STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 12 Mayıs | ŞAMPİYONUZ!

Cevap: STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe - Galatasaray | 12 Mayıs | 19.00

şu macı ızlemıcem dıyenlerın cogu palavra sıkıyor kalbı olanlar ızlemesın tabı kaldıramıcaklar falan ama bu macı ızlemessenızde bız sampıyon olursak yazılmıs bır tarıhten uzak kalıcaksınız bence bu macı herkez ızlıcek kımse sallamasın :)

tarihten falan mahrum kalmam.banttan bol bol seyrederiz:D

tarihten falan mahrum kalmam.banttan bol bol seyrederiz:D

aynı heyecanı aynı etkıyı aynı sevıncı yasayamassın belkıde hayatının en onemlı bır kısmı olucak bu mac:) ben ızlemessem kalbten gıderım ızlersem degıl:D

Topun olduğu yer bizim için posizyon diyor Hoca.Emreyle uğraşmalıyız yani.Kırmızı görür kesin ;)

şu macı ızlemıcem dıyenlerın cogu palavra sıkıyor kalbı olanlar ızlemesın tabı kaldıramıcaklar falan ama bu macı ızlemessenızde bız sampıyon olursak yazılmıs bır tarıhten uzak kalıcaksınız bence bu macı herkez ızlıcek kımse sallamasın :)

siz böyle dedikce daha cok izlemicam diyorum.

ben raziyim o tarihi anlari kacirmaya,y eterki sampiyon olalim.

sonra dedigim gibi, macin 90 dk sini 5 kere izlerim bir yerden indirip.

ayrica kalbimde sorun yok, ondan degil yani.

sadece acayip stres yapiyorum, o 90 dk da yasadigim stres 1-2 hafta üzerimden gecmiyor, sinirli falan oluyorum, moralim bozuluyor (yenildigimiz yada puan kaybettigimiz zaman).

sadece bosuna bu stresi yasamamak icin uzak kalmak istiyorum bu mactan.

neyse, yeterki sampiyon olalim

fb degilde, bjk, ts olsaydi rakibimiz, kaybetsekte sampiyonlugu pek takmazdim

ama bu sikecilere karsi kaybedersek, zaten türk futbolundan baya sogumus biri olarak, tamamen uzaklasirim.

siz böyle dedikce daha cok izlemicam diyorum.

ben raziyim o tarihi anlari kacirmaya,y eterki sampiyon olalim.

sonra dedigim gibi, macin 90 dk sini 5 kere izlerim bir yerden indirip.

ayrica kalbimde sorun yok, ondan degil yani.

sadece acayip stres yapiyorum, o 90 dk da yasadigims res 1-2 hafta üzerimden gecmiyor, sinirli falan oluyorum, moralim bozuluyor (yenildigimiz yada puan kaybettigimiz zaman).

sadece bosuna bu stresi yasamamak icin uzak kalmak istiyorum bu mactan.

neyse, yeterki sampiyon olalim, baska hersey palavra.

fb degilde, bjk, ts olsaydi rakibimiz, kaybetsekte sampiyonlugu pek takmazdim

ama bu sikecilere karsi kaybedersek, zaten türk futbolundan baya sogumus biri olarak, tamamen uzaklasirim.

izlemeyınce yenılırsek moralın bozulmucaksa eyvallah ızleme ama bu mac kacmaz bence ne olursa olsun gol attıgımızda taklamı atarım adam mı doverm bılmıyorum artık bence ızle :)

izlemeyınce yenılırsek moralın bozulmucaksa eyvallah ızleme ama bu mac kacmaz bence ne olursa olsun gol attıgımızda taklamı atarım adam mı doverm bılmıyorum artık bence ızle :)

tabiki bozulur ama 90 dk her saniyesini, her dakkasini yasamak ayri birsey, mac bittikten sonra skora bakip, öyle yorumlamak ayri.

tabiki bozulur ama 90 dk her saniyesini, her dakkasini yasamak ayri birsey, mac bittikten sonra skora bakip, öyle yorumlamak ayri.

tabı herkesın dusuncelerı farklı uzulmeyı goze alıyorum ben egerkı yenersek yasanacak sevıncten dolayı

10 kişi kapandıkları halde 100 lerce posizyona girdik.Elmander 2-3 kişi tutuyorlardı.Şimdi işler farklı.Yarın çok daha fazla açık yakalayacağız.

