STSL 10/11 H:11 | Trabzonspor 2-0 Galatasaray | 7 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:11 | Trabzonspor - Galatasaray | 7 Kasım | 19.00

Turan,ben taraftar olarak rahatım futbolcular ona göre hazırlanacaklarından dolayı bir sıkıntı olmaz..Türkiye'nin en iyi teknik direktörü var başlarında Şenol Güneş..

Şenol Hoca,Türkiye'nin en iyi 3 hocasından biridir bana görede ama Rijkaard'lı Galatasaray değil şimdiki takım benimde güvenim tam bakalım güzel maç olsun zevk alalım izlerken...Maç sonrası tekrar mesaj atarım ama. :)

Turan,ben taraftar olarak rahatım futbolcular ona göre hazırlanacaklarından dolayı bir sıkıntı olmaz..Türkiye'nin en iyi teknik direktörü var başlarında Şenol Güneş..

Sizin takımın en kötü özelliği bazen oyundan çok kopuyorlar. Özellikle Manisaspor maçında dahada belliydi. Eğer geriye düşerseniz maç 3 4 e gider.

Sizin takımın en kötü özelliği bazen oyundan çok kopuyorlar. Özellikle Manisaspor maçında dahada belliydi. Eğer geriye düşerseniz maç 3 4 e gider.

Özgür biz Gençler ve Konya maçında da geriye düştük ama o maçları aldık...dediğin maçta futbolcular rehavetteydiler ve 1-0'da öne geçtik şu an kaçak olan Teofilo o golü atsaydı maçı koparırdık ama Manisa maçı aldı..o da gülü olsun:)...Antalya son yarım saat sizi sahanıza hapsetti bundan niye bahsetmiyorsun madem Hagili Gs çok iyi...diyorum ya Bursa'nın gazını fena alacağız

Özgür biz Gençler ve Konya maçında da geriye düştük ama o maçları aldık...dediğin maçta futbolcular rehavetteydiler ve 1-0'da öne geçtik şu an kaçak olan Teofilo o golü atsaydı maçı koparırdık ama Manisa maçı aldı..o da gülü olsun:)...Antalya son yarım saat sizi sahanıza hapsetti bundan niye bahsetmiyorsun madem Hagili Gs çok iyi...diyorum ya Bursa'nın gazını fena alacağız

Çevirdiğiniz ekipler kötü takımlardı. İnkar etmedim ki antalya 2. yarı topa daha çok sahip olan ekipti. Ama bizim eksiklerimizde çok fazlaydı. Trabzonspor maçlarını izlerken çok keyif alıyorum. İnşallah güzel bir maç olur.

Çevirdiğiniz ekipler kötü takımlardı. İnkar etmedim ki antalya 2. yarı topa daha çok sahip olan ekipti. Ama bizim eksiklerimizde çok fazlaydı.

Futbol çok acayip bi oyun,bize 3 atan Manisa Gençlere 2-0 yenildi mesela nası olacak..Onun için bu ligde her takım her takımı yenebilir..Hikmet Karaman vardı başlarında..Ama ben taraftar olarak inanılmaz rahatım...Mesela Fener maçında o kadar rahat değildim

Futbol çok acayip bi oyun,bize 3 atan Manisa Gençlere 2-0 yenildi mesela nası olacak..Onun için bu ligde her takım her takımı yenebilir..Hikmet Karaman vardı başlarında..Ama ben taraftar olarak inanılmaz rahatım...Mesela Fener maçında o kadar rahat değildim

Futbolcularınızda rahattır. Bu rahatlık ve kazanacağınızdan emin olma. Sizin için psikolojik açıdan zarar sağlar. Biz bu konuda çok tecrübeliyiz kadıköy deplesmanlarından. Bilmiyorum bu tür maçlarda çoğunlukla favori takımların aleyhine sonunçlar çıkıyor.

Bence bu maçta pek rahatlamanız size hayır getirmez :)

Evet Trabzonspor şu an ligin en iyi topunu oynayan takım olarak gözüküyor olabilir. Fakat Trabzonspor'un hastalığı sizlern tribünlerdeki reaksiyonu sayesinde nüksediyor.

