Serdar Ateş
Tecrübeli Üye
- 18 Mayıs 2010
- 6.729
- 1
- 1.173
Cevap: STSL 10/11 H:10 | Beşiktaş 1-1 Kasımpaşa | 8 Kasım | Maç Sonucu
o kadar
![]()
Yüzde bir milyon ofsayt bu pozisyon.
o kadar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
![]()
beşiktaşı ne kadar kayırdın.:lol:görende beşiktaşlısın sanır.acaba karabükspor maçında olmayan penaltı içinde savundun mu galatasarayı bu kadar?
![]()
![]()
Pozisyonu görmedim ama tahlihsiz yorum sizlerinkiler bence. Bir takım orta sahayı geçememiş, rakibi 30 tane gol kaçırmış olabilir. Yalnız bu attığı golün hatalı kararla iptal edilmesini meşrulaştırmaz. O gol eğer haksız yere iptal edilmemişse açık ve net bir şekilde Beşiktaş 2 puandan olmuştur. Beşiktaş zaten kötüydü, o yüzden kazanmayı hak etmedi gibi bir şey söylemek doğru olmaz, hakem sonuca tesir etmemeli.
Beşiktaş sadece hakem yüzünden kazanamadı diyenlere de hayır diyorum, söylenenlere göre kötü oynamış Beşiktaş, eğer öyle ise kötü oynadığı için kazanamamıştır, hakem yüzünden değil.
Fenerbahçelisin, Beşiktaş'ı savunmak nerden çıktı diyen olursa; damdan düşenin halinden damdan düşer anlar diyorum. Bu şekilde çok maçta 3 puandan olduk geçmiş yıllarda. O zamanlar da aynısını söyledim, şimdi de aynısını söylüyorum. Ne eksik ne fazla.
o zamanda kasımpa çok iyi oynamıştır ve kaısmpaşa galibiyeti kaçırmıştır.ki bu kasımpaşa saçmasapan hatalar yapmasa savunması iyi olsa sizide yenerdi...:lol:
o zamanda kasımpaşa çok iyi oynamıştır ve kasımpaşa galibiyeti kaçırmıştır.ki bu kasımpaşa saçmasapan hatalar yapmasa savunması iyi olsa sizide yenerdi...:lol:
Beşiktaşlı sanan varsa gitsin kumla oynasin. Ben gordugumu soyluyorum, adamlarin golunu vermedi. igne deliginden mi soktular, naptilarsa soktular iste ama zaten 90 dk rezaletti bulent yildirim, kasimpasa basti, vurdu, kirdi diyorsunuz da buna musade eden hakem diye bir vatandas vardi sahada, boboya yapilan kabak gibi faulu vermiyor aynisini kasimpasaliya yapinca veriyor. penaltiyi da utandigindan verdi zaten. olmayan vicdani sizladi ama nafile.
Ayrica besiktasin genc futbolcularini izledikce goruyoruz ki gelecekte servet cetinlerden kurtulup milli takimda adam gibi defans izleyecegiz.
Bulent yildirim besiktasin 3 puanini almistir. Gercekten futbolda adalet denilen sey yok. Adamlarin golune vermedi, vicdani sizladi penalti verdi. Bu ligde Halis ozkahya haric birtane seviyeli hakem yok. Yazik.
Ersan 47.Dk'da ikinci saridan atilmaliydi.
Q7 kendini köşe direğinin orda attı hakemi aldatmaya yönelik hareketten atılmalıydı daha önce sarısı vardı.
dedim ya zaten kasımpaşa hücumu iyi yapan bi takım ama savunmasız .savunma yapamayan bi takım .saçmasapan hatalar yapmasalardı ,savunma yapsalardı sizi yenerlerdi diyorum bu kadar basit...:lol: