STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 12 Mayıs | ŞAMPİYONUZ!

Cevap: STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe - Galatasaray | 12 Mayıs | 19.00

bende de hic heycan yok

hatta bugun bu maci hic düsünmedim ta ki pc basina oturana kadar, froumu acana kadar. (10 oldu)

Mesut Özil, Mehmet Topal, Arda, Neill ve Kazim'dan sonra simdi Kerem Gönlüm'de Galatasaray'i destekleyecegini acikladi

kerem gonlum ‏ @kerem_gonlum

Sampıyon yola cıktı......Haydi ASLANLAR!!!! Yolunuz acık olsun.......

Ass1fSOCMAAgC3w.jpg

Mesut? o fenerli degilmi?

Alex yedek başlarsa kesinlikle tek forvet çıkıp, ortasahayı güçlendirmemiz lazım. Alex oynamazsa ortasahaları çok mücadeleci ve sert olacaktır, üstünlük kurabilirler.

Bizim Barış-Ayhan-M.Sarp (meşhur BAM 3 'lüsü) de mücadeleci ve sert idiler. O orta saha ile çok maçlar mı kazandık?

FB den endişe etmiyorum, biz kendimiz gibi oynadığımız sürece bu ligde bizden iyisi yok.

biz like ladık seni. heycan yapmayalım lütfen :) bu yazdığıma 5 like gelirsek yener ve kupa alırız inşallah. totem bu :)

ule kendi mesajıma alıntılamak nasıl bir duygu yahu. beyler amannnn. şimdi strese girdim ):

Erken gol yemememiz lazım.

Heycandan gebericem maçı izlemicem dedim ama dayanamam ben mecbur akdeniz üniversitesi kampüsünde öğrenci lokalinde izlicem 3 4 bin galatasaraylı taraftarlar var büyük ihtimal 5 bin civari olur yarısı da maçı izleyemez allah bugun şampiyonluk kutlamaları nasip eder inş amin..

Bizim Barış-Ayhan-M.Sarp (meşhur BAM 3 'lüsü) de mücadeleci ve sert idiler. O orta saha ile çok maçlar mı kazandık?

FB den endişe etmiyorum, biz kendimiz gibi oynadığımız sürece bu ligde bizden iyisi yok.

Abi tabiki kadromuz daha kaliteli ancak daha iyisi, daha garantisi varken ve BAM gibi adamlar olmayıp, kaliteli-mücadeleci oyuncular varken neden öyle çıkmayalım? Mücadeleci oyuncudan kastım, malum kişiler gibi sadece mücadele değil, Engin gibi hem mücadele, hem teknik oyuncular.

Veli Yigit ‏ @veliyigit

Ciddi bir uyarı: Sağlık sorunu olanlar izlemesin. O saatte uyumalarını tavsiye ediyorum

.

Tek ihtimalli maç , beraberlik .

aykut sırf konsantre bozmak için caner puştunu oynatçak demedi demeyin

Veli Yigit ‏ @veliyigit

Ciddi bir uyarı: Sağlık sorunu olanlar izlemesin. O saatte uyumalarını tavsiye ediyorum

4rly2.gif

Kahveye gidiyorum. Haydi Bismillah ! :ka21:

Geri
Üst Alt