STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 12 Mayıs | ŞAMPİYONUZ!

Cevap: STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe - Galatasaray | 12 Mayıs | 19.00

rüyaların cıkıyor hep demekki onu anladık. yandık bittik biz. bende rüyamda aadriana limayla kendimi evlenirken gördüm. tam gerdek zamanı uyandım. şansı görüyonmu:D

abi yine şans-bal olayı işte..

fener adrina lima sen aslan. tam gerdeğe giricez şans yanımızda değil yorumdur buu :)

taraftarı yorumu: şans mans hikaye hep kale ağzına gelip beceriksizlik 18+ :)

abi yine şans-bal olayı işte..

fener adrina lima sen aslan. tam gerdeğe giricez şans yanımızda değil yorumdur buu :)

taraftarı yorumu: şans mans hikaye hep kale ağzına gelip beceriksizlik 18+ :)

alacakaranlık kuşagı gibi anasını satiyim. mümkünse yarın o topları kaleye soksunlar. defanstakilerde daha konsantgrasyonlu olsun. ilk golü atarsak bizim takım cok rahatlar. kaybetmeyiz o macı.

bende rüya gördüm yeniliyoduk ama bakalım hayırlısı...yenmeyi çok istiyorum..biliçaltımızda yenilgi hasıl olmuş..malesef..:(

alacakaranlık kuşagı gibi anasını satiyim. mümkünse yarın o topları kaleye soksunlar. defanstakilerde daha konsantgrasyonlu olsun. ilk golü atarsak bizim takım cok rahatlar. kaybetmeyiz o macı.

ilk golü atarsak. TÜRK FİLMLERİNDEKİ SEVİŞME SAHNELERİNDEKİ MUHABBET OALCAK. ZEVKKK cigarası :)

vallah onu bunu bilmem başalrım rüyanıza heeeeeeeee :)

biz HAYALLERİN BİTTİĞİ YERDE ,GERÇEKLERİ TARİHE YAZARIZ.

TEK BİR İHTAMALİ OLNALRIN HİKAYESİDİR.

arkadaslar benim mesajlarim neden hemen yayinlanmiyor?

[video=youtube;385KJjMRrgQ]https://www.youtube.com/watch?v=385KJjMRrgQ[/video]

GÖRÜM SİZİ.. GÖRÜM SİZİ.. HAYDİİİİİ

Koyacaz.

Ben rüyamda dakika 5'te gol yediğimizi gördüm. O zaman ulan yine mi ilk 20 dakika içinde gol yedik diye geçirdim, sonra uyandım. Şu lanet maç oynansa da kurtulsak yemin ediyorum. Şampiyonluktan çok şu anlamsız stresin bitmesini istiyorum.

[video=youtube;UfyXTHwY0X4]https://www.youtube.com/watch?v=UfyXTHwY0X4&feature=related[/video]

berabere biter, kupayı kaldırırız, raat olun

Rüyamda 1-0 fener öndeyken 91. dakikada Elmander 1-1 yapıyordu, sonra 93' te bienvenu gol atıyordu maç bitiyordu 2-1.. Hayatım boyunca gördüğüm rüyaların hep tersten gerçekleştirdiğini düşünürsek bu iş tamamdır :)

Tek bir isteğim beraberlik için çıkmayalım şu maça, beraberlik yetecek diye açıklamalar fazlalaştı, en son Eboue' de demiş :(

nihat dogan 5-0 galatasaray alır demiş ulan nihat 5-0 alalım senin felsefenin iilk uyesi ben olcam:))

şunu unutmayın: fenerbahçe yarın akşam tarihinin en büyük maçına çıkıyor. Biz nasıl kadıköyde şansız isek; onlarda final maçlarında bir o kadar başarısız. bunun ispatı 30 yıldır türkiye kupası alamadılar ve onlarca finalde kaybettiler.biz ise yarın akşam tarihimizdeki 6 belkide 7. en önemli maça çıkıyoruz çünkü biz UEFA FİNALİ, SÜPER KUPA FİNALİ gördük. manchester'la, ledds le , milanla ve daha bir çok benzer final niteliğinde maç oynadık. kurum kültürü olarak aramızda böyle bi fark var aramızda. tabii aynı fark FATİH TERİMLE - AYKUT arasında da var. AYKUT EDİRNEDEN ÖTEYE GEÇEMEMİŞ Bİ ADAM. KOCA SEZON GEÇTİ DAHA İDEAL 11'İ YOK. HEP GÜNLÜK DÜŞÜNEN BU ADAMIN YARIN AKŞAM İMPARATOR KARŞISINDAFOYASI MEYDANA ÇIKACAKTIR.

