STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 12 Mayıs | ŞAMPİYONUZ!

Cevap: STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe - Galatasaray | 12 Mayıs | 19.00

Saraçoğlunu yakın şampiyonluk daha yakın !

Bende rüya gördüm ama benimkisi baya tuhaftı maç İzmir'e alınıyordu anlık bir kararla.Bende dershanede idim.Babama telefon açıyodum bilet alması için ama babam bileti almaya maça çok az süre kala gidiyordu ve bilet kalmıyordu.Bende ağlaya ağlaya eve gidiyordum.

bu heyecanı önlemenin bi yolunu bulmak lazım,, en iyisi hastaneye yakın bi yerde izlemeli maçı :confused:

Stoch sadece 10 kisi deli gibi saldirdigimiz anlarda gol atabilir. Onun disinda etkili olamaz bize karsi. Ha ceza sahasi disinda bombos kalir da sut mut atarsa, o da sansina 90´a filan giderse bilemem. Onlarda bu bal varken o da olabilir tabiki. Ama normal sartlarda Stoch´un cok etkili olacagini düsünmüyorum.

Klasik olarak Alex oynarsa en tehlikeli oyunculari olur. Malum Kadiköy´de cok iyi oynuyor.

Sinmeden, cekinmeden, titremeden oynarsa futbolcularimiz, istedigimizi kolay aliriz. 3 macta da kalite farkini ortaya koyduk zaten. Bunu da kullanmaliyiz. Biz tedirgin olacagimiza onlari oyunumuzla tedirgin etmeliyiz.

Oyun analizlerinize yorum yazıyorum... Stoch konusunda yazdıklarınızdan eminmisiniz... Acaba Stoch'un özelliklerinin ne olduğunun farkındamısınız... Her oyuncunun bireysel özellikleri farklı değil mi ? Stoch için tarifi yaptığınız '' Ha ceza sahasi disinda bombos kalir da sut mut atarsa, o da sansina 90´a filan giderse bilemem. '' yorum aslında onun bize gelmeden önceki takımındada yaptığı vuruş stili... Onun etkili olmasını istediğimiz yer (rakip sahaya top taşıma , gerektiğinde boşa kaçıp kaleye şut çekmesi) Stoch 10 kişi saldırdığınız anlarda değil 10 kişi yaslandığınız anlarda gol atar... Son maçta 10 kişi saldırmamıştınız , akisne top kaleci Volkandan çıkıp kalenizde gol olarak gördünüz... Çünkü takım performansınız yanında bireysel performansınızda düşüş içindeydi ve on o pozisyona konsantre olamamışdınız... (Normalde 1-1'in yeteceğini düşünen bir defans oyuncusu Stoch'a orada gitme ve gol vuruşu yapma şansı vermez... Onu düşünmüş olsa şimdi bunları yazıyor olmazdık)

Son yorumunuzada şunu yazabiliriz... Ortak görüş (kendi aramızda) bizim için çok iyi bir sezon geçirdiğimiz, son maçta kaybedilecek bir şey yok ama kazandığımızda çok farklı bir durum söz konusu olacak.... Stres yada tedirginlik daha az oluyor... (Diğer faktörler bize göre : GS karşındaki rahatlığımız , şansımız... Size göre balımız)

bu heyecanı önlemenin bi yolunu bulmak lazım,, en iyisi hastaneye yakın bi yerde izlemeli maçı :confused:

Serumla ve sakinleştirici ile mi izlesek ne yapsak.Cidden benim bile şu an kalbim 100 ile atıyor.Maç saatini kestiremiyorum.

fener

Serumla ve sakinleştirici ile mi izlesek ne yapsak.Cidden benim bile şu an kalbim 100 ile atıyor.Maç saatini kestiremiyorum.

aynen yahu, Allah oyuncularımıza da bizede yardım etsin artık.. yapacak bişey yok dua etmekten başka :)

aynen yahu, Allah oyuncularımıza da bizede yardım etsin artık.. yapacak bişey yok dua etmekten başka :)

Engin,Necati ve Semih Kaya korkutuyor beni.Semih gerçi çok heyecanlı bir tip değil ama Süper Final'de pek iyi değildi umarım hata yapmaz.Diğerleri de biraz panik tipler.Umarım maçta iyi oynar hepsi.Geri kalanı korkutmuyor beni pek.

kurabiye fenerr

Engin,Necati ve Semih Kaya korkutuyor beni.Semih gerçi çok heyecanlı bir tip değil ama Süper Final'de pek iyi değildi umarım hata yapmaz.Diğerleri de biraz panik tipler.Umarım maçta iyi oynar hepsi.Geri kalanı korkutmuyor beni pek.