Her maçtan galibiyet ve her yıl şampiyonluk bekleyerek yılları devirdiniz. Bu maçta yiyeceğiniz bir gol takımınızı düşürür. Sizlerinde tribünlerde homurdanmanıza vesile olur.

Trabzonspor ne Fenerbahçe maçına ne de Beşiktaş maçına öyle ahım şahım favori olarak çıkmadı. Bu maçta ise favori gösteriliyor. Şunu samimi olarak söylüyorum ki bunu ne takımınız ne de siz taraftarlar kaldıramayacaksınız.

Bu durumlar sizde yılların hastalığı. Ve beraberlik kurtarırsanız öpüp başınıza koymanız lazım. Zira ben ne takım olarak, ne de taraftar olarak sizin bu tarz psikolojik durumları lehinize çevirebildiğinizi görmedim.

95-96'da Trabzon'da sizi 4-1 yendiğimiz maçı hatırlatayım o zaman da sizdiniz favori sanırsam:)...Ya da geçen yıl ki Avni Aker'deki maç..Ben rahatım diyorum,Futbolcular için Şenol Güneş yeterli açıklamayı yapacaktır...ve bu sene gümbür gümbür geliyoruz...ha sanırım Siz Şampiyon olacaksınız Ozan bey

95-96'da Trabzon'da sizi 4-1 yendiğimiz maçı hatırlatayım o zaman da sizdiniz favori sanırsam:)...Ya da geçen yıl ki Avni Aker'deki maç..Ben rahatım diyorum,Futbolcular için Şenol Güneş yeterli açıklamayı yapacaktır...ve bu sene gümbür gümbür geliyoruz...ha sanırım Siz Şampiyon olacaksınız Ozan bey

Hak ediyorsanız şampiyon olmanızı isteriz ama lig uzun maraton, bu dereden çok su akar. Bir Galatasaraylı olarak kazanmak istiyorum ama kaybedersek iyi futbol oynayan bir takıma kaybedeceğimizden pek sıkıntı olmayacaktır benim için, tabi çok berbat oynayıp, ağır bir yenilgi almazsak. ;)

95 - 95 sezonundaki takımınız muhteşemdi. Ve o takımla dahi şampiyon olamadınız.

Peki neden ? Galatasaray maçını bir kenara koyun ve Fenerbahçe maçına bakın. Anlatmak istediğim şey orada apaçık meydan da duruyor.

Trabzon şehri bu tarz meselelerde aceleci, herşeyi çabuk istiyor ve bu takımınıza da sirayet ediyor.

Elbette takımınıza güveneceksiniz ve elbette kazanacağınızı dile getireceksiniz ama siz bunu yıllardır yapıyorsunuz. Küçük parlamalar haricinde ise mesafe kat edemiyorsunuz.

Bu arada ben biz şampiyon oluruz demedim :) Bu maç için görüş beyan ettim ve umduğunuz sonucu alamayacağınızı belirttim. Tıpkı Fenerbahçe maçında belirttiğim gibi :)

Zannımca benzer bir tekrar yaşanacak ve sizin gümbür gümbür giden takım tabiri caizse kazaya uğrayacak.

Elbette futbol üç ihtimali de içerisinde barındıran bir oyun ama burada açık net size şunu söylüyorum. Trabzonspor bu hafta daha önceki haftalarda oynadığı futbolun yakınına dahi yaklaşamayacak gerek psikolojik etmenler, gerekse Hagi'nin oyun düzeni sizin iştahlı, arzulu futbolcuların yapısına ters gelen cinsten.

Maça şurada ne kaldı. Buralardayız yine konuşuruz ama altını çizerek söylüyorum beklentilerinizi karşılayacak bir maç olmayacak :)

Ozan Bey,ben zaten fark atarız demedim ya da onu demek istediysem yanlış anlaşıldım,Fenerbahçe maçınızı izledim gayet toparlamış takımı Hagi..ve ilk golünü de bize atmıştı ilk geldiği maçta frikikten...Ama Antalya maçında inanılmaz bir baskı yediniz 2.yarı onu da göz ardı etmeyin muhtemelen 1 puana geldiğiniz için kapalı oynayacaksınız zaten açık oynarsanız parçalarız sizi..gelelim malum o sezonda 13 yıl şampiyon olamayan bir şehrin takımıydı ve 27 sene oldu..o sezon şampiyon olsaydık sizi değil tarih bizi yazacaktı...malum 4 sene üstüste şampiyon oldunuzya...iyi olanın kazanması dileğiyle

Ozan Bey,ben zaten fark atarız demedim ya da onu demek istediysem yanlış anlaşıldım,Fenerbahçe maçınızı izledim gayet toparlamış takımı Hagi..ve ilk golünü de bize atmıştı ilk geldiği maçta frikikten...Ama Antalya maçında inanılmaz bir baskı yediniz 2.yarı onu da göz ardı etmeyin muhtemelen 1 puana geldiğiniz için kapalı oynayacaksınız zaten açık oynarsanız parçalarız sizi..gelelim malum o sezonda 13 yıl şampiyon olamayan bir şehrin takımıydı ve 27 sene oldu..o sezon şampiyon olsaydık sizi değil tarih bizi yazacaktı...malum 4 sene üstüste şampiyon oldunuzya...iyi olanın kazanması dileğiyle

Valla bi tane trabzonlu çıkıp da 'şampiyonluk bizimmmm' yerine 'bu sene şampiyonluğun en iyi adayıyız' desin yaaa. Bilader siz niye bu kadar acelecisiniz? Bak burada son dakika şampiyonluğu yaşamış takımın taraftarlarıyız ve her zaman temkinliyiz. Ha sorsan, ben de trabzonu severim ve şampiyon olmasını isterim. Ama siz öyle bir taraftarsınız ki bu kadar sabırsız olunmaz. Maçın sonucuna gelince parçalarız falan ayaklarını bırakın. tahminim yenerseniz 2-1, yenilirseniz de 4-2...

Biz olamazsak Trabzon sampiyon olsun. Ayrica macin favorisi de onlar, ve bence kazanacaklar. Pis Bursa gibi anti futbol da oynamiyorlar, hucumdaki paslasmalari cok iyi.

3-1 alırız maçı içime öyle doğuyor

Maçın favorisi açık ara Trabzonspor. Biz onur mücadelesi veriyoruz. Beraberlik çok iyi sonuç olurç Kimse bu takımdan bu sene şampiyonluk 2. beklemesin. BÖyle bir beklentisi olan ya çok iyimserdir ya da futbol cahilidir.

futbol cahili lafına da bayılıyorum.. yok öyle birşey bursa ile aramızda sadece 8 puan var çok önemli bir fark değil ayrıca muhtemelen kadıköyde fener ile berabere kalacağımızı söyleseydik de bize futbol cahili derdiniz :) bence siz çok kötümsersiniz, söz konusu takım GALATASARAY...burada her zaman umut vardır zafer vardır...

futbol cahili lafına da bayılıyorum.. yok öyle birşey bursa ile aramızda sadece 8 puan var çok önemli bir fark değil ayrıca muhtemelen kadıköyde fener ile berabere kalacağımızı söyleseydik de bize futbol cahili derdiniz :) bence siz çok kötümsersiniz, söz konusu takım GALATASARAY...burada her zaman umut vardır zafer vardır...

Birader Excuse me? Afedersin? bursayla aramızda 8 puan var demişin. Bu matematik problemi değil. aradaki puan farkı birşeyin belirleyicisi değil. Önünde 4 tane takım var. Trabzon istim üstünde. Bursaspor mağlup olmuyor. Fenerbahçe kendine geldi. Beşiktaş queresman guti dönse ne olacağı belirsiz her an potaya girebilirler. Biz ise Teknik direktörü kovmuşuz. Futbolcuların moralleri yerin dibine girmiş. Takımın en kritik oyuncuları müzmin sakat. Daha hala polyanacılık yapıyorsun. Sen futbol cahlisin kardeşim!

NTVspor'a göre Baros kesin oynayamayacakmış.

Eğer fener maçındaki gibi oynarsak %99 yenilmeyiz.

Geri
Üst Alt