STSL 10/11 H:11 | Trabzonspor 2-0 Galatasaray | 7 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:11 | Trabzonspor - Galatasaray | 7 Kasım | 19.00

Sizin Sabri'nin Burak'ı çekip bariz gol pozisyonu sonrasında kırmızı yapıştırsaydı sabriye görecektim sizleri..bu arada kaç atağınız var..fos santosun uzaktan 1-2 denemesi..bir de pardon elle attığınız gol var Caner'in:)

trabzonspor-1-galatasaray-0_22541_b.jpg

ciddi ciddi trabzonlu la bu :D siz kaç kişisiniz lan ? :D

33543_Galatasaray_SK.jpg

Ka-za-na-ca-giz!

Adımız Yeter

GALATASARAY

Pino'nun golü var ;)

neill cana arda misi baros..Şimdi şu 5'liyle çıkmak vardı o deplasmana..

Eğer uzaktan şutlarda ve duran toplarda dikkatli olabilirsek yenebiliriz kaleci ufuğun kendini kanıtlayacağı maç bu maç olacak

Yarın akşam menüde hamsi var..

Mutlak galibiyet istiyor ve bekliyorum..

Bu sezon oynuyacagımız en zor mac . Trabzon yener diye düsünüyorum .

ciddi ciddi trabzonlu la bu :D siz kaç kişisiniz lan ? :D

Allah'a Şükür Trabzonluyum...lanlı lunlu konuşacaksak ve seviyeyi düşüreceksek hiç yazmayalım...ben olanları ve muhtemel olacakları yazdım..bizim en az klübemizde maçı çevirecek 2 kişi olacak...bakalım görücez

Trabzonspor'un 11'i büyük ihtimal böyle olacakmış.

Onur

Serkan - Giray - Egemen - Cale

Selçuk - Colman

Burak - Jaja (Alanzinho) - Engin

Umut​

Maç 3 ihtimalli,gönül tek ihtimalden yana.Tarafsız gözle beraberlik biraz ağır gibi geliyo.

Allah'a Şükür Trabzonluyum...lanlı lunlu konuşacaksak ve seviyeyi düşüreceksek hiç yazmayalım...ben olanları ve muhtemel olacakları yazdım..bizim en az klübemizde maçı çevirecek 2 kişi olacak...bakalım görücez

Hocam sende Barcelona'nin taraftarimisin gibi konusuyon. Takimina güvenmek güzeldir, ama karsindaki takim Kasimpasa degil.

Gittikce Fener-taraftari gibi yorumlar yapiyor genel olarak Trabzonsporlular. Karadenizliler gibi sempatik insanlara yakistiramiyorum. ;)

yukarıdaki kadroda Alanzinho'nun yerine jaja oynar..2.yarı alanzinho oynar..Yattara ve Alanzinho bizim yedek klübemiz...sizin yedek klübenizde kim olacak...Barcelona ile ilgisi yok..ben fark atacaz da demedim...ama göz var izan var...ha top yuvarlak yıllar önce sizin fb maçınızdaki gibi olursa bilmem..Johnson bi serbest vuruş vurmuştu Emre'ye çarpıp girmişti..İnşallah öle bişe olmaz..zaten taktiğiniz de belli 1 puana geleceksiniz açık oynarsanız parçalarız sizleri...

yukarıdaki kadroda Alanzinho'nun yerine jaja oynar..2.yarı alanzinho oynar..Yattara ve Alanzinho bizim yedek klübemiz...sizin yedek klübenizde kim olacak...Barcelona ile ilgisi yok..ben fark atacaz da demedim...ama göz var izan var...ha top yuvarlak yıllar önce sizin fb maçınızdaki gibi olursa bilmem..Johnson bi serbest vuruş vurmuştu Emre'ye çarpıp girmişti..İnşallah öle bişe olmaz..zaten taktiğiniz de belli 1 puana geleceksiniz açık oynarsanız parçalarız sizleri...

Hayrola, Barcelona'yla mı oynuyoruz? Şişirdin de şişirdin takımını.

Bir gözüm bu macta, diger gözüm formula1 yarisnda olacak.

Hayrola, Barcelona'yla mı oynuyoruz? Şişirdin de şişirdin takımını.

yoo siz kendinizi kaf dağında görüyorsunuz..yok hamsi tava yapacağız falan..kendinize getiriyorum sizleri farkında değilsiniz

Vay be,Hasan Şaş Galatasaray kazanır dedi,bunu onun ağzından duymak güzel.

Siz havalanmaya basladiginizda neler oldugunu anlatmayalim istersen :) Ayaginiz yere bassin. Alt tarafi Trabzon´sunuz. Bizde Galatasaray´iz

Geri
Üst Alt