STSL 10/11 H:11 | Trabzonspor 2-0 Galatasaray | 7 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:11 | Trabzonspor - Galatasaray | 7 Kasım | 19.00

Bu arada bazı trabzonlu olduğunu iddaa eden *****liler trabzonda en sevilmeyen takımın Galatasaray olduğunu söylüyorlar. Ben onlara kıçımla gülerim. 2000 yılında UEFa maçlarında trabzonda olduğumdan bilirim kahvede maçları izleyecek yer bulamazdık. Maçlardan sonra şehirde kornalar sirenler susmazdı. Eskiden beri 2.takım gibi galatasarayı tutarlar. Trabzonda sarı-kırmızı formayla bile dolaşabilirisniz ama sarı-lacivert kravatla bile gezen adamı keserler :). O kadar fener düşmanlıkları vardır. Bu maça gelince zor maç ama yenilmeyiz diyorum. Ayrıca Trabzon bu sene şampiyonluğun en büyük adayıdır bana göre ...

Bu arada bazı trabzonlu olduğunu iddaa eden *****liler trabzonda en sevilmeyen takımın Galatasaray olduğunu söylüyorlar. Ben onlara kıçımla gülerim. 2000 yılında UEFa maçlarında trabzonda olduğumdan bilirim kahvede maçları izleyecek yer bulamazdık. Maçlardan sonra şehirde kornalar sirenler susmazdı. Eskiden beri 2.takım gibi galatasarayı tutarlar. Trabzonda sarı-kırmızı formayla bile dolaşabilirisniz ama sarı-lacivert kravatla bile gezen adamı keserler :). O kadar fener düşmanlıkları vardır. Bu maça gelince zor maç ama yenilmeyiz diyorum. Ayrıca Trabzon bu sene şampiyonluğun en büyük adayıdır bana göre ...

Eğer beni kastediyorsanız , Trabzonsporlu oğlu Trabzonsporluyum .

Neyine takıldınız bu kadar anlamadım arkadaş soru sordu sadece antipatinin eskiye göre arttığını belirttim yoksa Fenerbahçe azılı düşmanımızdır .

Ama son 1 yılda forum ortamlarında pek sevilmediğini söyledim Gs'nin , Trabzonda kimsenin 2.takımı yoktur bu arada .

Iki takimda bir gol atarsa mac berabere biter.

Yaşınız 18 sanırım Trabzonsporum ise 43 yaşında . Şimdi Bjkliler gelip burada Gs kurulmadn büyük kısmı bjkliydi derse ne kadar komik duruma düşerse bu da öyle .

Milattan önceyle kıyaslamak ne kazandırır bizlere .

10 kişi macı izlicez bugun 8 i Gsli 2 si trabzonlu arkadaslar 8in icinde 2 de trabzon dogumlu var güzel mac olacak:D

Trabzon'da yaşayan biri olarak söylüyorum. Şuanda en çok nefret ettikleri takım Galatasaray. Çünkü son 2 yıldır Fenerbahçe'yi baya bir rezil edip intikam aldıkları için onlara kin duymalarına gerek kalmadı. Artık Galatasaray var. Sanırım 2004 veya 2005 yılıydı tam hatırlamıyorum. Trabzon şampiyonluğa oynarken bitime 1 hafta kala 4-1 yenmiştik ve Fenerbahçe şampiyon olmuştu. Gerçi biz yenmesekte Fenerbahçe şampiyon olurdu. Fakat bu olay Trabzonspor'lunun aklında azda olsa yer edinmiş. Eee Karadeniz insanı da sert düşünceli olunca (benim gibi) ne olacak? İntikam ve nefret duygusu beslemek için başka yerlere yönelecek.

Bu sadece nedenlerden bir tanesi. Ama halka sorarsan sana binlerce sebep anlatır. Ama dinlemek istemezsin çünkü herkezin ağzından farklı senaryolar çıkar :)

Trabzonluların Galatasaray 'ı ne kadar sevip sevmediği umrumda değil. Tam tersi hiç sevmesinler, nefret etsinler de kritik bir maç öncesi ''Yatış'' senaryoları uydurulmasın.

bugün cana - selçuk engin baytar -sabri düellosu izleriz gibime geliyor.özellikle engin-sabri

Trabzon'da yaşayan biri olarak söylüyorum. Şuanda en çok nefret ettikleri takım Galatasaray. Çünkü son 2 yıldır Fenerbahçe'yi baya bir rezil edip intikam aldıkları için onlara kin duymalarına gerek kalmadı. Artık Galatasaray var. Sanırım 2004 veya 2005 yılıydı tam hatırlamıyorum. Trabzon şampiyonluğa oynarken bitime 1 hafta kala 4-1 yenmiştik ve Fenerbahçe şampiyon olmuştu. Gerçi biz yenmesekte Fenerbahçe şampiyon olurdu. Fakat bu olay Trabzonspor'lunun aklında azda olsa yer edinmiş. Eee Karadeniz insanı da sert düşünceli olunca (benim gibi) ne olacak? İntikam ve nefret duygusu beslemek için başka yerlere yönelecek.

Bu sadece nedenlerden bir tanesi. Ama halka sorarsan sana binlerce sebep anlatır. Ama dinlemek istemezsin çünkü herkezin ağzından farklı senaryolar çıkar :)

buna GALATASARAY trabzonun şapiyonluğunu engelledi denmez.buna şerefli duruş denir.biz maç satmayız.bknz geçen seneki GALATASARAY-bursaspor maçı.

buna GALATASARAY trabzonun şapiyonluğunu engelledi denmez.buna şerefli duruş denir.biz maç satmayız.bknz geçen seneki GALATASARAY-bursaspor maçı.

Katılıyorum böyle bir bahane olamaz kör müyüm çık kazan .

Sanmıyorum , benim çevremdeki kimse böyle bir şey söylemedi .

yalnız önemli olan nokta şu sevip sevmemek değil saygı duymak.

trabzonlular bizden nefret duysada trabzonsporuda trabzon kentinide halkınıda severim.

Iki takimda bir gol atarsa mac berabere biter.

neco yeğen daha önce de ilk yarısı 1-1 biten bir maçın devre arasında 2.yarı gol olmazsa maç berabere biter demiştin.yapma bunu yapma bunu :D

Maçı bu kez digisport vermiyo :( banttan verecekler gece yarısı

Geri
Üst Alt