STSL 10/11 H:10 | Galatasaray 2-1 M.P.Antalyaspor | 30 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:10 | Galatasaray 2-1 M.P.Antalyaspor | 30 Ekim | Maç Sonucu

msarp ab vatandasiymis

arkadaşalar özet TRT de kaçta başlıo?

cevap verirseniz sevinirm :D

:cool::cool:

Arda, Elano, Kewell, Baros vs. adamlar yok 2-1 yenmişiz kaos futbolu diyorsunuz.

Dağılın abi ya :D

Benim icin onemli olan sampiyonluk degil futboldan keyif almak, futbol sadece bir show dur. BEn bu showu doya doya tatmadiktan sonra sampiyonluk benim neyime yarar. 5-4 yenilmeyi 1-0 yenmek yerine tercih ederim.

Bu nasıl bir mantık

Bu takıma gerekirse lig arasında 4 tane ortasaha alınmalı rotasyonda yapabilmeliyiz. biz hakan baltalarla m. sarplarla mı ligi bitiricez.

Hagi geleli 10 gün olmuş. Takımın kalitesi belli. 10 günde nasıl futbol bekliyordunuz kaos diyenler?

Benim icin onemli olan sampiyonluk degil futboldan keyif almak, futbol sadece bir show dur. BEn bu showu doya doya tatmadiktan sonra sampiyonluk benim neyime yarar. 5-4 yenilmeyi 1-0 yenmek yerine tercih ederim.

O zaman takım tutma. Nerede güzel maç bulursan onu izle.

Lan kardeşim takımın 4-5 tane as oyuncusu yok.

Yarmagüllerle çıkmış 3 puan kazanmışız hala isyanlardasınız.

yemin ederimki milleti anlayamiyorum.. rakiplerimiz puan katbetmis ver biz bu avantasi degerlendirdik.. sezon sonuna kadar boyle oynuyip, butun maclarmizi kazanip sampiyon olursak millet kotu futbol oynamiyoruz diye sevinmiycekmi? tovbe tovbe.. onemli olan 3 puandi.. aldik, ve biti. bukadar.

Fenerbahçe maçında ki futboldan sonra bu futbola isyan etmeniz doğru fakat;

Elano ve Ayhan'ın yerine Barış - Sabri oynadı ileride. Bu futbolcularla pas yapabilmen zaten anormal olurdu.

Bırakın isyanları. Elano, Arda, Baros, Kewell, Ayhan dönünce görün takımı.

Bize golü atan Musa acayip Rosicky'e benziyordu haa, yoksa bana mı öyle geldi :)

Rijkaardin takimi iyi calistirmadigi belli,kondisyon yok,her mac sakatlananlar var,Allah dünyadaki tüm takimlari Rijkaardtan korusun.

elano arda baroş kewell yok, halen kaos diyenlerin başına taş düşsün.herşeyi boşverin misimoviç daha dikkatli olsaydı maç çoktan kopmuştu.ayrıca cana çıkana kadar iyi top oynadık.

Abi sanki 5-4 yenince 6 puan veriyorlar.Galibiyet önemliydi.Tebrikler hepimize.

Fenerbahçe maçında ki futboldan sonra bu futbola isyan etmeniz doğru fakat;

Elano ve Ayhan'ın yerine Barış - Sabri oynadı ileride. Bu futbolcularla pas yapabilmen zaten anormal olurdu.

Bırakın isyanları. Elano, Arda, Baros, Kewell, Ayhan dönünce görün takımı.

Onlarında hiç bir zaman aynı anda döneceğini düşünmüyorum şahsen. Kewell hep sakatlara koyun zaten , Baroş 2 maçtır sakatlanıp duruyor. Elano belirsiz , Ayhan dönerse döner , Arda'da dönunce nekadar iyi olacağı meçhul.

Geri
Üst Alt