STSL 10/11 H:10 | Beşiktaş 1-1 Kasımpaşa | 8 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:10 | Beşiktaş 1-1 Kasımpaşa | 8 Kasım | Maç Sonucu

Bjk'nin iptal edilen golün aynisi dünya kupasindada iptal edildiydi.

Cevap: STSL 10/11 H:10 | Beşiktaş 1-1 Kasımpaşa | 8 Ekim | Maç Sonucu

Yenemediğimiz takımlar Bursa, Trabzon, Galatasaray, Beşiktaş ve Kayseri. Yani ligin güçlü takımları. Diğerlerine 6 maçta 25 gol atmışız. Ziya Doğan 8-0-2 sistemiyle oynattı takımını, üstüne tekme tokat oynadılar, deplasmanda 4 tane attık. Sadece savunmakla olacak kadar kolay iş değil Fenerbahçe'nin hücum gücünü yavaşlatmak anlayacağın. Biraz eli ayağı düzgün takım olmak lazım.

Tersine işler oluyor fenerde bu sene. Eskiden Anadolu takımlarına yeniliyordu.

konyaspor girdiği gol pozisyonlarını atsa maç 4-4 bile biterdi ki en iyi oyuncusuda 2.yarıda oyuna girdi hani şu zenci olan:lol::lol: ..ki 2 golünüz balıktı semih vuryo nianga çarpıyo vuryo gol olyo ,emre orta yapıyo gol olyo lugano dokundu mu belli değil ... yani o yüzden fenerin galibiyetlerini anlatma bana beni ilgilendirmez ben sadece yorumu yaparım biter.:) başka fener konusu açmana gerek yok.:Dayrıca lincolnun morarmış vücudunuda gördük... :)

Alıntı yapmazsan benden sorun kalmaz, yazdığım her mesaja saçma sapan cevaplar veren sensin alıntı yapıp. İyi forumlar.

Forum ahalisinden bu gereksiz mesajımdan ötürü özür diliyorum.

Tersine işler oluyor fenerde bu sene. Eskiden Anadolu takımlarına yeniliyordu.

aynen bu sene fenerde bütün işler ters gidiyo ama aykut bunları adam etti güzel işler yapıyor hızlı oynatmaya falan çalışıyor eksik yerlere yerinde takviye yapıyor bu sene fener ile trabzıon sonuna kadar götürür ligi bursa yı bilmiyorum onlarda bir yerde iyi patlarda nasıl patlar görecez

Bu 3 büyükler iyice canımı sıkmaya başladı benim.Ulan atsana kasımpaşaya 5 tane inönüde,ulan atsana ankaragücüne Alisamiyende 4 tane.Ne rezil adamlarsınız ya.

Bobo kalecinin arkasındaydı ve oyun alanı içindeydi. Bir futbolcu kalecinin arkasındaysa ofsayttır. Boboda Q7 ile birlikte topa hareketlenince pasiflikten aktifliğe geçmiştir. Ofsayt pozisyonunda yakalanmıştır.

Pozisyon ofsayt ama yanlışın var. Kalecinin arkasında olan her futbolcu ofsayt değildir. Kaleyle aranda iki futbolcu varsa ofsayt olmazsın.

Yenemediğimiz takımlar Bursa, Trabzon, Galatasaray, Beşiktaş ve Kayseri. Yani ligin güçlü takımları. Diğerlerine 6 maçta 25 gol atmışız. Ziya Doğan 8-0-2 sistemiyle oynattı takımını, üstüne tekme tokat oynadılar, deplasmanda 4 tane attık. Sadece savunmakla olacak kadar kolay iş değil Fenerbahçe'nin hücum gücünü yavaşlatmak anlayacağın. Biraz eli ayağı düzgün takım olmak lazım.

Sergene alakasız msjlarından bahsetmısnde sende cabuk havalara gırmıssın fenerbahceyı gorende barca sanır havaya gırmeyın alırlar havanızı fenerbahcenın hucum gucunden bahsetmıssın ama eskısehıre soker sızın hucum gucunuz:)

Cok kotu birsey. Allah hicbir taraftara bu duyguyu vermesin. 90 arti 3, gol ofsayttan sayilmiyor. 90 arti 4, aha simdi, yendik, 3 puan derken penalty kaciyor.

