STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 12 Mayıs | ŞAMPİYONUZ!

Cevap: STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu | ŞAMPİYONUZ!

galatasarayliyim galatasaray icin gerekirsede ölürüm.fakat baskalari yas tutarken aci cekerken abartili sevinc gösterisi yapmam baska takim taraftarlariyla dalga gecmem cünkü etme bulma dünyasi bu.bu konuda hep besiktasin efsanevi baskani cok sevdigim büyük insan Süleyman Sebayi örnek almisimdir kendiside sampiyon olduklarinda kendi icinde yasardi sampiyonluk sevinclerini disa hic yansitmazdi sevincini efsanevi insan.dünden beri sabrinin hareketlerine acayip uyuz oldum cünkü BÜYÜK GALATASARAY METIN OKTAY FATIH TERIM tevazusu mütevaziligi yakisir .

kardeş ne diyorsun ya 50. yüzyıldamısın ? birileri acı cekecek birileri sevinecek. önemli olan acı cekmesinide bileceksin. Sevincini doyasıya yaşamak lazım kimseyi takmadan.

Adamlarda Kadıköy fobisi başladı şaka maka.

galatasarayliyim galatasaray icin gerekirsede ölürüm.fakat baskalari yas tutarken aci cekerken abartili sevinc gösterisi yapmam baska takim taraftarlariyla dalga gecmem cünkü etme bulma dünyasi bu.bu konuda hep besiktasin efsanevi baskani cok sevdigim büyük insan Süleyman Sebayi örnek almisimdir kendiside sampiyon olduklarinda kendi icinde yasardi sampiyonluk sevinclerini disa hic yansitmazdi sevincini efsanevi insan.dünden beri sabrinin hareketlerine acayip uyuz oldum cünkü BÜYÜK GALATASARAY METIN OKTAY FATIH TERIM tevazusu mütevaziligi yakisir

Maç da kazanmayalım o zaman rakipler üzülüyor diye..?

Adamlar bin tane pislik yapsın, sonra bir de üste çıksın, üzerine bir de utanmazca dalga geçmeye kalksın...

Finalde o geçmeye çalıştıkları dalga kendilerine dönünce bunun adı son gülen iyi gülerdir. O yazdığınız hakaretler değil.

ben Bremene yakın oturuyorum çok kalabalık komvoy vardı sonrada önemli mekanlarda herkez bayaklarını çıkartıp tezahğrrat yaptık. videosu cep telefonumda bir türlü yükleyemedim

bende bremen yakinlarindayim 90 km

hakan abi ve özgür kardesim tabiki maci kazanacagiz sampiyonda olacagiz sevinecegizde fakat sabri gibi simarik bir sekilde degil.Türkiyenin en büyügü GALATASARAYA FATIH TERIM METIN OKTAY günümüzden örnek verecek olursak selcuk inan gibi efendice tevazu gösterip kutlayacagiz sampiyonlugumuzu sabri gibi insanlari tahrik ederek degil.metin oktay videolarini izlemenizi tavsiye ederim ne demek istedigimi anlayacaksiniz.

sevinmenin ayıp olduğunu okudum ya daha neler görücem bakalım spor müsakası bu yas tutmak falan nedir yas tutanlar varmış kazanan sevinir kaybeden üzülür seneyede onlar sevinir sadece futbolda değil onlarca branş binlerce müsabaka kimse sevinmesin yani alemsiniz valla :)

adam olimpiyat rekoru kırıcak tepkisiz durucak orada

sevinmenin ayıp olduğunu okudum ya daha neler görücem bakalım spor müsakası bu yas tutmak falan nedir yas tutanlar varmış kazanan sevinir kaybeden üzülür seneyede onlar sevinir sadece futbolda değil onlarca branş binlerce müsabaka kimse sevinmesin yani alemsiniz valla :)

adam olimpiyat rekoru kırıcak tepkisiz durucak orada

Arkadaş başka şeyler demeye çalışıyor '' gentleman'' olalım diyor sevinirken ama biz senelerdir ve hatta şimdi bile kibarlığımızdan ödün vermiyoruz. Arkadaş birde Metin Oktayı izleyin demiş , bende ona diyorum ki fenerin sevinme şekline baksın!!! bizim üstümüze tonlarca oyun oynanırken biz yine medeni bir şekilde kutlamamızı yaptık. Sabri'nin sevinçin'de bence abartılcak bir durum yok Sabrinin herzamanki hali budur. Tuncay Şanlı'nın Stadımız'da hindi olayını hatırlatırım Arkadaşa ! orada bile medeni davranıp kimse olay çıkartmadı

