STSL 10/11 H:11 | Trabzonspor 2-0 Galatasaray | 7 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:11 | Trabzonspor - Galatasaray | 7 Kasım | 19.00

Öyle düsünmüyorum. Serkan Sabri´nin sag tirnagi bile olamaz. Egemen ile Servet´i yan yana koyman bile komik olmus. Selcuk ve Colman´in daha kaliteli olduguna katiliyorum ama formda bir Ayhan´in onlardan asagi kalir yani yok. Cana´yi da düsünmeni beklerdim. Umut mu Pino mu? Misimovic,Elano,Cana,Neill,Insua,Sabri,Pino,Ayhan,Servet vs Trabzonspor´daki futbolculardan kat kat kaliteli.

Trabzonspor'un oturmus bir sistemi var. Kimi koysan oraya Trabzonspor gene süper top oynar. Senol Günes bu isi iyi biliyor. Engin, Selcuk Inan,Ceyhun, Onur gibi kactane yetenekli TÜRK oyunculariniz var? Bunun disindaki saymadigim Colman Alanzinho Jaja YATTARA gibi oyuncular gününde olursa su haldeki Galatasarayin basina neler gelecegini düsünemiyorum. Galatasaray'da tek korktugum oyuncular Baros ile Arda. Ama ikiside sakat malesef.

Bu arada Egemen mi Servet mi konusuna gelince. Egemen Servet ile kiyaslanmaz. Egemen süper bir oyuncu. Serkan Sabriden 10 gömlek üstün bir oyuncu. Bunu ben GS ve TS nin Maclarina bakan biri olarak söyleyebilirim. Cogu GS liler TS maclarina bakmiyor heralde.. Neyse Pazar günü görüselim.

nası lig bizimki ya.ipini koparan kendini real madrid sanıyor.

Talihsiz yorumlar okudum şu ana kadar :o

Serkan Sabri'den 10 gömlek üstün bir oyuncu :asd: hıhı evet :b5:

bende serkanin sabriden iyi bir oyuncu oldugunu dusunuyorum

keske bizde olsa dedigim topculardan biridir kendisi

tabi arada milyar dolarlik fark yok

sabriden iyi ama bence

Trabzonspor'un oturmus bir sistemi var. Kimi koysan oraya Trabzonspor gene süper top oynar. Senol Günes bu isi iyi biliyor. Engin, Selcuk Inan,Ceyhun, Onur gibi kactane yetenekli TÜRK oyunculariniz var? Bunun disindaki saymadigim Colman Alanzinho Jaja YATTARA gibi oyuncular gününde olursa su haldeki Galatasarayin basina neler gelecegini düsünemiyorum. Galatasaray'da tek korktugum oyuncular Baros ile Arda. Ama ikiside sakat malesef.

Bu arada Egemen mi Servet mi konusuna gelince. Egemen Servet ile kiyaslanmaz. Egemen süper bir oyuncu. Serkan Sabriden 10 gömlek üstün bir oyuncu. Bunu ben GS ve TS nin Maclarina bakan biri olarak söyleyebilirim. Cogu GS liler TS maclarina bakmiyor heralde.. Neyse Pazar günü görüselim.

Ekli dosyayı görüntüle 2571

333215442.gif

Ekli dosyalar

• 333215442.webp
    333215442.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 92

Serkan mı Sabri'den iyi? :asd:

Sabri Serkan'dan iyi degil bana gore ama ne hikmetse milli takima hep secilen Sabri oluyor.. :confused:

Son 1,5 yıldır oynadığı futbol ile Serkan Sabri'yi döver beyler.

Şenol Güneş geldiğinden beri bana göre en formda Türk futbolcularından bir tanesidir.

Trabzonspor´un orta sahasi güclü evet ama forvet ve defanslari rezalet. Umut´la mi yikacaksiniz bizi? :D Tek tek oyunculari karsilastirirsan kimin daha kaliteli bir takim oldugunu anlarsin zaten. Fazla havalanmamak lazim. Hagi´nin Trabzonspor´u sevdigini de unutma bence :)

Takımı tek tek karşılaştıralım ama fayda/maliyet analizi yaparak..Sizde bizden Baroş biraz da Pino bize göre ağır basıyor...Engin,Serkan,Egemen tek tek karşılaştır mevkilerindeki adamlarla....Burak bile şu anki oyunuyla Misimoviç'e ağır basıyor..Geçen Yıl Trabzon'da farktan kurtuldunuz Umut saolsun..Ancak Umut kendini buluyor gibi bakıp göreceğiz..Hagi iyi bir futbolcu idi ama şu an onun yeni gelmesi itibariyle bir gaz var pek bi değişme sizde...eskiden sizi kolay diyorlardı 2 hafta az bi parlama var...Colman ve Selçuk'u hiç koymuyorum bile...

Serkan 2 yildir benimde dikkatimi cekiyor, cok begeniyorum futbolunu.

Fenerli Gökhan'dan daha cok begeniyorum Serkani.

ben kiyaslamalari su anki duruma gore yapmistim, formda Sabri her zaman Serkandan iyidir

Serkan şuanki formuyla milli takımın sağbekidir.

Son 1,5 yıldır oynadığı futbol ile Serkan Sabri'yi döver beyler.

Şenol Güneş geldiğinden beri bana göre en formda Türk futbolcularından bir tanesidir.

Sen bir futbol cahilisin. Serkan Kurtuluş isimli futbolcu vasat 3. lig topçusudur. Yedeğin yedeği olarak kadro kalır. Sabri ile Serkan'ı kıyaslamak ayıptır.

Geri
Üst Alt