STSL 10/11 H:10 | Beşiktaş 1-1 Kasımpaşa | 8 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:10 | Beşiktaş 1-1 Kasımpaşa | 8 Kasım | Maç Sonucu

20643607.jpg

Yüzde bir milyon ofsayt bu pozisyon.

o kadar :)

beşiktaşı ne kadar kayırdın.:lol:görende beşiktaşlısın sanır.:D acaba karabükspor maçında olmayan penaltı içinde savundun mu galatasarayı bu kadar?;)

Beşiktaşlı sanan varsa gitsin kumla oynasin. Ben gordugumu soyluyorum, adamlarin golunu vermedi. igne deliginden mi soktular, naptilarsa soktular iste ama zaten 90 dk rezaletti bulent yildirim, kasimpasa basti, vurdu, kirdi diyorsunuz da buna musade eden hakem diye bir vatandas vardi sahada, boboya yapilan kabak gibi faulu vermiyor aynisini kasimpasaliya yapinca veriyor. penaltiyi da utandigindan verdi zaten. olmayan vicdani sizladi ama nafile.

Cevap: STSL 10/11 H:10 | Beşiktaş 1-1 Kasımpaşa | 8 Ekim | Maç Sonucu

Pozisyonu görmedim ama tahlihsiz yorum sizlerinkiler bence. Bir takım orta sahayı geçememiş, rakibi 30 tane gol kaçırmış olabilir. Yalnız bu attığı golün hatalı kararla iptal edilmesini meşrulaştırmaz. O gol eğer haksız yere iptal edilmemişse açık ve net bir şekilde Beşiktaş 2 puandan olmuştur. Beşiktaş zaten kötüydü, o yüzden kazanmayı hak etmedi gibi bir şey söylemek doğru olmaz, hakem sonuca tesir etmemeli.

Beşiktaş sadece hakem yüzünden kazanamadı diyenlere de hayır diyorum, söylenenlere göre kötü oynamış Beşiktaş, eğer öyle ise kötü oynadığı için kazanamamıştır, hakem yüzünden değil.

Fenerbahçelisin, Beşiktaş'ı savunmak nerden çıktı diyen olursa; damdan düşenin halinden damdan düşer anlar diyorum. Bu şekilde çok maçta 3 puandan olduk geçmiş yıllarda. O zamanlar da aynısını söyledim, şimdi de aynısını söylüyorum. Ne eksik ne fazla.

Ofsayttı pozisyon maçı izliyoruz herhalde. Kimsenin hakkını yemeyiz. O yüzden o yorumu yaptım. Maç kasımpaşanın hakkıydı.

o zamanda kasımpa çok iyi oynamıştır ve kaısmpaşa galibiyeti kaçırmıştır. :Dki bu kasımpaşa saçmasapan hatalar yapmasa savunması iyi olsa sizide yenerdi...:lol:

dur sakin Sergen daha biz oynamadik pasa ile arda nonda ve keita'da yok bu sefer :sad007:

o zamanda kasımpaşa çok iyi oynamıştır ve kasımpaşa galibiyeti kaçırmıştır. :Dki bu kasımpaşa saçmasapan hatalar yapmasa savunması iyi olsa sizide yenerdi...:lol:

6 attığımız maçta mı Kasımpaşa galibiyeri kaçırdı? Anlamadım?

Beşiktaşlı sanan varsa gitsin kumla oynasin. Ben gordugumu soyluyorum, adamlarin golunu vermedi. igne deliginden mi soktular, naptilarsa soktular iste ama zaten 90 dk rezaletti bulent yildirim, kasimpasa basti, vurdu, kirdi diyorsunuz da buna musade eden hakem diye bir vatandas vardi sahada, boboya yapilan kabak gibi faulu vermiyor aynisini kasimpasaliya yapinca veriyor. penaltiyi da utandigindan verdi zaten. olmayan vicdani sizladi ama nafile.

Aysel pozisyon ofsayt. :D

Ayrica besiktasin genc futbolcularini izledikce goruyoruz ki gelecekte servet cetinlerden kurtulup milli takimda adam gibi defans izleyecegiz.

gutine güç katmaya geldik‚

derbi varmış izlemeye geldik‚

kendimizi güldürmeye geldik..

8EŞİKTAŞ!!!!!

alıntı

:):)

Bulent yildirim besiktasin 3 puanini almistir. Gercekten futbolda adalet denilen sey yok. Adamlarin golune vermedi, vicdani sizladi penalti verdi. Bu ligde Halis ozkahya haric birtane seviyeli hakem yok. Yazik.

Alakası yok. Hakemin ofsayt kararı doğru. İzle tekrardan. Bjkli biri kötü bir şut çekiyor topa q7 ve bobo hareketleniyor.İkisi birden ayağını uzatıyor Bobo ofsayt . Kale çizgisinde bir tane kasımpaşalı var bobo kaleciden ilerde . Ofsayt olmaması için iki kişi olması lazım bjklilerden geride. Pozisyon % 100 doğru. Hakem çok doğru bir karar varmiş. 4 dk uzatma verip 8 dakika uzatmak asıl bjkye ikramdı da değerlendiremediler.

Maçtaki iki golde komedi.

Ofsaytmış bu yahu, tartışması olmaz. Bobo topa hareketleniyor. Ben de birisi vurdu, Hasan Şaş'ın Real Madrid'e attığı golde Jardel'in konumuna benzer bir konumdaydı Bobo sandım resmi görünce.

[video=youtube;ZBjXdLRxCdw]https://www.youtube.com/watch?v=ZBjXdLRxCdw[/video]

Kasımpaşa takım falan değil.Beşiktaş da aynen öyle.Bizden bir farkları yok.

Ersan 47.Dk'da ikinci saridan atilmaliydi.

Yazık yahu Kasımpaşa'ya. Doğru dürüst antrenman yapıcak tesisleri bile yokmuş.

Q7 kendini köşe direğinin orda attı hakemi aldatmaya yönelik hareketten atılmalıydı daha önce sarısı vardı.

Ersan Gülüm atilsaydi zaten mac kopardi, o pozisyona kadar gitmezdi. Bjk yine cok sansli.

dedim ya zaten kasımpaşa hücumu iyi yapan bi takım ama savunmasız .savunma yapamayan bi takım .saçmasapan hatalar yapmasalardı ,savunma yapsalardı sizi yenerlerdi diyorum bu kadar basit...:lol:

Yenemediğimiz takımlar Bursa, Trabzon, Galatasaray, Beşiktaş ve Kayseri. Yani ligin güçlü takımları. Diğerlerine 6 maçta 25 gol atmışız. Ziya Doğan 8-0-2 sistemiyle oynattı takımını, üstüne tekme tokat oynadılar, deplasmanda 4 tane attık. Sadece savunmakla olacak kadar kolay iş değil Fenerbahçe'nin hücum gücünü yavaşlatmak anlayacağın. Biraz eli ayağı düzgün takım olmak lazım.

Geri
Üst Alt