Tutturursak fark atarız demeyeceğim.Olmuyor ne zaman desek.

0-0 bitsin yeterki şampiyon olalım.

10 kişi kapandıkları halde 100 lerce posizyona girdik.Elmander 2-3 kişi tutuyorlardı.Şimdi işler farklı.Yarın çok daha fazla açık yakalayacağız.

Tutturursak fark atarız demeyeceğim.Olmuyor ne zaman desek.

0-0 bitsin yeterki şampiyon olalım.

Maça zaten şampiyon olarak başlıyoruz, umarım takım bunun bilincindedir.

Bu Çakır tehlikeli adam.. Emre, Melo, Engin ve Cristiyan dikkatli olmalı.. Kesin kırmızı kart var yarın...

Ve başlık da mümkünse "ŞAMPİYONLUK MAÇI" olarak değiştirilsin.. Sıradan bir lig maçı değil bu, İki taraf için de tarihin yazılacağı bir lig maçı olacak kanımca..

Bu Çakır tehlikeli adam.. Emre, Melo, Engin ve Cristiyan dikkatli olmalı.. Kesin kırmızı kart var yarın...

ben bize karsi eger abartmazsak kolay kirmizi kart cikaracagini sanmiyorum cakirin.

herkesin "kirmizi" diyebilecegi pozisyonlar olursa tabiki cikarir ama yoruma acik olan pozisyonlarda asla yüregi yetmez, cunku sampiyonluk kacarsa, bunun tek suclusu o olur.

ben bize karsi eger abartmazsak kolay kirmizi kart cikaracagini sanmiyorum cakirin.

herkesin "kirmizi" diyebilecegi pozisyonlar olursa tabiki cikarir ama yoruma acik olan pozisyonlarda asla yüregi yetmez, cunku sampiyonluk kacarsa, bunun tek suclusu o olur.

Çok kritik bi maç. O yüzden çakır da çok temkinli olacaktır.

Sık sık oyuncuları uyaracak mecbur kalmadıkça değil kırmızı sarı bile çıkarmayacaktır.

Faul ve benzeri durumlarda ince ince fenerin lehine çalacaktır.

Maç çok gergin geçmez bence. Yani aşırı sertlik olmaz. Herkes temkinli olacak.

Kimse takımını yakmak istemez. Ha dakkalar ilerledikçe fenerli oyuncular gerilecektir.

Zamanla sert girmeye başlıcaklardır. Çakır bikaç sarıyla oyunu kontrol etmek isteyecektir.

Kalkıp Gs li oyuncular bu sertliklere karşılık vermeye başlarlarsa zamanla daha da gerilebilir mi sanmam.

Terim çok uyarmıştır oyuncuları. Kimseyle uğraşmayın diye. Son 2 maçta hiç gerginlik görmedim ben bizimkilerde.

Eğer ilk golü biz atarsak o zaman işin rengi değişir işte. Fenerliler çirkeflikte son noktaya kadar geleceklerdir.

Bizimkilerin tahriklere kapılmaması lazım yoksa çakır bizden oyuncu atabilir o zaman.

Sakinlik, sakinlik, sakinlik..

Çakır doğrayacak bizi bu maça verilmesinin sebebi bu kimse ona birşey diyemez maçtan sonra şampiyonlar ligi yarı finali oynattığı için

haydi iyi geceler yarın gorusmek uzere uyumassak stresten kurtulamıcaz

Geri
Üst Alt