STSL 10/11 H:11 | Trabzonspor 2-0 Galatasaray | 7 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:11 | Trabzonspor 2-0 Galatasaray | 7 Kasım | Maç Sonucu

Hagi hangi mantıkla Emre'yi oyuna alıyor ya ? 10 dk kalmış yeniliyorsun zaten . Maç boyunca hiç oynamamış olsa bile Elano oyunda kalmalıydı . Cana neden oyundan çıkarda Barış oyuna girer . Sakattı filandı da benim mi haberim yok ? :o

212 kuş ve hamsi diktirin gidn lan çöplüğünüze

şu nene de de var bir uğursuzluk

Yediğimiz ilk golü Türkiye'de sadece GALATASARAY yiyebilir maalesef

birileri artık harekete geçmeli bu yönetimi indirmeli yeter lan yeter 3 senedir nedir lan bu çektiğimiz

ezik takımların taraftarlarına güldürüyorlar bizi

Maglubiyet sorun degil. Servet 'in hatasi, Pino 'nun iskasi ve uzatma bile bitmisken gelen golle hic de hakkimiz olmayan bir sonuc aldik. Macin hakki beraberlikti.

Arda dondugunde en iyi takimlardan biri olacagiz. Umarim farki kapatabiliriz.
Kusura bakmada abi cana,yı oyun,dan çıkarma sarpı,da 90 dakika oynatma geleneği sona ermedikçe isterse messi gelsin farketmez.

Hagi hangi mantıkla Emre'yi oyuna alıyor ya ? 10 dk kalmış yeniliyorsun zaten . Maç boyunca hiç oynamamış olsa bile Elano oyunda kalmalıydı . Cana neden oyundan çıkarda Barış oyuna girer . Sakattı filandı da benim mi haberim yok ? :o

+1905

Gelecek sene Aslantepe'de avrupa maçına çıkamayacağız geçmiş olsun..

Yalnız Cana değişikliğini ben de anlamadım.E.Çolak yerine Aydın veya Batdal girebilirdi.

Servet,balta,ayhan,sarp,barış,s.özkan,ali turan,g.zan v.s v.s olmazzz....Artık paraya kıyma zamanı geldi sayın yönetim!

Adam gibi forvetimiz olsa bu halde olmazdık...Adnan polatın beleş transfer politikası

Kusura bakmayın da kadro baştan sona sorunlu. Hagi'nin benimsediği taktik bu kadroyla oynanıcak en iyi taktiktir. 4-3-2-1 oynuyoruz, tam bir durgun pas yapan kontra takımıyız. 3 içinde Ayhan,Sarp,Cana gibi defansif özellikli adamlar birbirlerinin açıklarını kaparken,ileride Misimoviç ve Elano'dan Pino'yu beslemesini bekliyoruz. AMA SORUN ŞU : Bu büyük takım taktiği değil ve elimizde bu kadar malzeme var, o kadar kötü bir takımız.

Kaleci

Stoper

Yabancı Stoper (Neill yaşlanıyor)

Mustafa Sarp ve Ayhan'ın mevkisine iki ortasaha

Sağ kanat

6 tane mevkide çok net sıkıntımız var.

Bence Emre daha verimliydi Elano'dan.

Maç tam bir beraberlik maçıydı ki Hagi oynatmamak adına elinden gelen her şeyi yapmış , iyi kitledi ama bu sistemle gol bulması da çok zordu .

Servetin hatasıyla golü bulduk, yan top veya hata harici gol olmazdı sanırım zaten ama Galatasaray isen bu kadar top bilmeyen adamla oynama lüksü yok .

Cana niye çıktı anlamadım , 3 puan kazanılacak bir maç değildi ama golü de başka şekilde atamazdık .

Çok eksiği var Galatasaray'ın bir şey demek istemiyorum ama aradığınız hocanın Hagi olmadığına eminim .

Pino çok kaliteli bir oyuncu umarım daha da iyi yerlere gelir .

Sonunda Lideriz .

Emre Çolak ta koskoca bir balon bu adamdan futbolcu olmaz 20 metreden rövaşata vurmaya çalişiyor '' 1-0 yenilirken ''

Geri
Üst Alt