STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 12 Mayıs | ŞAMPİYONUZ!

Cevap: STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe - Galatasaray | 12 Mayıs | 19.00

rüya gördüm. 4-0 yeniliyorduk. 3 kırmızı kart vardı ve Ekrem Dağ bizdeydi

Pff ne sıkıntılı iş ya su stada şampiyon gelmek vardı.. bnm kadar umutsuz olan varmı acaba baska ?

valla kafam çok karışık.. renkdaş yahu evet biliyorum normal şartlarda ordan şampiyon çıkrız ama bu şerefsizlerde öyle bi pis bir kısmet varki hepimizin malumu.. dejavu olmak istemiyorum

Pff ne sıkıntılı iş ya su stada şampiyon gelmek vardı.. bnm kadar umutsuz olan varmı acaba baska ?

beni de ekleyebilirsin. malesef kadıköydeki maçlarda hiç bir zaman güven duyamıyorum takımıma. hele ki eziklerin bitmek tükenmek bilmeyen ballarınıda düşünecek olursak işimiz baya bi zor bence.

valla ben yarın maçı falan izlemicem şampiyon malum takım olursa kimse burda cozurdamasın ben kendi adıma çok ümitsizim çünki haftalardır rüyamda bunların şampiyon olduğunu görüyorum yarın çok kötü bi gün olucak biz Galatasaraylılar için malesef

nostradomus aramızda.

0-0 olsun bizim olsun :)

valla ben yarın maçı falan izlemicem şampiyon malum takım olursa kimse burda cozurdamasın ben kendi adıma çok ümitsizim çünki haftalardır rüyamda bunların şampiyon olduğunu görüyorum yarın çok kötü bi gün olucak biz Galatasaraylılar için malesef

Totem mi yapiyorsun? Bende haftalardan beri rüyamda sampiyon oldugumuzu görüyorum. Yarin GALATASARAYLILAR icin cok güzel bir gün olacak. Eeee simdi kimin yazdigi dogru cikacak? Herseyi yazmakta özgürsün ama rüyalardan yola cikarak yarin kesin kötü bir gün gibi göstermek istemene bir anlam veremiyorum.

Demirören Kupayi verecek.

nekadar manyak olur, kadiköyde galibiet ile sampion olup, orda kupayi almak :D uffffffff

kafası karışık olan renkdaşlar olması normal. yarın büyük gün.

tüm iyi neticeler gibi , kötü olasıklarlarda oluşabilir.

son maç olması büyük etkendir. sadece 90 dakika 10 ayın emeğini götürme endişesi.

bende %80 herşey bizim le, % 10 onlarla % 10 maç bitmez. :)

Şampiyonluk bizim ulan !!

Totem mi yapiyorsun? Bende haftalardan beri rüyamda sampiyon oldugumuzu görüyorum. Yarin GALATASARAYLILAR icin cok güzel bir gün olacak. Eeee simdi kimin yazdigi dogru cikacak? Herseyi yazmakta özgürsün ama rüyalardan yola cikarak yarin kesin kötü bir gün gibi göstermek istemene bir anlam veremiyorum.

renkdaş amacım forum karıstırmak falan değil uykum kaçıyo uyudummuda malum rüyalar 1 haftadır olucak iş değil cidden yani şunlarla oynadığımız maçlarda inanılmaz rahatsız hisssediyorum her zaman ve nedense yarın bana göre işimiz çok zor.Allah yardımcımız olsun ölmeden şu hayatta bi kere ilahi adaletin tecelli etmesini istiyorum

Ben rüyamda yine maç sonucu görmedim. Zira maçtan önce paf takımlar gösteri maçı yapıyorken birden sahaya kanalizasyon atıkları dolmaya başladı, maç iptal oldu. :o Yorumlayacak olan var mı?!

bu rüya işi ne iş. yahu...

futbol rüya tabirleri diye bir kitap çıkarsam parayı kırarım vallah :)

ulee rüyanda kate uptonu gören varsa buraya yazsın. 22 adam + 3 hakemi görmek pek iyi değil :)

renkdaş amacım forum karıstırmak falan değil uykum kaçıyo uyudummuda malum rüyalar 1 haftadır olucak iş değil cidden yani şunlarla oynadığımız maçlarda inanılmaz rahatsız hisssediyorum her zaman ve nedense yarın bana göre işimiz çok zor.Allah yardımcımız olsun ölmeden şu hayatta bi kere ilahi adaletin tecelli etmesini istiyorum
rüyaların cıkıyor hep demekki onu anladık. yandık bittik biz. bende rüyamda aadriana limayla kendimi evlenirken gördüm. tam gerdek zamanı uyandım. şansı görüyonmu:D

Her maçtan önce hep yazıyoruz bunları... sonunda bu şerefsizlerin gram top oynamadan kazandıkları maçlarla ve sonunda çok büyük bi .. yapmışlar gibi artist tavırlarından pişkinliklerinden bıktım artık... yine maç sonunda böyle şeyler yazmayalım be bu sefer be.... çıkın alın lan şu maçı be...HADİ ASLANLARIM BE ...ŞANSLARINIDA PİSLİKLERİNİDE BÜTÜN HERŞEYLERİNİ GÖMÜN ORAYA BE NE OLUR BE

ben takıma güveniyorum stresi biz değil asıl onlar yaşıyor baksanıza resmı sıtelerınden metristen sürekli açıklamalar gaz durumu falan ben takıma güveniyorum ve şampi. olamasak bile üzülmeyeceğim ve takımımı inadına daha çok destekleyeceğim. Bu takım ve terim herşeyi hakediyor ve maç sonucu ne olursa olsun floryada bu takımı alkışlamamız gerekiyor. Bize bu heyecanı yaşattığı için.

Şampiyon olacağız....

Ben rüyamda yine maç sonucu görmedim. Zira maçtan önce paf takımlar gösteri maçı yapıyorken birden sahaya kanalizasyon atıkları dolmaya başladı, maç iptal oldu. :o Yorumlayacak olan var mı?!

Kanalizasyon atıkları = Fenerbahçe taraftarı

diyebiliriz.

çok basit...

böyle bir lige ancak yedekler takımlarla çıkmak layık.

lig tv artık şiddet ortamında yararlanıyor. futbolu futbol olmaktan çıkartıp show dönüştürdüler.

dere ağzı yanda, bunların düştüğü pislikler saha yansıyor. tüpçüde geleceğine delalet sahaya yansıyan tek şey oo olacak pislikleri ile. maç bitmiyor çünkü biz son dakikalara rah giriyoruz.. maçı bitirmiyorlar...

rüyatabiriyorumcusu nokta :)

Geri
Üst Alt