STSL 10/11 H:11 | Trabzonspor 2-0 Galatasaray | 7 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:11 | Trabzonspor - Galatasaray | 7 Kasım | 19.00

----------------------Onur-----------------------

Serkan-----Egemen--------Giray---------------Cale

----------------Selçuk-------Colman-------------

Burak----------------Jaja-------------------------Engin

-----------------------Umut------------------------

Trabzonspor yüksek ihtimalle bu kadroyla çıkacak, her yerde bu kadro veriliyor. Ne kadar mücadeleci oyuncular olsalar da ofansif bir kadro ve rakip yarı alanda büyük boşluklar verebilirler. Klasik çizgi kanadı oynatmadığımız için topu olabildiğince o rakip yarı alanda tutmaya ve orada kısa paslarla kaleye gitmeye çalışmalıyız. Özellikle Pino'nun performansı kilit rol oynayacaktır bugün. Elano ve Misimovic'in vereceği nokta pasları iyi değerlendirmeli Pino bu maç.

Mustafa o kadar kötü bir futbolcusun ki millet Barış Özbek´i beğenmeye başladı . Hala Barış´ın daha facia olduğunu düşünüyorum ama neyse .

Mustafa Sarp oyunun iki yönünü de oynayamıyo barış en azından defansif direnç gösteriyo

en azından barış kaçak oynamıyor.topada adamada basıyor.iyi niyetli oynuyor

Mustafa Sarp antrenmanlarda Xavi gibi oynuyormuş beyler.

Sarp'ı neden kesmiyor hiçbir hoca anlamak güç.

16_MustafaSarp_B.jpg

Macin kilit oyuncusu.

Beyler City alacak Mustafa'yı çok pis plan yaptım.Bilen bilir.

Pek umudum yok bu maçtan. 3-1 kabederiz tahminim.

Trabzonspor: onur-serkan-egemen-giray-cale-selcuk-colman-jaja(alanzinho)-engin-burak-umut

Galatasaray: ufuk-sabri-neill-servet-insua-ayhan-sarp-cana(baris)-misimovic-elano-pino

ligtv muhtemel 11'ler..

2009-10 sezonunda Galatasaray formasıyla en çok maça çıkan ve en çok süre alan oyuncu olan Sarp, oynadığı 49 maçta 5 gol atarak hücuma da katkı sağlamıştı.

:o

Bu sekilde oynasak nasil olur, M. Batdaldan iyi verim alamazsak 2. yari Kewell girer onun yerine

[video=youtube;Hk8aGtA8U4U]https://www.youtube.com/watch?v=Hk8aGtA8U4U&feature=player_embedded[/video]

Yedek klubesine bak ve cavabı gör hacı .

Bakıyorum. Cumhur'u koyarım, Barış'ı koyarım, Musa'yı koyarım Sarp'ı oynatmam. Hayır adam sürekli kaçak dövüşüyor. Ofansta kalabalık yapıyor, defansif anlamda ise maç içinde çok nadir top çalar. Bu adam playmaker çıkışlı bir 2. lig oyuncusu ve 2 yıldır Galatasaray'da neredeyse sürekli olarak oynuyor. Onun yaptığı katkıyı dediğim oyuncular da yapar yani zor değil ki bana göre Cana Ayhan Elano üçlüsü, önlerinde de Miso, Kewell, Pino oynasın bugün ama görülen o ki yine Sarp oynayacak.

Bakıyorum. Cumhur'u koyarım, Barış'ı koyarım, Musa'yı koyarım Sarp'ı oynatmam. Hayır adam sürekli kaçak dövüşüyor. Ofansta kalabalık yapıyor, defansif anlamda ise maç içinde çok nadir top çalar. Bu adam playmaker çıkışlı bir 2. lig oyuncusu ve 2 yıldır Galatasaray'da neredeyse sürekli olarak oynuyor. Onun yaptığı katkıyı dediğim oyuncular da yapar yani zor değil ki bana göre Cana Ayhan Elano üçlüsü, önlerinde de Miso, Kewell, Pino oynasın bugün ama görülen o ki yine Sarp oynayacak.

Barış deme lütfen Allah aşkına , Musa forvet arkası benim bildiğim , Cumhur konusunda ise haklısın . Hagi gibi gençleri yakından takip eden bir adam bu çocuğu nasıl farketmiyor enteresan . Cumhur , Necip Uysal kadar potansiyelli bir oyuncu en az .

Geri
Üst Alt