STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 12 Mayıs | ŞAMPİYONUZ!

Cevap: STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu | ŞAMPİYONUZ!

398892_10150842309759550_541414549_9785041_452960161_n.jpg

esas sevinme gunu bugundur..insanlar bugun kalkinca anliycaklar bu sampiyonlugun alinan en degerli lig sampiyonlugunu oldugunu....

artik bu ezikler yok 6-0 yendik sizi, yok 20 senedir kadikoyde yenemiyosunuz filan diyemezler...adamlarin stadinda resmen kupa kaldirtik ve tur attik. cok buyuk bir rezillik :asd::asd::asd:

he bu arada iki cift soz mehmet ali aydinlar serefsizine soylemek istiyorum, ALDINMI BABAYI? fenerini kurtarmak icin cikardin basimiza bu playoffu ama biyerinde patladi.

ISTE BUNDA BIZ GALATASARAYIZ!!!

ben maçı fbtv de dinledim daha zevkli oldu :D

Ben daha yatmadim. Ama bir saat yatip, pazar sabahi sampiyon takimin taraftari olarak kalkmanin duygusunu kesin olarak tatmayi dusunuyorum. Sonra City-QPR macina bakarim.

Cevap: STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe - Galatasaray | 12 Mayıs | 19.00

bir seferde,

mactan sonra: bu sefer biz kötu oynadik, ama istedigimizi aldik...deriz insallah...

Dedigim gibi oldu. Iyi oynamadik, ama iyi mucadele ettik. Biz üc macta bunlari ezdiydik, ama sans yanimizda degilde.

Allahima sükürler olsun...hak ettigimiz sampiyonlugumuzu aldik.

Güne şampiyon başlamak..Allahım sana şükürler olsun.. İyi ki GALATASARAYLIYIM.

Oyle bir hava yaratiyorlar ki, sanki fener ezdi ama kazanamadi. Ulan iki pres yapmakla ezmis mi olunuyor? Karambolden iki pozisyona girdiler, bizim ise bilincli hazirlanmis 2-3 pozisyonumuz vardi. Ne enteresan tipler var ya

Oyle bir hava yaratiyorlar ki, sanki fener ezdi ama kazanamadi. Ulan iki pres yapmakla ezmis mi olunuyor? Karambolden iki pozisyona girdiler, bizim ise bilincli hazirlanmis 2-3 pozisyonumuz vardi. Ne enteresan tipler var ya

hayirdir renkdas ne oluyor....

Bu Real'den iki transfer haberi doğru mu arkadaşlar? Yoksa önemli bir ayrıntı,çünkü şampiyonluğun gölgesinde kaldı.

Haketmiştik.. Biz bu şampiyonluğu haketmiştik! Herkesen adaleti şaşar, Allah'ın adaleti şaşmaz. Bir kez daha gördük!

Şükürler olsun benim takımım şampiyon.. ŞAMPİYON ŞAMPİYON ŞAMPİYON

Değdi maç sonu akıttığım sevinç gözyaşlarıma değdi.. Öyle birşey ki arabanın camına oturup avazımın çıktığı kadar bağırmak şampiyonuz ulan nidaları bütün senenin yorgunluğunu, stresini aldı. 4 saat konvoy yaptık. Ne ses kaldı ne derman.. Sesim şuan küçük bi civciv yavrusu gibi :) Kollarım bayrak sallamaktan şuan kırık gibi ağrıyor. Ama tatlı yorgunluklar benimkisi.. :) Öğleden sonra formamı giyip, göğsümü gere gere gidym bi Kıbrıs Meydanı'na göstereyim; İŞTE TARAFTAR, İŞTE ŞAMPİYON! kimmiş.

34111790.gif

Hayirli sabahlar sampiyon takimin sampiyon taraftarlari :kupa:

Başkan'a ithafen: Galatasarayli arkadaslar lütfen maçtan sonra yerlere konfeti atmayaniz

fenerliler o konfetileri görüp sampiyon olduklarini sanip kutlama yapıyorlar..Alıntı

:lol::lol:

bu kamiller kupayla birlikte son 4 maçtır yenemiyorlar bizi stadlarında embesil herifler.bunların 3ü sıfır sıfır bitmiş.Serkan çalık falan vardi kupa maçında.sonra elano lu pino lu ve bu senekiler.onu geçtim hepsindede ezdik adamları orda oynadığımız ama galibiyet gelmedi bi türlü ne şanssa artık kurtuluyorlar her seferinde.Neyse bu serinin devamında elbet gelicek :)

Kupayı Saraçoğlu'nda kaldıracağız dedik dedik inanmadınız, bak ne oldu şimdi ?

Geri
Üst Alt