STSL 10/11 H:10 | Galatasaray 2-1 M.P.Antalyaspor | 30 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:10 | Galatasaray 2-1 M.P.Antalyaspor | 30 Ekim | Maç Sonucu

Son 5 dakika ve Cana çıktıktan sonraki 5 dakika dışında gayet iyiydik bence. Arda, Baros, Kewel, Elano gibi eksiklerimiz olduğunu unutmayalım.

ulan yensek beğenmiyosunus yenilsek beğenmiyosunuz total futbola hayır kaos futboluna gençlere şans versin diyosunuz çolağı alıp kötü oynayınca sokması hataydı diyosunuz bu nasıl iş ben anlamadım :(

ve olay yine Alex'e bağlanır Rıdvan Dilmen tarafından.

bence gayet iyi top oynadık bugün.cana çıkıp emre girince düştük o kadar.elano arda baroş gelince dahada iyi olacağız.

Emre rezil oynadı.

Rıdvan haklı... Yabancılarımız çok narin.

Emre çok bencil abi, ya süperstar olacak dünya çapında; ya da Bank Asya'da vasat bi adam olacak. Ortası yok yani.

ilk yarıda geriye kalan 7 maçta 1 maç puan kaybı kredimiz var oda haftaya trabzon maçı olsun beraberlige razıyım trabzonda ama diger maçları kazanmalıyızki şampiyonluk yarısında olalım

CUND pasa konustu, dagilin beyler.

Dediği şey çok da doğru. Kaos futbolunun tanımını bile bilmeden kaos futbolu diyorsunuz ki öyle bi olay da yok. Biri söylüyor,diğer bütün koyunlar takip ediyor.

55-65 ve son 10 dakika dışında çok iyi oynadı takım.

3 puani aldik mi aldik. Onemli olan o. Ayrica, o kadar kotu de degildik. Ortasaha yok, kanat yok. Yine kazandik, fena oynamadik. Antalya sansa golu atti morallendi, bizi zorladilar. Olay bundan ibaret. Takimimiz tam kadro olsun ondan sonra konusuruz sergilenen futbolu.

Lan kardeşim takımın 4-5 tane as oyuncusu yok.

Yarmagüllerle çıkmış 3 puan kazanmışız hala isyanlardasınız.

Bu arada kaos futbolunu bilmiyorsunuz. Biz yine pasa dayalı bir futbol oynuyoruz, sadece bir kaç sorunumuz var, onlarda; eksikler ve vasıfsız bir kaç oyuncudan ibaret.

Kaos yaratan bence futbolcular değil, bizleriz.

iyiki bi kaos futbol kavramını öğrendiniz he töbe töbe total futbol la şampiyon olmustuk demi ???

Benim icin onemli olan sampiyonluk degil futboldan keyif almak, futbol sadece bir show dur. BEn bu showu doya doya tatmadiktan sonra sampiyonluk benim neyime yarar. 5-4 yenilmeyi 1-0 yenmek yerine tercih ederim.

Güzel oyun hikayesini bırakalım artık geçen sene bursayla fenerin nasıl 1-0 2-1 ler ile zirvege çıktıklarını unutmayın.

Arda Baros Kewell dönsün devre arası da box2box alınsın uçarız..
Katılıyorum sene başında alınmalıydı canayla birlikte kampa katılmalıydı hatta o box to box .Ah yönetim ah.

Geri
Üst Alt