STSL 10/11 H:11 | Trabzonspor 2-0 Galatasaray | 7 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:11 | Trabzonspor - Galatasaray | 7 Kasım | 19.00

Ya Trabzonsipora yenilmeyiz biz, ben bunu bilir, bunu yazarim.

Yenilirsek, trabzonlu arkadasimiz, gel yarin bu satte buraya, hatirlat simdi yazdiklarimi, 30 sinav cekmezsem adam degilim.

Sabri-Serkan,Egemen-Servet..Sabri Serkan'dan iyi,evet hele Egemen Servet'e göre 3.sınıf(!)...Baroş,Arda fln olsa başa baş derdim...fark atarız demiyorum ama yeneceğiz sizleri

1996-2000 yıllarındaki takımınızla şu anki takımınız arasındaki farkları yazmayayım istersen...bu arada 1996'da biz şampiyon olsaydık ligi biz domine edecektik o ayrı...en önemlisi bir Hagi'niz yok...iyi bir futbolcu olabilir ama iyi bir teknik direktör değil...sahada olacak ve takımı adına sorumluluk alabilecek 3 adam saysana bana kendi takımından..ben sayayım bizden:Engin,Selçuk,Serkan...

O ücüne Cana ve Barıs fazlası ile yeter, bir ücüncüsüne gerek yok. 1996-2000 arasınada hic girme istersen, dagıtırım ;)

Trabzonspor:

------------------Onur--------------------------

---Serkan----Egemen---Giray-------Cale----

----------Selcuk-----Colman--------

---------------Jaja--------------

--Burak------------------Engin-------

------------Umut--------------

Galatasaray:

---------------Ufuk----------------

---Sabri----Servet---Neill----Insua----

------Sarp---Cana---Ayhan------

----Elano-----------Misimovic----

-----------Pino-----------

Off Off Allah'ım sen büyüksün :o

Ya neyin tartışmasını yapıyorsunuz.Kadrolar yazıyorsunuz yok bu böyle o şöyle.Neyin tartışması bu.Maç yarın işte iki takım da çıksın oynasın.Hakem düzgün yönetsin.Güzel bir maç seyredelim.Sonra maçta ne olduğunu konuşuruz.Yok Hagi.Yok Şenol Engin Jaja.Nereye varılır bu tartışmalarla

Ya Trabzonsipora yenilmeyiz biz, ben bunu bilir, bunu yazarim.

Yenilirsek, trabzonlu arkadasimiz, gel yarin bu satte buraya, hatirlat simdi yazdiklarimi, 30 sinav cekmezsem adam degilim.

Sen diyosan Galibiyet hayırlı olsun usta :)

Sabri-Serkan,Egemen-Servet..Sabri Serkan'dan iyi,evet hele Egemen Servet'e göre 3.sınıf(!)...Baroş,Arda fln olsa başa baş derdim...fark atarız demiyorum ama yeneceğiz sizleri

En son ne zaman sampiyon oldunuz? :D

Yarın eğer sizi yenersek burada olma mümkünse, yoksa +18 şeyler olabilir. :)

Atakan, Galatasaray-Manisa mac basligi bi acsana, bir yorum yazayim, sonra hemen kapatirsin.

Hagi Trabzon´u sever. Futbolculuk döneminde de cakti, Teknik Direktörlük döneminde de cakti. Hic bosu yok:) Hatta dörtlemisti Trabzonspor´u ve sampiyonluk hayallerini yine bi 45 sene erteledi :D

Cana'nın oynadığı takımı kimse rahat yenemez ;)

Bu arada ayın 7 sine girdik sanırım artık.Bugün Kazım Koyuncu'nun doğum günü :)

Valla bir kazanırsak şampiyonluğun en iddialı takımı olabilriz.

Ok hadi iyi geceler.

Bakın düzgün yazmıyorsunuz...''En son ne zaman şampiyon oldunuz''...babalarınıza sorun 90'lı yıllarda Trabzonspor nasıl esiyordu...10 yıldır hangi başarınız var...uefa ve süper kupanın ekmeğini 10 yıldır yediniz...15 milyon istanbul'un 3 büyüğü 60 milyon anadolunun tek büyüğü bu bişeyleri çağrıştırır umarım..Bursa büyük demeyin kahkahalara boğulmayayım

Hagi Trabzon´u sever. Futbolculuk döneminde de cakti, Teknik Direktörlük döneminde de cakti. Hic bosu yok:) Hatta dörtlemisti Trabzonspor´u ve sampiyonluk hayallerini yine bi 45 sene erteledi :D

İstanbul'daki maç ne olmuştu hani simkoviak ve Gökdeniz hatırlıyormusun 100.yılınızda şampiyon olamamıştınız:)

Geri
Üst Alt