urfalı da da düsüs var,sezonun yorgunlugu bu maclarda kendini gösteriyor onda fazlasıyla,yasında getirdigi bi durum tabi

urfalı da da düsüs var,sezonun yorgunlugu bu maclarda kendini gösteriyor onda fazlasıyla,yasında getirdigi bi durum tabi

O düşünce Semih'de düşüyor işte.Semih çok sevsekte şu an için çok üst düzey değil.Havadan gögüs hizası topları ve arapaslarını kaçırıyor.

gol yemediğimiz her dakika onların aleyhine gelişecek, mesele erken gol yememek.. arada da bi tane sıkıştırdık mı bu iş tamamdır.. çok inandım çook

Neyse umarım defans süper oynar bugün,yoksa baskılı oynasan bile TT Arena maçı gibi maçlar olabiliyor işte.

ne yapsam ..

maci izlemesem telefonu kapatsam. disarda 1,5 saat beklesem, yok oda olmaz.

pfff. ne yapacagimi bilmiyorum. bu maca nasil heyecan dayanir .......

riera ile baslayacak mıs hoca,isabetli olur son maclarda emreye ettigim küfürün haddi hesabı yok,riera sen de oyna artık gardess,al sana sezonun sansı,bu tarz cool adamlar böle maclarda is yapar,selcuk,riera gibi

ne yapsam ..

maci izlemesem telefonu kapatsam. disarda 1,5 saat beklesem, yok oda olmaz.

pfff. ne yapacagimi bilmiyorum. bu maca nasil heyecan dayanir .......

Valla herhangi bir kalp veya tansiyon problemi yoksa ilzeyin bence.O şekilde o 2 saat daha stresli oluyor çünkü.

Oyun analizlerinize yorum yazıyorum... Stoch konusunda yazdıklarınızdan eminmisiniz... Acaba Stoch'un özelliklerinin ne olduğunun farkındamısınız... Her oyuncunun bireysel özellikleri farklı değil mi ? Stoch için tarifi yaptığınız '' Ha ceza sahasi disinda bombos kalir da sut mut atarsa, o da sansina 90´a filan giderse bilemem. '' yorum aslında onun bize gelmeden önceki takımındada yaptığı vuruş stili... Onun etkili olmasını istediğimiz yer (rakip sahaya top taşıma , gerektiğinde boşa kaçıp kaleye şut çekmesi) Stoch 10 kişi saldırdığınız anlarda değil 10 kişi yaslandığınız anlarda gol atar... Son maçta 10 kişi saldırmamıştınız , akisne top kaleci Volkandan çıkıp kalenizde gol olarak gördünüz... Çünkü takım performansınız yanında bireysel performansınızda düşüş içindeydi ve on o pozisyona konsantre olamamışdınız... (Normalde 1-1'in yeteceğini düşünen bir defans oyuncusu Stoch'a orada gitme ve gol vuruşu yapma şansı vermez... Onu düşünmüş olsa şimdi bunları yazıyor olmazdık)

Son yorumunuzada şunu yazabiliriz... Ortak görüş (kendi aramızda) bizim için çok iyi bir sezon geçirdiğimiz, son maçta kaybedilecek bir şey yok ama kazandığımızda çok farklı bir durum söz konusu olacak.... Stres yada tedirginlik daha az oluyor... (Diğer faktörler bize göre : GS karşındaki rahatlığımız , şansımız... Size göre balımız)

Ben yazdiklarimin arkasindayim. Stoch hangi büyük macta cok etkili oldu ki? Tehlikeli bir futbolcu oldugunda hemfikiriz. Ancak kontrollü oynayan takimlara karsi cok tehlikeli olamiyor. Bu bir gercek. Psikolojik bi rahatliginizin olduguna katiliyorum. Bu da normal Kadiköy istatistiklerine göre. Ancak.birgün bitecek sonucta. Ayrica bu sene 3 macta da sizden kat kat iyi oldugumuzu kabul etmiyormusun? Madem centilmen bir Fb taraftarisin.

Bugün Kadiköy avantajindan baska avantajiniz yok bize karsi. Yeter mi? Yetebilir tabi. Bircok macta kötü oynadiginiz halde kazandiniz

Hem bize karsi hemde bu sene digerlerine karsi. Kadiköy'de iyi oynadiginiz en fazla 2 mac hatirliyorum bu sene. Titreye titreye kazandiniz cogu maclari

Geri
Üst Alt