Ersan Gulum muthis oynadi. Beni mutlu eden bu. Genc Turk oyuncusunun boyle performans sergilemesi.

ofsayt filan değildi.

Bobo dışardaydı, kalenin içindeydi, yani oyun alanı dışındaydi, kurallara göre ofsayt sayılamaz.

Gercekten talihsiz bir yorum olmus. Boyle bir kural yok efendim. O zaman soyle yapalim - Barosu koy aut cizgisinin disina, geriden topu dep, Baros hareketlensin karsi karsiya kalsin. Inanilir gibi degil sunu soylemeniz.

Gercekten talihsiz bir yorum olmus. Boyle bir kural yok efendim. O zaman soyle yapalim - Barosu koy aut cizgisinin disina, geriden topu dep, Baros hareketlensin karsi karsiya kalsin. Inanilir gibi degil sunu soylemeniz.

Harbiden komik bir durum olurdu.

Cok kotu birsey. Allah hicbir taraftara bu duyguyu vermesin. 90 arti 3, gol ofsayttan sayilmiyor. 90 arti 4, aha simdi, yendik, 3 puan derken penalty kaciyor.

Ersan Gulum muthis oynadi. Beni mutlu eden bu. Genc Turk oyuncusunun boyle performans sergilemesi.

Beşiktaş için sezonun fotoğrafı oldu Guti'nin penaltıyı kaçırdığı an.. Bence bu maçtan galibiyetle ayrılsa ciddi şekilde potaya girebilirdi Beşiktaş.

Alıntı yapmazsan benden sorun kalmaz, yazdığım her mesaja saçma sapan cevaplar veren sensin alıntı yapıp. İyi forumlar.

Forum ahalisinden bu gereksiz mesajımdan ötürü özür diliyorum.

sergen'e laf yok o forumun gülü..:lol::lol:

Beşiktaş için sezonun fotoğrafı oldu Guti'nin penaltıyı kaçırdığı an.. Bence bu maçtan galibiyetle ayrılsa ciddi şekilde potaya girebilirdi Beşiktaş.

Bence daha cok erken be kardes. Unutmayin Fener gecen sene bir zaman nekadar berbat oynadi, okadar cok puan kaybetti, ama sonra kendini toparlayip son macta sampiyonlugu kacirdi. Su takima bir sag acik ve bir santrofor alinirsa takir takir oynar. Quaresma olmadiginda Besiktas kanatlari kullanamiyor. Holosko ve Nihatla oynadimi 2 kisi eksik oynuyorsun, bunun uzerine o Erhan denen utanmaz yaratigi koy, 3 kisi eksik oynuyorsun. Bence Besiktas'in devre arasinda yapacagi hamleler cok onemli. Bu takimda yeri olmayan birkac oyuncu var, iki yabanci gonderip forvet mevkisine 2 oyuncu alinirsa, iki kaliteli oyuncu yani, hersey daha iyi gider. Bir bekleyin arkadas. Aynisi cimbom icin gecerli.

Kazansaydı da bir şey farkedeceğini sanmıyorum. 4. haftadan beri sallanıyorlar . 5. hafta derbide ilk yarı farktan kurulup son 5 dakikada beraberliği kurtarıyorlar. 6. hafta antalyayı 90. dakikada attıkları golle yeniyorlar. 7-8-9. haftalar zaten mağlup. 10. hafta sivası 2-1 le geçerken son dakikada sivasın topu direkten dönüyor.11. hafta lig sonuncusuna karşı kazansalar mesela onları da son dakika golüyle yenmiş olacaklardı. Beşiktaş hiçbir maçında rahat değil ya ite kaka kazanıyorlar ya da puan kaybediyorlar. Bu arada shuster de bir garipleşmiş trabzon ve bursayı defansif oynuyorlar biz hücum oynuyoruz diye eleştirmiş. Trabzon 10 bursa 6 gol fazla atmış bjkden iyiki hücum oynuyorlar yani.

