STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 12 Mayıs | ŞAMPİYONUZ!

Cevap: STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe - Galatasaray | 12 Mayıs | 19.00

Ulan yarın ki maçta bende kalp krizinden gidersem bu play off u çıkartanlardan öteki tarafta tek tek hesap sorucam.

renkdaş bişey sorucam.. sinirden küfür ediyoruz da, eeğr yarınki maçtan sonraaa sevinçten gol .... diye küfür yazarsak kaç günden başlyıor.

:)

ben selcuk frikikten volkana gol atinca, "selcuk volkanin ... ..." dedim, 2 hafta yedim

itiraz ettim, savunmami yaptim, erteleme talebinde de bulundum ama nafile, indirim söz konusu olmadi

Bu sene ilk defa maç seyretmemeyi düşünüyorum.Ama maç saatinde de ne olur bilinmez.

ben selcuk frikikten volkana gol atinca, "selcuk volkanin ... ..." dedim, 2 hafta yedim

itiraz ettim, savunmami yaptim, erteleme talebinde de bulundum ama nafile, indirim söz konusu olmadi

yanlış yere başvurmuşsun salma tahkime başvuracaksın.

renkdaş bişey sorucam.. sinirden küfür ediyoruz da, eeğr yarınki maçtan sonraaa sevinçten gol .... diye küfür yazarsak kaç günden başlyıor.

:)

Maçta anlık tepkilere daha hoşgörülü olabiliriz.

Ama bunun anlık tepki değil de bir genellemeye gittiğini ve kötü örnek olduğunu görürsek önce konudan atarız, sonra da ceza veririz. Herkes yaptığı şeyden sorumludur ve kontrolünü kendi sağlamak zorundadır.

Yani öfkeniz yada sevinciniz sizi yönetmeyecek, siz öfke ve sevincinizi yöneteceksiniz.

Maç saatinde PC başında olabilseydim küfür eden herkesi acımadan raporlardım :Z18:

Bu sene ilk defa maç seyretmemeyi düşünüyorum.Ama maç saatinde de ne olur bilinmez.

ben cok kararliyim, seyretmicam

sampiyon olursak, 90 dk indiririm netten, doya doya izlerim, canliymis gibi keyf alarak.

olamazsak, iyi ki izlememisim derim, futbola birsüreligine (uefa feneri sampiyonlar ligine almiyoruz diyene kadar) ara veririm, tvde, nette falan futbolla hic ilgilenmem.

O zaman daha 105nci madde onanmamıştı deyip savunayım.

Şaka bir yana, ben müdavimlerimizin ceza almasını istemem lakin sen her fırsatta bunu yapıyorsun, 3 değil 5 değil. Dolayısıyla o krediyi kullanmış ve tüketmiş durumdasın Salman.

Oyunu sürekli germeliyiz.

Yatan oyuncumuz yerden kalmamalı. Kafasına bir şey gelen olursa kafasını sarmalıyız. Kalecimiz en ufak sakatlıkta minimum 5 dk. yatmalı!

Terim'in sürekli kenardan sahaya bağırması lazım. Yedekler dahil tüm kulübe hakaret etmeden her pozisyona itiraz etmeli.

Beraberlik olduğu sürece kontrollü bir gerginlik bize yarar.

gol olduğu an herkes birbirinin üstüne atlar kahvede benim üstüme atlamasınlar la

Insallah sinirden küfür edecek duruma gelmeyecegiz yarin. Takimimiz geregini yapmak zorunda ve yapacaktir.

Aksi halde ne olur? Inanin ki düsünmek bile istemiyorum. 2 hafta bos bos bakarim etrafa herhalde.

ben cok kararliyim, seyretmicam

sampiyon olursak, 90 dk indiririm netten, doya doya izlerim, canliymis gibi keyf alarak.

olamazsak, iyi ki izlememisim derim, futbola birsüreligine (uefa feneri sampiyonlar ligine almiyoruz diyene kadar) ara veririm, tvde, nette falan futbolla hic ilgilenmem.

Hacı derdim yenilir veya yenilmeyiz değil.Gol olunca fenerliler anırıyor ona ifrit oluyorum.Bide son maç,şampiyonluk maçı.Allah muhafaza kötü skorda kafayı yerim.Daha önce kavga filan ettim fenerlilerle.Sicil kabarmasın:)

Maçı kadıköyde kazanarak şampiyon olursak hem uzun yıllar konuşulacak hem de psikolojik üstünlüğü bize geçirecek 10 şampiyonluk değerinde bir zafer olur. Berabere kalarak şampiyon olursak uzun şampiyonluk ve şampiyonlar ligi hasretimizi gideren değerli bir şampiyonluk olur. Kaybeder ve şampiyon olamazsak hayal kırıklığı yaşarız ama herkes Galatasarayın 9 puan farkla bitirdiği lig şampiyonluğunun masa başında nasıl elinden alındığını hatırlar. Kısaca kaybedeceğimiz az şey var ama kazanacağımız çok. Rakip için ise bu maçı kaybetmek demek diri diri yanmak gibi birşey olsa gerek. Kısacası yandaş medyanın iddaa ettiğinin aksine bizim oyuncularımızın çok daha sakin ve kontrollü olacağını ve maçı çok rahat kazanarak şampiyon olacağımızı düşünüyorum. Tabi hakem ve futbol mucizesi faktörlerini hesaba katmazsak...

Hacı derdim yenilir veya yenilmeyiz değil.Gol olunca fenerliler anırıyor ona ifrit oluyorum.Bide son maç,şampiyonluk maçı.Allah muhafaza kötü skorda kafayı yerim.Daha önce kavga filan ettim fenerlilerle.Sicil kabarmasın:)

kapat telefonlari yahu ))

Türkiyede yasayanlar icin disari cikma falan da ahikaye gerci...

en iyisi, uyku ilaci al, 4-5 saat uyu :)

su volkanla karsi karsiya kaldiklarinda, volkan da kaleden cikarsa, su lanet olasi topu yerden göndermeyi braksinlar artik, yerden vurdugun zaman volkan cok iyi cikariyor

asirtsinlar yada calim atsinlar

cok dikkatimi cekiyor bu olay, adam butür pozisyonlarda hep cikariyor topu, ayaklarini da iyi kullaniyor.

su volkanla karsi karsiya kaldiklarinda, volkan da kaleden cikarsa, su lanet olasi topu yerden göndermeyi braksinlar artik, yerden vurdugun zaman volkan cok iyi cikariyor

cok dikkatimi cekiyor bu olay, adam butür pozisyonlarda hep cikariyor topu, ayaklarini da iyi kullaniyor.

ilk maçta üzerine vura vura süper ötesi kaleci yaptık volkanı

çalım atınca da gg çizgi üzerinde çıkarıyor

ilk maçta üzerine vura vura süper ötesi kaleci yaptık volkanı

bir tek biz mi?

bjk nin kazandigi maca bak, o mac en az 4-0 bitmeliydi

ben bu isten anlamiyorum, ben topcu olsam, en azindan büyük takimlarin kalecilerini topcularini ezberlerdim, sahada ne yapiyorlar, artilari, eksileri ne.

volkan penaltilarda cogu zamann hangi köseyi seciyor, karsikarsiya pozisyonlarda ne yapiyor, duran toplarda nasil bunlara bakardim

Geri
Üst Alt