YARINKİ MAÇIN BİZİM TARİHİMİZİN EN ÖNEMLİ MAÇI DEĞİL AMA ONLARIN 1907'DEN BERİ OYNADIKLARI EN ÖNEMLİ MAÇ . BIRAKIN ONLAR STRESSE GİRSİN. BİZİM FUTBOLCULAR ARSENAL SOYUNMA ODASI GÖRÜNTÜSÜNÜ İZLESELER YETER MOTİVASYON İÇİN. YA PEKİ ONLAR NEYİ İZLEYECEKLER? YA DA AYKUT HANGİ BENZER TECRÜBESİNİ AKTARACAK ONLARA?

herkes yenildiğimizi görüyor ben de öyle gördüm hadi hayırlısı

''Yine söylüyorum kazanacaksınız,kazanmak için uğraşacaksınız,ama netice ne olursa olsun,siz benim gönlümde hep kazandınız,hep şampiyonsunuz,ve öyle kalacaksınız,Allah yardımcınız olsun''..

Rüyamda 1-0 fener öndeyken 91. dakikada Elmander 1-1 yapıyordu, sonra 93' te bienvenu gol atıyordu maç bitiyordu 2-1.. Hayatım boyunca gördüğüm rüyaların hep tersten gerçekleştirdiğini düşünürsek bu iş tamamdır :)

Tek bir isteğim beraberlik için çıkmayalım şu maça, beraberlik yetecek diye açıklamalar fazlalaştı, en son Eboue' de demiş :(

icine etmek istemiyorum ruyanin ama 2 hafta once fener derbisini bende ruyamda gordum.. 2-1 yeniyorduk...

şunu unutmayın: fenerbahçe yarın akşam tarihinin en büyük maçına çıkıyor. Biz nasıl kadıköyde şansız isek; onlarda final maçlarında bir o kadar başarısız. bunun ispatı 30 yıldır türkiye kupası alamadılar ve onlarca finalde kaybettiler.biz ise yarın akşam tarihimizdeki 6 belkide 7. en önemli maça çıkıyoruz çünkü biz UEFA FİNALİ, SÜPER KUPA FİNALİ gördük. manchester'la, ledds le , milanla ve daha bir çok benzer final niteliğinde maç oynadık. kurum kültürü olarak aramızda böyle bi fark var aramızda. tabii aynı fark FATİH TERİMLE - AYKUT arasında da var. AYKUT EDİRNEDEN ÖTEYE GEÇEMEMİŞ Bİ ADAM. KOCA SEZON GEÇTİ DAHA İDEAL 11'İ YOK. HEP GÜNLÜK DÜŞÜNEN BU ADAMIN YARIN AKŞAM İMPARATOR KARŞISINDAFOYASI MEYDANA ÇIKACAKTIR.

YARINKİ MAÇIN BİZİM TARİHİMİZİN EN ÖNEMLİ MAÇI DEĞİL AMA ONLARIN 1907'DEN BERİ OYNADIKLARI EN ÖNEMLİ MAÇ . BIRAKIN ONLAR STRESSE GİRSİN. BİZİM FUTBOLCULAR ARSENAL SOYUNMA ODASI GÖRÜNTÜSÜNÜ İZLESELER YETER MOTİVASYON İÇİN. YA PEKİ ONLAR NEYİ İZLEYECEKLER? YA DA AYKUT HANGİ BENZER TECRÜBESİNİ AKTARACAK ONLARA?

hersey tecrubeyle olmuyor, sahada bitiyor.. nekadar antrenor motive ederse etsin.. ve futbolda topun yuvarlak oldugunu unutmayalim.. insallah dedigin gibi olur ama..

Geri
Üst Alt