STSL 10/11 H:10 | Beşiktaş 1-1 Kasımpaşa | 8 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:10 | Beşiktaş 1-1 Kasımpaşa | 8 Kasım | Maç Sonucu

guti penalti mi kacirdi, bjk nin golü mü sayilmadi?

Hakli haksiz muhabbeti degil KABAK gibi gollerini vermedi adamlarin. Sen 90 dk futbol oynamassin ama bir gol atarsin, hakem sunu diyemez; "dur yazik olur emege, yapayim bir eyyamcilik". Ayrica 10 kisi savunma yaptilar, yektat bir kac aptal şut atti, gol adina yaptiklari hic bir sey yoktu. Ha tabata, nihat cok kotuydu ama Besiktas iyiydi ve harika da gol atmisti. tartisilmaz.

Ofsayt diyorlar arkadaşlar.

Ben maçı izlemedim gerçi ama.

Hakli haksiz muhabbeti degil KABAK gibi gollerini vermedi adamlarin. Sen 90 dk futbol oynamassin ama bir gol atarsin, hakem sunu diyemez; "dur yazik olur emege, yapayim bir eyyamcilik". Ayrica 10 kisi savunma yaptilar, yektat bir kac aptal şut atti, gol adina yaptiklari hic bir sey yoktu. Ha tabata, nihat cok kotuydu ama Besiktas iyiydi ve harika da gol atmisti. tartisilmaz.

O gol ofsaytmış. Tabiki savunma yapacaklar dk olmuş 85 küsur. Yani birde ben başka maçı izledim galiba hangi harika gol ?

eyyam mi yapti? attiklari golde ofsayt vardi o yuzden iptal karari dogru peki oyleyse neden 90+4'te penalti caldi? :rolleyes:

Beşiktaş da kötü son haftalarda

Beşiktaş da kötü son haftalarda

Eksikleri az olmasına rağmen.

Quaresma dışında eksikleri yoktu zaten.

O da döndü ona rağmen ligin en kötü takımına yenilmekten zor kurtuldular.

Vay be Guti bile hakemlere salliyor. :o

ofsayt filan değildi.

Bobo dışardaydı, kalenin içindeydi, yani oyun alanı dışındaydi, kurallara göre ofsayt sayılamaz.

Kaleciyi yanıltıyorsa ofsayttır.

Oyun alanının dışında olması farketmez.

Kaleci bir an yanılsa bile direk ofsayt çalınır.

demekki bizimkiler yektanın şutlarını beğendi .ondan iyi dediler zaten kasımpaşadaki yektayı bize alsak iyi olurdu.

Yekta iyi oynadi, şutları berbatti. mustafa sarptan iyidir o ayri. abim de izlerken, siz niye bunu almiyorsunuz, mustafadan iyi dedi zaten :ays:

Bjk o kadar berbat oynuyorki hakemlere yüklenerek olayı başka taraflara çekmeye çalışıyorlar.

Cevap: STSL 10/11 H:10 | Beşiktaş 1-1 Kasımpaşa | 8 Ekim | Maç Sonucu

Talihsiz bir yorum olmuş. Balına gol olmasa beşiktaş 85 dk kaleye gidemedi.

bende talihsiz bir yorum olduğunu düşünüyorum, Kasımpaşa çok çok iyiydi. 3 puan Beşiktaş'a gitsee haksızlık olurdu.

Pozisyonu görmedim ama tahlihsiz yorum sizlerinkiler bence. Bir takım orta sahayı geçememiş, rakibi 30 tane gol kaçırmış olabilir. Yalnız bu attığı golün hatalı kararla iptal edilmesini meşrulaştırmaz. O gol eğer haksız yere iptal edilmemişse açık ve net bir şekilde Beşiktaş 2 puandan olmuştur. Beşiktaş zaten kötüydü, o yüzden kazanmayı hak etmedi gibi bir şey söylemek doğru olmaz, hakem sonuca tesir etmemeli.

Beşiktaş sadece hakem yüzünden kazanamadı diyenlere de hayır diyorum, söylenenlere göre kötü oynamış Beşiktaş, eğer öyle ise kötü oynadığı için kazanamamıştır, hakem yüzünden değil.

Fenerbahçelisin, Beşiktaş'ı savunmak nerden çıktı diyen olursa; damdan düşenin halinden damdan düşer anlar diyorum. Bu şekilde çok maçta 3 puandan olduk geçmiş yıllarda. O zamanlar da aynısını söyledim, şimdi de aynısını söylüyorum. Ne eksik ne fazla.

ofsayt filan değildi.

Bobo dışardaydı, kalenin içindeydi, yani oyun alanı dışındaydi, kurallara göre ofsayt sayılamaz.

20643607.jpg

Yüzde bir milyon ofsayt bu pozisyon.

Bobo kalecinin arkasındaydı ve oyun alanı içindeydi. Bir futbolcu kalecinin arkasındaysa ofsayttır. Boboda Q7 ile birlikte topa hareketlenince pasiflikten aktifliğe geçmiştir. Ofsayt pozisyonunda yakalanmıştır.

Geri
Üst Alt