Bence daha cok erken be kardes. Unutmayin Fener gecen sene bir zaman nekadar berbat oynadi, okadar cok puan kaybetti, ama sonra kendini toparlayip son macta sampiyonlugu kacirdi. Su takima bir sag acik ve bir santrofor alinirsa takir takir oynar. Quaresma olmadiginda Besiktas kanatlari kullanamiyor. Holosko ve Nihatla oynadimi 2 kisi eksik oynuyorsun, bunun uzerine o Erhan denen utanmaz yaratigi koy, 3 kisi eksik oynuyorsun. Bence Besiktas'in devre arasinda yapacagi hamleler cok onemli. Bu takimda yeri olmayan birkac oyuncu var, iki yabanci gonderip forvet mevkisine 2 oyuncu alinirsa, iki kaliteli oyuncu yani, hersey daha iyi gider. Bir bekleyin arkadas. Aynisi cimbom icin gecerli.

Ben beşiktaşlıların veya beşiktaşla ilgilenenlerin hala ısrarla niye forvet istediklerini anlamış değilim . Neredeyse her maç yazan bobo var ne gerek var forvete . Hızlı stoper, sağbek ,kanat oyuncusu gibi eksiklikler varken forvetteki ısrar garip geliyor bana

Su macta Besiktas'i seyrederken gercekten buyuk keyif aldim. Sene basindan beri yapisal anlamda ciddi eksikleri ve yedek kulubesi hayli zayif olmasina ragmen o kadar cok pohpohladilar, Besiktas taraftari da buna aldanip daha ligin basindan diger takimlarla o kadar dalga gecmeye basladilar ki, ancak ilahi adaletle aciklayabiliyorum su anki durumu. Sahada yurumekten yorulan Guti, Ernst, Quaresma, rakip stoperle yanyana geldiginde pudra sekeri gibi dagilan Bobo ile bu islerin yurumeyecegi, yuruyemeyecegi belliydi sezon basindan. Sag bekin yok, Sol bekin 36 yasinda, kalecilerin dagilmis, stoperlerinden Ibrahim her mac hata uzerine hata yapiyor, orta saha 33 yasindaki Ernst ve Guti'ye birakilmis, ileride Quaresma disinda yer alan ikili Holosko-Nobre-Bobo-Nihat-Tabata beslisinden secilmek zorunda. Takimin ne orta sahasi guclu, ne savunmasi guven verici, ne de ileri uclusu tehlikeli. Yetenekli oyuncu sayisi iki, daha fazla degil. Sen bu takimla 3-4 maci sansa goturursun, ki goturdun (Karabuk deplasmani, iceride Antalya ve Sivas maclari), ama uzun vadede yamulmaktan baska yapacak birseyin yok. Bir de uber takim olduklarini zannedip etrafa laf yetistirirler, deli ederler adami.

Haftaya Gencler ile deplasmanda, sonraki hafta Konya ile iceride oynuyorlar. Eger bu seneki Antalya, Sivas, gecen seneki Eskisehir macindaki mucizelerden biri olmazsa ikisinde de puan kaybedecekler gibi duruyor. Hos, bu macta da mucize geldi kapiyi caldi, ama "Hazreti" Guti'nin dermani kalmadigindan peygamberlere mahsus mucizeyi gerceklestiremedi. Her neyse, araya bir de kupa ve uefa maci giriyor, fiziksel olarak cokmus bu takim su iki macta en az 2, muhtemelen 4 ya da 5 puan kaybedecek gibi duruyor. Mustahak kartali ucuranlara! Keyifle dususunu seyredin..

Daha 11'inci haftadan erken diyebilirsin ama bence hem biz hem beşiktaş koptu yarıştan. Daha Galatasaray-Beşiktaş- birbirleriyle oynuyacaklar fikstur falanda kolay değil birde bu sene takım sayısı fazla Trabzon-Bursa-Fener sonuna kadar gidecek gibi tek bir takımda yok. Açıkcası bence 2 takımda koptu yarıştan.

beşiktaşın yarıştan koptugu filan yok, hala sampiyonluk icin en buyuk adaylardan birtanesi.

Geri
Üst Alt