STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 12 Mayıs | ŞAMPİYONUZ!

Cevap: STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe - Galatasaray | 12 Mayıs | 19.00

Dedelerimizin ruhu dolasiyor

10 senedir uyuyan ASLAN uyandi

Bundan 100 sene evvel Papaz'in Cayirinda 7 ASLANLA 7 tane atmistik

Tam 100 sene sonra yer yine Papaz'in Cayiri yada bugun ki adiyla Kadikoy Sukru Saracoglu Stadi

Hikayenin sonu 100 evvelinden farkli olmayacak ve ASLAN yine kukreyip pencesini vuracak

[video=youtube;39UmmzqLOvs]https://www.youtube.com/watch?v=39UmmzqLOvs&feature=share[/video]

Canlanın beyleeerrrr
applaud.gif

O ANI bin kere izlemisimdir, milyon kere daha izlesem bikmam.

Heyecan iyice artmaya basladı. Maca kaldı 15.5 saat.

Bana sanki ezikler hezimete ugrayacakmis gibi geliyor. Yeter ki biz ilk golu erken bulalim. Benim skor tahminim 1-4 aliriz.

Gelsin şu maç saati artık.

Maça saatler kaldı ve heyecan katsayımız git gide artıyor.Haydi Cimbom'um göster herkese gücünü, kudretini ve asaletini.SEN ŞAMPİYON OLACAKSIN !!!

Allah yardımcımız olsun...

Maçtan önceki son 1 saat çok stresli geçiyor. O 1 saatlik dilim içerisinde maç içinde olmadığım kadar heyecanlanıyorum, maç içinde eğer son dakikalara 1 farklı önde girmemişsek pek heyecan olmuyor bende. Umarım son 10 dakikaya berabere girmeyiz, cidden kalpten gidenler olabilir yoksa.

Rüya görenler kervanına bende katıldım. Hayır ola.

Fenerin Trabzon maçındaki taktiği oynamalıyız. Oyunu soğut, bulabilirsen ilk dakikalarda gol bul, bulamazsan sakatlanan oyuncu yerden kalkmasın, köşe vuruşlarında pamuk atsalar bile 3-4 dakika köşe gönderine gitmeyip seyirciyi tahrik et. Böylece futbolcularda sinirlenir, sen sakin kal, ama topa müdahale ederken bile sert gir, bezdir futbolcuları, sinirlendir. Sana beraberlikte yetiyor, asla kontrolü kaybetme. Maça birinci saniyeden itibaren ciddi başla. Hakemle 10 kişi birden tartış, bir kişi gidersen hakem ona sarı gösterir, 10 kişiye birşey yapamaz. Gol attınmı tüm takım olarak ağlama işareti yap. Delirt ordakileri. Top taca çıkarken yetişemeyeceksen olabildiğince gücünle Fener yedek klübesine vur. Böylece sinirleri bozulan fener oyun disiplininden kopar.

Bu taktiği Fener yıllardır uyguluyor, ve kazanıyor. Bir kezde baskı altında olan tarafı biz tahrik edelim. Dikkat ederseniz evimizde oynadığımız maçta Selçuk golü atarken Melo ve Ulfaluji Fener barajının ve Volkanın dikkatini iki sefer dağıttı. Bu sinirlede golü yediler. Ben temiz oynamak istemiyorum, baskılı olmak istemiyorum. Elimizde Eboue, Melo gibi tahrik edecek unsurlar var, bunları kullanalım. Hiç şaka veya ironide yapmıyorum bu yazdıklarımda. Psikolojik savaş kanunları bunu gerektiriyor. Çirkefliği birkezde biz yapalım!

Daha önce yazdığımı tekrar yazıyorum, bunu yaparsak şampiyon oluruz. Onlar erken gol bulursa, seyirciyide arkalarına alıp bize top yüzü göstermezler, 2-0 biter maç. Ama bu şekilde ben eminim 2 gol ve üstü buluruz, deli gibi saldırmak zorunda kalırlar.

Hâlâ zerre uyku uyumadım uyayacak gibi değilim zaten.. Allah'ım sen yüzümü kara çıkartma sen o bayrağı oraya dikmemizi nasip eyle..

Hakan sukur'un cok dogu bir lafi var. Fener bize karsi Anadolu takimlari gibi motive oluyor diye. Bence o yuzden lig maclarinda onlar bize ustunken kupa maclarinda ayni ustunlugu saglayamiyorlar. Ve simdi biz de en az onlar kadar hirsliyiz.

Diyeceksiniz lig maclarinda niye onlar kadar hirslanmayalim, ne alakasi var, ama ezikligin getirdigi motivasyon farkli bir seydir. Siz maci kazanmak istersiniz, karsinizdaki ezikligini yenmek ister. Dedigim gibi bu mac farkli ama en az beraberlik alacagimizdan suphem yok. Fark atarsak da sasirmam.

heycandan uyku tutmuyo

Simdi sen...

Yeniden....

ASLAN gibi SAVAS GALATASARAY !.....

hala uyumadm bu saatten sonrada uyunmaz heralde hadi cimbom güldür yüzümüzü bu gece

Su durumda bitek birsey soyliycem.. Eyer bugunku maci kaybedersek, bidaha bunlarin teror orgutunde mac kazanamayiz.

BUGUn GUNLERDEN GALATASARAY.

WEBASLAN - Türkiye'nin en iyi Galatasaray taraftar sitesi

Beyler resmen tuylerim urperdi... tekrar tekrar oynayinca birden gaza geldim yok boyle konusma.

Orada onlar gibi korkak oynamiyacaz ve muhtemelen yine ezicez ama skorada bu yansir insAllah

Netice ne olursa olsun siz bizim gonlumuzde hep kazandiniz, hep sampiyonsunuz. Allah Yardimciniz Olsun !...

#Bugüngunlerdensampiyonluk...

Allah utandirmasin. Yılın emeginin karşılığını alma günüdür bugün.

Geri
Üst Alt