STSL 10/11 H:11 | Trabzonspor 2-0 Galatasaray | 7 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:11 | Trabzonspor - Galatasaray | 7 Kasım | 19.00

Olimpic lyon zaferi hem fransa'da hem trabzon'da...aston villa zaferi...Barcelona zaferi..80'li yıllar inter ve 76'da dönemin en iyi takımı liverpool'u yenmiştik...Ha siz uefa ve süper kupayı almıştınız dimi pardon(!)...

O kupalar yazı turayla alınmıyor genç.

Derdin ne genç adam, gecenin bu saatinde insanları provoke etmekten zevk mi alıyorsun ? Adamakıllı konuş, işi fanatizme vurma.

sizinkiler çok düzgün konuşuyorlar maşallah..genç adam benmiyim sen mi genç adam:)...ben göz ve izam olarak yeneceğimizi söledim bu kadar

Galatasraylı arkadaşlarım 100 yılı aşkın bir kulüp olduklarını ve karsılarında ki rakibin 67 de var olduğunu ve arada ki uçurum ekonomik farklarla baş etmeye çalıştıklarını göz önünde bulundursun lütfen.

bizde trabzonlu topcu var mi?

trabzon hep trabzonlulardan gol yer, varsa mutlaka oynatmaliyiz )))

İstanbul'daki maç ne olmuştu hani simkoviak ve Gökdeniz hatırlıyormusun 100.yılınızda şampiyon olamamıştınız:)

Lan daha kendin şampiyonluk görememişsin, bizim 100. yılda şampiyon olamamamızla mı dalga geçiyorsun ? :asd:

Olimpic lyon zaferi hem fransa'da hem trabzon'da...aston villa zaferi...Barcelona zaferi..80'li yıllar inter ve 76'da dönemin en iyi takımı liverpool'u yenmiştik...Ha siz uefa ve süper kupayı almıştınız dimi pardon(!)...

Karadeniz fıkrası mı bu?

Arkadaşın mazisiyle övünmesini neden hor görüyorsunuz ki.Uefa kupasıda bir mazi değil mi artık ?

Arkadaşın mazisiyle övünmesini neden hor görüyorsunuz ki.Uefa kupasıda bir mazi değil mi artık ?

O zaman iki klübün mazisini bi karşılaştır trabzon bizim kazandığımız kupaların yarısını kazanmış mı?

Serkan diğer arkadaş milleti tahrik ediyor. Trabzonspor 'u küçümsemek hiçbirimizin haddine değil yoksa. Ama o kaşınıyor.

O zaman iki klübün mazisini bi karşılaştır trabzon bizim kazandığımız kupaların yarısını kazanmış mı?

Kazanamadı haklısın.Ama benim amacım kim daha fazla kupa kazandı karşılaştırması yapmak değil.Maziyle övünmek her kulüp taraftarının hakkıdır.Bu gün 10 yaşında ki Galatasaraylı 10 sene sonra kazandıgı UEFA kupasıyla övünmesin mi göremedi diye.

Dipnot:Trabzonspor'un lige geldikten sonra kazandıgı kupa sayısı inan sizi şaşırtır :)

çağlar birinci var..denizliden aldığınız..çalık da vardı bi ara şimdi Gençler de oynuyor

Kardeşim Trabzona saygı göstermeyen yok burda herkes trabzonun ne kadar iyi bir takım olduğunu biliyo ama çıkıp burda siz söylesiniz biz böyleyiz dersen insanlar da otomatik olarak karşı tepki verecektir

sizinkiler çok düzgün konuşuyorlar maşallah..genç adam benmiyim sen mi genç adam:)...ben göz ve izam olarak yeneceğimizi söledim bu kadar

Kötü birşey demedim, ama gene de genç adam lafından rahatsız olduysan özür dilerim. İnsanları gaza getirmeden konuşursan kimse sana birşey demez. Bu forumda Beşiktaş'lı ve Fenerbahçe'li üyelerde var ve hepsi adamakıllı konuşup, tartışırlar. Ha bi de neden bu kadar emin konuşuyorsun onu anlamıyorum. Tamam Trabzonspor çok iyi takım kurdu, yerli ve yabancı oyuncuları iyi harmanladı. Onur, Egemen, Selçuk, Ceyhun gibi kaliteli yerlileri var. Fakat futbol bu hiç belli olmaz. Böyle maçların favorisi olmaz diye düşünüyorum.

Topu topu 4-5 mac sayiyor arkadas ya:D Valla komik. Simdi saymaya baslayacagiz, yazmaya üseniyorum :D Real Madrid´inden Barcelona´sina, Deportivo´dan Milan´a, Leeds´den Arsenal´e. Monaco - Prekazi :) Bunlari yazmaktan bile utaniyorum ama zorlama be Nuri :) Zor mac olacak tamam:) Sizde 4. büyüksünüz. Rahatladin mi?

Ya beyler ölü taklidi filan yapalım.Gider belki.

Biz cevap vermeye devam ettikçe adam daha da saçmalıyor.:o

Geri
Üst Alt