STSL 10/11 H:10 | Galatasaray 2-1 M.P.Antalyaspor | 30 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:10 | Galatasaray - M.P.Antalyaspor | 30 Ekim | 19.00

Maca gidecek olan arkadaslardan bir ricam olacak,lütfen kaleci Ömere küfür etmeyin,adam küfür yedikce panterlesiyor,sadomasocu sanirim.

gel bakalım antalya

Emre Çolak' geçen sezondan beri en çok savunanlardan ve oynaması gerektiğini söyleyenlerden biri olarak sonradan oyuna girmesini daha mantıklı buluyorum. Antalya sert takım. Orta sahada sert oyuncularımızı kullanmak lazım. Zaten teknik oyuncularımız fazlasıyla iyiler onlarınkine göre.

Keza Kewell'da öyle. İyileşmişse bile maçın ilerleyen dakikalarında oyuncuların tempoları düştüğünde takıma girmeli.

Ufuk

Sabri Neill Servet Hakan

Cana Barış

Elano Misimovic İnsua

Pino​

Maçın başında kendi sahamızda olmanın avantajıyla adamları azcık sindirip bir gol bulursak beklendiğinden daha kolay bir maç olur.

ulan bu ömeride hep bizim maca mi sakliyorlar, sanki diger maclarda baska bir kalecimi vardi bunlarin kalesinde??mesela fb macinda?

futbolcular derbiden sonra bir şeylerin farkına varmışlardır inşAllah.yani maçta kavga etmeyi.savaşmayı.ligimizde bunu yapmayanların şansı yok.

ulan bu ömeride hep bizim maca mi sakliyorlar, sanki diger maclarda baska bir kalecimi vardi bunlarin kalesinde??mesela fb macinda?

Ömer küfür yedikce daha iyi oynuyor,bazi futbolcular tepki altinda daha iyi oynuyor,Tümerde öyle mesela,biz Galatasaray gibi oynayalim,degil Ömer,Ömerin yedi sülalesi kaleye gecse farketmez.

Ömer şerefsizini rezil etmek lazım bu maçta

acikcasi nasil oynayacagiz cok merak ediyorum.

etkili futbol ve net skorla mi ayrilacagiz stadtan.

yoksa yine kanser mi olacagiz...

cooook merak ediyorum.

Ben çok net bir skorla ayrılacağımız kanaatindeyim. Haginin bir kadroyu bozmayacağı konuşuluyor sadece tek değişiklik Ayhan-Barış diye söyleniyor. Bir süpriz yapıp Cana yı sadece oynatıp Mustafa Sarpın veya Barışın yerine Mehmet Batdal-Pino ikilisiyle forvette oynayacağı konuşuluyor. ARtık bizim eski günlerdeki gibi özellikle kendi sahamızda çift forvete dönmemiz gerekiyor diye düşünüyorum.Bu maçtada Batdal-Pino forvetiyle Ömer'in artık Ali Sami Yen'deki krallığına bir son vereceğimize inanıyorum.

Artık büyük takım olduğumuzu göstermeliyiz öyle ıkına sıkıla değil eze eze yenmeliyiz antalyayı

fark istiyorum

3-1 alırız gibime geliyor yada 2-0

---------------Aykut------------------

Sabri------Neill------Servet------H.Balta

----------Cana-----Barış-------------

--Elano--------Misimovic-------Kewell

----------------Pino----------------

En ideal kadro bu umarım böyle çıkarız

---------------Aykut------------------

Sabri------Neill------Servet------H.Balta

----------Cana-----Barış-------------

--Elano--------Misimovic-------Kewell

----------------Pino----------------

En ideal kadro bu umarım böyle çıkarız

Hocam güzel kadroda, su göbekli, hayattan bezmis Hakanin yerine mac eksigi olsa bile Caglari tercih ederim.

Ve Aykuttt?? :D

Hocam güzel kadroda, su göbekli, hayattan bezmis Hakanin yerine mac eksigi olsa bile Caglari tercih ederim.

Ve Aykuttt?? :D

Aykut-Ufuk ikisi de vasat kaleciler bence daha tecrübeli olan aykut tercih edilebilir çağlara gelince o adam hala sakat mı ya?

Kewell daha yeni çıktı sakatlıktan. Antalya gibi sert oynayan bir takıma karşı oynatırsak bacağını eline verirler.

Serdar Özkan vardı ya ona noldu adamın adını duymuyom 1 aydır

antalya nin dünkü kupa macinda mac uzatmaya gitmis 120 dakika oynamislar baya yorgun gelecekler bizim maca deniz baris da kirmizi kart görmüs

Klasik 4-4-2 oynayacağız deniyor.

Hagi, Misimovic'i yine sol kanatta kullanabilirmiş.

sene başından beri en çok merak ettiğim maç..sami yende kale arkasında maçtan bişey anlamıyorum o yüzden evde çay sigara kağıt kalem evde izleyeceğim umarım keyifli olacak..gerçek anlamda "hayata dönüş" maçımız olacak inşallah..oyuncu tercihleri konusunda fikir değil de isteklerim var..mustafa sarp oynamasın hakan balta oynamasın gibi.ve bilhassa misi cana elano ve pinonun iyi oynamasını istiyorum.çok şey mi istiyorum:)

Geri
Üst Alt