığım bir yorum tabii birazcık da oyun sistemimize bakarak söylüyorum bizim atak organizasyonlarımız raylı sisteme benzer bir yapıda necati elmander topu kanatlarda karşılayıp paslarla atak olgunlaştırırız necati atağın yapıldığı kanatta defansı açarken elmander ceza sahasına hareketlenir bu sırada yaptığımız paslarla beklerimizi ileriye taşırız söylenilenin aksine uç kanat oyuncularımızdan ters taraftaki göbeğe kayar ve orta alanda göbekte 3 kişi gibi oluruz emre o koşuları tam yapamıyor topla rakibin üstüne gitmiyor fakat engin bunu yapıyor o yüzden dedim ... tabii benim yorumum

Alex ' i yedek bırakması gs için kötü çünkü alex kaç haftadır antreman yapmıyor, ayağında ki şişlik hala var, olumsuz bir sonuçta son 30 dakka oyuna sokulabilir.

O adam her türlü oynar.

40 yasinda olsun gene oynar, oturdugu yerden pasini atar gol attirir.

Oynamaz umarim.

Isin ucunda kupa varsa, ve bir tarafta KUPA BEYI diger tarafta kupa kizi varsa sonuc daha baslamadan bellidir.

Sayin ziyaretcilerimiz, dizlerinizin tir tir titredigini cok iyi biliyor. Size tavsiyem, özünüze geri dönün ve dogru kulube gönül verin. Fenerliligin yani i*bneligin sonu yok benden size tavsiye.

Saygilarimla, Mete

arkadasa ceza verin demiyorum ama bana 2 de 1 MYC basmasini biliyorsun te allahim

Alex ' i yedek bırakması gs için kötü çünkü alex kaç haftadır antreman yapmıyor, ayağında ki şişlik hala var, olumsuz bir sonuçta son 30 dakka oyuna sokulabilir.

oyle de adam zaten bı ara pas atıyor bı sut atıyor gol oluyo...o tarafından ıyı ama takımı cok fazla 10 kısı bırakıyodu o yonden de kotu oldu...dia ve stoch un onlara karsılıkta eboue ve hakanın belırleyecegı mac olacak dıye tahmın edıyorum

Moussa Sowda yedek kulubesinde olacakmis..

Geri
Üst Alt