STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 12 Mayıs | ŞAMPİYONUZ!

Cevap: STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe - Galatasaray | 12 Mayıs | 19.00

Bir korkumda bizimkilerin dalgınlığına gelip 7 yabancı sürmesi sahaya aman aman düşüncesi bile kasıyor insanı.

yok ya o kadari da olmaz :D

zaten baros yedek olacagi icin 6 yi gecmiyor bile :D

Daha şimdiden tüylerim diken diken.. Allah aslanlarımızın, ekibimizin, taraftarımızın yar ve yardımcısı olsun.

Oynanan futbol ortada, sadece biraz şansa ihtiyaç duyuyoruz.

son dk penaltisiyla sampiyon olacagiz

5pp26.jpg

Allahini seven bana Photoshop yapmayi ögretsin :( :( :( :( :(

200

Yarın akşam maç bittikten sonra, "Şampiyonluğu zaten Arena'da fenere yenildiğimizde kaybetmiştik" diyecek herkes büyük ihtimal.

Yarın akşam maç bittikten sonra, "Şampiyonluğu zaten Arena'da fenere yenildiğimizde kaybetmiştik" diyecek herkes büyük ihtimal.
ben zaten o gorusu savunanlardan biriyim ,tek fikrimi olumlu yonde degistiren unsur F.Terim'in cezasinin ertelenmesi

alex 18e alınmış sow yokmuş ntvsporun yalancısıyım :D

alex 18e alınmış sow yokmuş ntvsporun yalancısıyım :D

Hocam sana patladığım için üzgünüm ama bu forumda ntvsporda şöyle diyor, tv8 de böyle gibi şeyler okumayı artık sinirlerim kaldırmıyor. İzlemeyin artık şu lanet olası kanalları lütfen. Kadroya alınmadı dediğin sow kimin parasıyla alındı...

Acayip rüyalar görüyorum beyler, 2 kere üst üst aynı rüya.İlkinde 3-0'dan 3-3'e getirmiştik, diğerinde ise 4-0'dan 4-4 .. Bir an önce yarın olsun da maç bitsin kabuslar da gitsin.

Hocam sana patladığım için üzgünüm ama bu forumda ntvsporda şöyle diyor, tv8 de böyle gibi şeyler okumayı artık sinirlerim kaldırmıyor. İzlemeyin artık şu lanet olası kanalları lütfen. Kadroya alınmadı dediğin sow kimin parasıyla alındı...

oldu rekntaşım sadece Galatasaray TV izlerim bundan sonra , karşıdaki angutlara sorsak ntvspor bizim klübün yalakasıdır derler, aşın bunları artık her önüne gelene taraf tutuyor diyerek bir yere varılmaz

Acayip rüyalar görüyorum beyler, 2 kere üst üst rüya.İlkinde 3-0'dan 3-3'e getirmiştik diğerinde ise 4-0'dan 4-4 .. Biran önce yarın olsun da maç bitsin kabuslar da gitsin.

hocam neresi kabus bunun berabere bitirmişin işte şampiyonuz :asd:

bence kurgulanmıs bı tıyatroyu seyredıyoruz

Geri
Üst Alt