STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 12 Mayıs | ŞAMPİYONUZ!

Cevap: STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe - Galatasaray | 12 Mayıs | 19.00

Emmanuel Eboue: "Orada taraftarımız olmadan oynamak zor olacak, bu nedenle sahada savaşmamız gerekecek. Ancak tek ihtiyacımız olan bir puan."

Bu düşünce hoşuma gitmeyen birşey işte.

merak etme. necati çıkar 11 yılın intikamı-tekmeye kafa sokarız der

eboue: sakin olalım 1 puan yeterli der. fatih terim demiştir. karmaşık konuşun zaten onlar istediği şekilde yazar.. :)

ntv: ule necati başka diyor- eboue başka biz şimdi ne yazacaz.

ntv başlık: 1 puan için elimiden geleni yapıp , orda mücadelemiz sayesinde beraberliği alıcaz. :)

kupa yarın verilcekmiş bunlar fenerin şampiyonluğunu kurdular bence kafalarında . biz şampiyon olunca kupayı kadıköyde verceklerse boşuna bir sürü olay çıkacak adam gibi kendi stadımızda alsak daha iyi

demirören kupayı fenere verirken foto çektirsin torunlarına gösterir

bu sefer şaçma sapan1-0 2-1 yenilmeyelim.yenileceksek 2-0 3-0 yenilelim...

kupa yarın verilcekmiş bunlar fenerin şampiyonluğunu kurdular bence kafalarında . biz şampiyon olunca kupayı kadıköyde verceklerse boşuna bir sürü olay çıkacak adam gibi kendi stadımızda alsak daha iyi

yokkkk orda alalımmmmmm...

o kupa orda alıncak diyorum ama. tüpçü verecekse bırakalımm..

tüpçü verecekse bırakalım diyorum. bari 2 dk şampiyonluğu kutlayanlara 1 gece kutlasınlar o kupa ile..

SON DAKİKA: YILDIRIM DEMİRÜREN KUPA BU GECE BURDA KALACAK.

FENER TARAFTARI: ŞAMPİYON OLDUKK YEAGAHAHAHAH :)

Bu 12 yillik psikoloji ister istemez eskileri de yenileri de etkiliyor. Bunu anca galibiyette yok edebiliriz artik.

Taraftara da, futbolcuya da islemis bu. Taraftar da macin Kadiköy´e kalmamasi icin hesap kitap yapmiyor muydu?

Gecen hafta moraller bu yüzden bozulmamis miydi? Beraberlikle alakasi olmadigini hepimiz biliyoruz.

Artik cikip ve kazanma zamani. Artik yeter yani. Maglubiyet bize cok sey kaybettirir artik.

En çok üzende o beni. Tek tesellim CL olur. Beni üzecek olan Şampiyon olamamakta değil o kadar güzel futbola ve puan farklarına rağmen kaybetmek olur (Allah Korusun). Yoksa ben sezon başı söyledim - söz verdim. İlk 3 bitirmek başarıdır geçen sezon sonrası. Bunu da başardılar. Ancak durum bu hale gelince elbette Şampiyonluk istiyorum. Bu arada Eboue gayet içten söylemiş gibi geldi bana. Beraberlik için çıkarsak "kafada", işimiz zor. Kontrollü oynamak gerek sakin olmak gerek. İnanın ezikler bizim kadar iyi fubol oynamıyorlar.

Koyup Gelecegiz !

Acikcasi mazeret de yok. Kadromuz daha iyi diyoruz, daha iyi oynuyoruz diyoruz, Fatih Terim farki diyoruz.

Futbolcular da bi zahmet son 90 dakika en az Fbliler kadar savassin yani. Bu sonuca yansir zaten.

Son 90 dakika her mactan bir fazla kossunlar, bir fazla savassinlar, bir fazla inansinlar.

Bu kadar da zor olmamali.

Adamlar Topuz Caner Selcuk Bienvenue gibi kazmalarla bizi yenip sampiyon olursa kimse de cikip birsey demesin.

