STSL 10/11 H:11 | Trabzonspor 2-0 Galatasaray | 7 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:11 | Trabzonspor 2-0 Galatasaray | 7 Kasım | Maç Sonucu

Acaba uğursuzluk Fatma Nine'de mi? :D

Hiç üzülmedim desem acaba ayıp mı olur?

Emre Çolak'ın suçu ne? :)

Hagi ropörtaj yapıyor : ''Rakibimiz kendi sahasında güçlü bir takım.1.devre dengeli bi devreydi.2. devre belki daha farklı şeyler yapabilirdik.Gol pozisyonuna girdik , ama malesef kaçırdık.Şampiyonluk uzun bir yol.Her zaman önümüzdeki maçı düşünerek gidiyoruz.Bu takımı devre içinde aldım.Daha çok çalışmamız lazım.''

offffffff offffffffffff haftaya yine bir maç yine ya ıkına ıkına yencez yada yenemicez böyle böyle nereye kadar en kötü takımla oynarken bile sanki real madrid ile oynuyoruz

Hagi hangi mantıkla Emre'yi oyuna alıyor ya ? 10 dk kalmış yeniliyorsun zaten . Maç boyunca hiç oynamamış olsa bile Elano oyunda kalmalıydı . Cana neden oyundan çıkarda Barış oyuna girer . Sakattı filandı da benim mi haberim yok ? :o

Elanonun ilk yarıda yaptığı ortaları görmedin heralde :o

Misimovic ve Cananın çıkarılması büyük hata.Hagi sen yapma bari.Mustafa Sarp ne Emre ne Sahada sürünen Elano ne :(

Pino çok fazla etkili değildi bir kaç pozisyon dışında çünkü Pino'nun oyun tarzı çözüldü gibi. Hagi'nin yaptıklarına da çalışmış Şenol Güneş ve defansı hiç elden bırakmadılar. Koca maçta Galatasaray'ın tek net pozisyonu var o da Pino'nun vuramadığı pozisyon. Diğer pozisyonlarda var fakat çok net değillerdi.

Servet ve Elano özellikle Elano çok kötü idi. Her topu neredeyse kaybetti ortaları isabetsizdi. Yani takımın gazı buraya kadarmış arkadaşlar. Kadro özellikle Türk kadrosu çok kötü ve o kadro değişmeden başarı hayal.

Barış çok iyi oynadı, asist yapmadı sadece ;)

Cana'nın çıkması hataydı, o da bize pahalıya patladı...

ha ben seni yanlis anlamisim reis

sorry

ama sana bir dip not

burada mesela ncaa de bos turnike kaciriyorsan

pasi verene asist yaziyorlar hocalar

Emre Çolak'ın takıma verdiği hareketliliği göremiyorsanız artık bir şey demiyorum, pes yani!

10 senedir aynı hikaye. T.direktör değişir 2 maçlık gaz yüklenir takıma, yeteneksiz futbolcular halen oynamaya devam eder. Gaz bitince 2 3 maç sonunda. Plak başa sarar. Yönetim yine bazı taraftarları günü kurtarark kandırmaya devam eder. Bu maç için yazmıyorum bunu.

Rijkaard geldiğinde en çok sevinenlerden biriyimdir. Ama takım bir sezondan fazla zamanda gıdım ileri gitmedi. Tamam çokca sakatlık yaşadık, fakat

bir senede PAF takımından da olsa gerçek mevkisi forvet olan bir adam çıkaramadık. Futbolcular sabote ettiyse ki şahsi fikrim topçularımızın bazılarının

o dönemde iyi niyetli olmadığıdır. Takımın hocası olarak onları kadro dışı bırakıp, PAF takımından 5-6 topçu alsaydı, saygı duyardım, sonuna kadar destek verirdim.

Ben üç maçta Hagi'nin hırsını gördüm. Ona olan saygım sevgim sonsuzdur. Bana göre gerçek anlamda enkaz devralmıştır. Bu enkazın tek sorumlusu Rijkaard değildir.

Yönetim ondan da fazla sorumludur. Ama bu takımın ilacı Hagi dir. Sizlerden rica hocamıza en azından önümüzdeki sezon sonuna kadar destek verilmesi, hocamızın

kendi kadrosunu kurmasına izin verilmesidir. Her kötü sonuçta gitsin demek çözüm değildir. Rijkaard gönderilmeden dostlarıma şunuda dedim,

keşke yönetim onun önüne 2 yıllık daha sözleşme koysaydı, inanıyorum ki imzalamazdı. Çünkü derdi paraydı.

söylenecek pek bişey yok..

elli kere yazdım sildim..

değmez analiz yapmaya çalışmaya..

bu takım bu kadar aga,gram öteye mevcut kadroyla gitmez..

tek çare orta saha ortası yeniden kurulmalı,neile yeni partner bulunmalı,acilen ama acil olduğu kadar da zor..

maalesef seyrantepeye amaçsız gireceğiz:(

arkadaşlar sakın küfretmeyelim herşey düzelecek ama izninizle yapılan değişikliklere biraz değinmek istiyorum ben anlamıyorum hayalet gibi dolaşan sarp dururken orta sahamızı belkide bu denli diri tutan cana neden çıkar,bir diğer konuda şu ne derler yenemiyorsan yenilmeyeceksin sakatlıktan daha yeni çıkan fizik kondisyonu yeterli olmayan kewell hele hele bence maçın bizim adımıza en iyi oyununu oynayan misimoviç'in yerine neden girer eğer cana ve barış değişikliği yerine sarp barış değişikliği yapılsa ve barış cana yan yana ayhan sol tarafa elano sağda ve forvet arkasında misimoviç olsa size idda ediyorum bizi maçı alırdık...

Ya bu Baros da gerçekten işi iyice abarttı.Adama top deyiyor sakatlanıyor.Ne biçim bi adamdır anlamadım...

Artık iyi Türk oyuncular alınmalı paraya kıymalıyız artık nerye kadar beleş transfer...

Geri
Üst Alt