Arkadaş başka şeyler demeye çalışıyoar '' Centlman'' olalım diyor sevinirken ama biz senelerdir ve hatta şimdi bile kiborlığımızdan ödün vermiyoruz. Arkadaş Metin oktayı izleyin diyoar bende ona diyorum ki fenerin sevinme şekline baksın!!! bizim üstümüze tonlarca oyun oynanırken biz yine medeni bir şekilde kutlamamızı yaptık. SAbrinin sevinçi bence abartılcak bir sevinç değil Sabrinin herzamanki hali budur. Tuncay Şanlının Stadımızda hindi olayını hatırlatırım. orada bile medeni davranıp kimse olay çıkartmadı

insanları doğal bir şekilde duygularını dışarı vurdukları için hor görmek centilmenliğin neresinde bunu sorarım herkes sevincini farklı ifade eder gerçekten saygılı insan her türlü davranışı şiddet vs. olmadığı sürece hoş görür herkes Metin Oktay gibi sevinmez ya da Süleyman Seba bundan doğal bir şey yok bunun spor futbol yani oyun olduğunu da unutmamak lazım

son mesajim bu 60 li 70 li yillarda Galatasaray büyük bir potansiyel kazanmissa bu büyük insan Metin oktayin sayesindedir.tuncay ve öteki serefsiz karaktersiz fenerliler beni ilgilendirmiyor.bugun metin oktay denilince ceketimizi ilikliyorsak gözümüzden iki damla yas akiyorsa fenerliler bile bu adami cok saygi duyuyorsa bu adamin büyüklügünden temiz kisiligindendir.selcuk inana bakin adam tam bir beyefendi Galatasaraya tam yakisan bir bicimde sampiyonlugu kutladi sabrinin yaptigina bir bakin insanlari tahrik ediyor simarikca.sampiyonlugu tabiki kutlucaz anamizin ak sütü gibi helal cünkü.kariköydeki serefsizleri bir yana koyuyorum herbirimizin aile fertlerinde arkadaslarinda fenerliside var bjkliside ona göre davranmali benim görüsüm büyük GS taraftari.

Adam gelip benim stadımda taklidimi yaparsa, sahanın ortasında bi halay çekmedikleri kalırsa, kimse kusura bakmasın

bende öcünü alırım. Şu unutulmamalıdır ki her zaman fenerliler daha dereyi geçmeden paçaları sıvamaya çalışırlar ama

her zaman boklu derede böyle boğulurlar.

No Time for LOSERS 'Cause We Are The CHAMPIONS!!!

Teşekkürler Galatasaray cimbombom adamın ........

paragöz emre nin ilk 11 başladığı hiçbir fb maçını kaybetmedik:D

galatasarayliyim galatasaray icin gerekirsede ölürüm.fakat baskalari yas tutarken aci cekerken abartili sevinc gösterisi yapmam baska takim taraftarlariyla dalga gecmem cünkü etme bulma dünyasi bu.bu konuda hep besiktasin efsanevi baskani cok sevdigim büyük insan Süleyman Sebayi örnek almisimdir kendiside sampiyon olduklarinda kendi icinde yasardi sampiyonluk sevinclerini disa hic yansitmazdi sevincini efsanevi insan.dünden beri sabrinin hareketlerine acayip uyuz oldum cünkü BÜYÜK GALATASARAY METIN OKTAY FATIH TERIM tevazusu mütevaziligi yakisir

Saçmalamışsın kusura bakma da.Herkesin karakteri farklıdır kimi bağırarak sevinir kimi ağlayarak sevinir bunun Galatasaray'ı feneri olmaz.

Günaydın şampiyon takımın şampiyon taraftarı :)

bunların hazımsızlığını gördükçe yağlarım eriyor yaw şampiyon cim bom bommm

Koyduk mu beyler :asd:

Hesaplayan oldu mu kuşlar kaç dakikadır bizi kendi evlerinde yenemiyor ?

Geri
Üst Alt