Bi daha da Kadiköy´e gitmeyelim. Gercek bu yani

cimbom gol gol gol şampiyonluk geliyor

hadi aslanlar

Futbol diŞinda yorumum kupa tÖrenİn orda yapilmasi.

1- galatasaray Şampİyon olursa nİyetİ İle İdİr. Lİg tv ve tff-fb bİlİnİyorkİ her zaman Çİrkeflİk yapmiŞtir.

2-tv ekranlarda Şİddet her zaman prİm yapmiŞtir. Şampİyonluk esnasinda olacak olaylarla lİg tv son kez para nin belİnİ kirmak adina bu oyunu oynamaktadir.

3-Çikicak olaylarla ŞampİyonluĞun İkİncİ plana atilmasi sÖz konusudur tv ekranlarinda.

4-fbnİn ŞampİyonluĞu olasiliĞi olursa. Galatasarayla alay etme durumuna, Şİke olaylarinin kapatilmasi amaÇlanmiŞtir.

Futbol diŞinda masa oyunlari bunlardir. MaÇ sonunda.

Acaba hoca oyuncuları nasıl motive ediyor. Ben maçı düşündükçe heyecandan, heyecana sürükleniyorum; acaba oyuncularımızın durumu nasıl. Gerçi yabancılar daha sakin ve soğukkanlıdır ama yerlilerin bir çoğu bizim gibi heyecanlıdır herhalde.

498_splash_gs-fb.jpg

valla ben yarın maçı falan izlemicem şampiyon malum takım olursa kimse burda cozurdamasın ben kendi adıma çok ümitsizim çünki haftalardır rüyamda bunların şampiyon olduğunu görüyorum yarın çok kötü bi gün olucak biz Galatasaraylılar için malesef

Acikcasi mazeret de yok. Kadromuz daha iyi diyoruz, daha iyi oynuyoruz diyoruz, Fatih Terim farki diyoruz.

Futbolcular da bi zahmet son 90 dakika en az Fbliler kadar savassin yani. Bu sonuca yansir zaten.

Son 90 dakika her mactan bir fazla kossunlar, bir fazla savassinlar, bir fazla inansinlar.

Bu kadar da zor olmamali.

Adamlar Topuz Caner Selcuk Bienvenue gibi kazmalarla bizi yenip sampiyon olursa kimse de cikip birsey demesin.

Bi daha da Kadiköy´e gitmeyelim. Gercek bu yani

Onur Kardes, biraz fazla abartmiyormusun?

Arkadaslar kendinizi bu kadar sartlamayin. Futbol bir oyun, aslinda güzel bir oyun. Bizim Memlekette cirkin oyun diyebiliriz. Ama maglubiyet veya kacan sampiyonluk dünyanin sonu degil. Önümüzde yakin gecmiste bir Fatih Caliskan örnegi var. Hayat sirf bir oyun icin kendinizi sikintiya sokmayacak kadar degerli, önemli.

Beni bu macta en cok korkutan kendini Sampiyonluga sartlamis taraftar profili. Allah muhafaza olasi bir sampiyonluk kaybinda neler olacagini düsünmek dahi istemiyorum.

Lütfen Mantigini Duygunuzun arkasina koymayin. Selamlar olsun...

Pff ne sıkıntılı iş ya su stada şampiyon gelmek vardı.. bnm kadar umutsuz olan varmı acaba baska ?

valla ben yarın maçı falan izlemicem şampiyon malum takım olursa kimse burda cozurdamasın ben kendi adıma çok ümitsizim çünki haftalardır rüyamda bunların şampiyon olduğunu görüyorum yarın çok kötü bi gün olucak biz Galatasaraylılar için malesef

işte bnmde böyle bir sonucu kaldırmaaycağım ya dayanamam onları bütün şerefsizliklerin örtmüş gibi sevinmelrine

Fatih Hoca Emre Çolak inadından Allah rızası için vazgeçsin ve kurtarıcı olarak da Sabriyi sürmesin artık oyuna ne olur..

Geri
Üst Alt