STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 12 Mayıs | ŞAMPİYONUZ!

Cevap: STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu | ŞAMPİYONUZ!

Koyduk :oks:

Maç şuan Galatasaray Tv de yayınlanıyor!.

hakan abi ve özgür kardesim tabiki maci kazanacagiz sampiyonda olacagiz sevinecegizde fakat sabri gibi simarik bir sekilde degil.Türkiyenin en büyügü GALATASARAYA FATIH TERIM METIN OKTAY günümüzden örnek verecek olursak selcuk inan gibi efendice tevazu gösterip kutlayacagiz sampiyonlugumuzu sabri gibi insanlari tahrik ederek degil.metin oktay videolarini izlemenizi tavsiye ederim ne demek istedigimi anlayacaksiniz.

Senin saygı duyduğun Fatih Terim 'e, (ki böylesi provokasyondan uzak, centilmen bir kişiliktir) FB liler saygı duyuyor mu?

Maalesef, etme bulma dünyası. FB kendi etti kendi buldu. Yenselerdi onlar böyle kutlayacaklardı. O yüzden şimdi hiç sesleri çıkmıyor.

Sabri, taraftarin cogunlugunun birikintisini disariya patlatmistir. Ona bakarsaniz Metin Oktay'da Fenerli Avni'ye yumruk atmisti.

:yoji::yoji::yoji:

Bunu yapmayı hayal etmiştim hep. Biraz geç oldu ama neticede yaptım.:)x

Hak yerini bulmuş, adalet tecelli etmiştir. Zaten normal sezonda da şampiyonluğu Saraçoğlu'nda garantilemiştik. Hayırlı uğurlu olsun. Uzun zaman sonra Şampiyonlar Ligi heyecanı tadacağız Allah nasip ederse. Bu açıdan da ayrıca mutluyuz.

Cevap: STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe - Galatasaray | 12 Mayıs | 19.00

şunu unutmayın: fenerbahçe yarın akşam tarihinin en büyük maçına çıkıyor. Biz nasıl kadıköyde şansız isek; onlarda final maçlarında bir o kadar başarısız. bunun ispatı 30 yıldır türkiye kupası alamadılar ve onlarca finalde kaybettiler.biz ise yarın akşam tarihimizdeki 6 belkide 7. en önemli maça çıkıyoruz çünkü biz UEFA FİNALİ, SÜPER KUPA FİNALİ gördük. manchester'la, ledds le , milanla ve daha bir çok benzer final niteliğinde maç oynadık. kurum kültürü olarak aramızda böyle bi fark var aramızda. tabii aynı fark FATİH TERİMLE - AYKUT arasında da var. AYKUT EDİRNEDEN ÖTEYE GEÇEMEMİŞ Bİ ADAM. KOCA SEZON GEÇTİ DAHA İDEAL 11'İ YOK. HEP GÜNLÜK DÜŞÜNEN BU ADAMIN YARIN AKŞAM İMPARATOR KARŞISINDAFOYASI MEYDANA ÇIKACAKTIR.

YARINKİ MAÇIN BİZİM TARİHİMİZİN EN ÖNEMLİ MAÇI DEĞİL AMA ONLARIN 1907'DEN BERİ OYNADIKLARI EN ÖNEMLİ MAÇ . BIRAKIN ONLAR STRESSE GİRSİN. BİZİM FUTBOLCULAR ARSENAL SOYUNMA ODASI GÖRÜNTÜSÜNÜ İZLESELER YETER MOTİVASYON İÇİN. YA PEKİ ONLAR NEYİ İZLEYECEKLER? YA DA AYKUT HANGİ BENZER TECRÜBESİNİ AKTARACAK ONLARA?

maçtan bir gün önce yazmıştım... yanılmadım... AYKUT' un teknik direktörlüğünü gördük. sınıfta kaldı. galip gelmek için hiç bişey yapamadı... imparator bayılttı onu.MALLORCA maçının rövanşının taktiğinin aynısını uyguladı imparator. bakın iddia ediyorum çarşamba günü ertuğrul sağlam da aykuta ders verecek. çünkü AYKUT KOCAMAN iyi bir kriz yöneticisi ama iyi bir teknik direktör değil. finallerin adamı değil bu.

sampionuzzzzzz

Arena' daki maçtan sonra da söylemiştim. Tek isteğim kadıköyde bu eziklere koyup yıllar boyu konuşulacak bir şampiyonluk almaktı. Ne mutlu ki bu isteğim oldu. Yine aynı dandik oyunlarla kupayı vermek istememelerine rağmende kupayı o sahada aldık.

Son söz KOYDUK mu :)))))

arena' daki maçtan sonra da söylemiştim. Tek isteğim kadıköyde bu eziklere koyup yıllar boyu konuşulacak bir şampiyonluk almaktı. Ne mutlu ki bu isteğim oldu. Yine aynı dandik oyunlarla kupayı vermek istememelerine rağmende kupayı o sahada aldık.

Son söz koyduk mu :)))))

koyduk hemde Öyle bÖyle deĞİl yÜzyillar konuŞulacak Şekİlde.

5v245.jpg

N. Özdemir "biz de tt arenada kupa kaldıracağız" demiş :) bizim hedef oldu şamp. ligi kupası bunların hedefi ne :=)

Hep bu anı beklemiştim sezon boyunca

KOYDUKMU ?

Efsane konu !

Macin öyküsünü Lig tv halen yayinlamadimi ? yoksa benmi kacirdim, hic biryerde bulamiyorum :/

Her yil hortlatilacak bir konu.

Geri
Üst Alt